De Vakantiebeurs- Kom je ook 12 tot en met 15 januari

de vakantiebeurs van 12 tot en met 15 januari

Ben jij plannen aan het maken voor de vakantie van 2023, dan is een bezoek aan de Vakantiebeurs natuurlijk een prima voorbereiding. De vakantiebeurs is namelijk de start van jouw volgende reis. Want waar gaat de zomervakantie naar toe? Zoek jij een accommodatie, bestemmingen of organisaties voor jouw vakantie? Kom langs bij de Vakantiebeurs van 12 tot en met 15 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Kom naar de Vakantiebeurs

Kom van 12 tot en met 15 januari naar de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier kan je een groot aanbod verwachten van organisaties, hotels en bestemmingen die jou de perfecte vakantie kunnen aanbieden. Maar doe ook nieuwe vakantie-inspiratie op en laat je informeren voor een komende reis. Ga op avontuur, beleef een dagje uit en maak onvergetelijke herinneringen: er is enorm veel te doen en te zien. Kijk, proef en beleef het zelf! 

Ben je benieuwd naar de nieuwste bestemmingen? Of ga je graag op zoek naar de meest bijzondere accommodaties om in te verblijven? Zoek jij een plek om te kamperen of ga jij graag naar een all-inclusie hotel? Je vind het allemaal bij de vele verschillende stands op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs.

Trends en ontwikkelingen

Toen bleek dat we in 2022 weer meer konden reizen, zijn ook velen dit gaan doen. Ook wij maakten onze droomreis afgelopen zomer. Wij gingen naar Amerika. Dit hadden we gepland voor 2020, maar een paar jaar uitgesteld. Wij waren zeker niet de enige Nederlanders op reis. En sowieso zijn Nederlanders veel meer op vakanties georiënteerd dan voor de corona tijd. Vooral thema’s als kamperen, all-inclusive en roadtrip zijn populair.

In de voetsporen van Wie is de Mol

Er is een explosieve groei in online zoekopdrachten voor vakanties naar Curaçao. Zo blijkt uit onderzoek dat de Vakantiebeurs heeft laten uitvoeren naar het online zoekgedrag van consumenten rondom vakanties. Maar ook Albanië was een land die vorig jaar online veel zoekopdrachten had, zou dit komen door Wie is de Mol? Ik snap het wel. Door dit programma hebben wij een keer een hele reis door Tsjechië gepland ( uiteindelijk zijn we niet gegaan, maar de reis ligt nog klaar). Je ziet in het programma prachtige gebieden voorbijkomen. Ik ben benieuwde of we dit jaar massaal op zoek gaan online naar reizen in Zuid-Afrika.

Ik zoek een themavakantie

Wat ook een trend is die je terug ziet komen in de stands op de Vakantiebeurs, zijn themavakanties. Denk bij themavakanties bijvoorbeeld aan adults-only, all-inclusive of een roadtrip. Maar ook kamperen blijft populair, zowel in binnen als buitenland en wat ook nooit voorbij gaat zijn de Last minute vakanties.

Wat vind je op de Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs vind je alle vakantietrends van dit jaar. Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs kun je in één dag de wereld rond om volop inspiratie op te doen voor je volgende reis. De trends van vakantiethema’s en bestemmingen zijn allemaal te vinden op de 52e editie van Vakantiebeurs die van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari plaatsvindt in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht.

Koop hier je ticket voor de Vakantiebeurs

Activiteiten alom

Kom duiken, surfen of rolschaatsen. Eet een Amerikaanse burger of drink een cocktail op het terras. Ontdek de vrolijke stands, de avontuurlijkste reizen en mooiste bestemmingen. Maak een uitstapje naar New York, zing mee in de karaoke bar of ga op de foto in een van de vele photobooths. Ook voor kinderen is er genoeg te doen en te beleven.

Ga jij naar de vakantiebeurs of weet jij al waar je dit jaar heen gaat?

foto lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept