Wordt een wereldreiziger in een dag tijdens Vakantiebeurs 2024

wordt wereldreiziger in een dag tijdens Vakantiebeurs 2024

Van 11 tot en met 14 januari is Vakantiebeurs 2024 inJaarbeurs Utrecht. Maak een enerverende wereldreis van Azië tot Afrika, van Europa naar de Verenigde Staten. Wordt een wereldreiziger in een dag. Lees wat je deze dagen allemaal kan beleven en doen en boek je tickets nu!

Wordt een wereldreiziger in een dag

Of je nu droomt van een campervakantie, luxe cruise of liever de natuur intrekt voor een kampeeravontuur, Vakantiebeurs is dé plek waar alle reiswensen tot leven komen. Ontdek welke vakantie bestemmingen bij jou passen of welk reisstijl en wordt een wereldreiziger in een dag.

Wat valt er allemaal te zien en te doen

Of je nu alleen komt, met partner of het hele gezin, voor iedereen is tijdens de Vakantiebeurs genoeg te zien en te doen:

Het prijzenfestival

In ieder geval maak je iedere dag kans op fantastische prijzen zoals: reisaccessoires, tegoedbonnen, dagtrips en zelfs complete vakanties! Koop een lot voor het Vakantiebeurs Prijzenfestival bij je ticket. De volledige opbrengst van de loten wordt gedoneerd aan het Prinses Maxima Centrum.

Volg de duurzaamheidsroute

Net als afgelopen jaar is duurzaamheid ook deze keer weer een hot item tijdens de vakantiebeurs. Tenslotte wordt duurzaamheid steeds belangrijker wanneer mensen hun reizen uitzoeken en boeken. Volg op de Vakantiebeurs dan ook de duurzaamheidsroute, langs partners die vakanties en reizen aanbieden met daarbij duurzaamheid in het achterhoofd.

Ook leuk voor de kinderen

Gaan de kinderen mee op wereldreis in een dag, doe dan samen de kidstroute. Verzamel zoveel mogelijk stickers in je kidspaspoort, doe leuke activiteiten en aan het einde van de dag ben je een echte wereldreiziger Het kidspaspoort is gratis verkrijgbaar bij entree hal 8 en entree hal 10.

Bekijk hier de kidsroute

Er is ook een Vakantiebeurs Kidsclub waar er de hele dag volop entertainment is. Daarnaast is de kidsclub een veilige ruimte waar je kinderen kunt brengen met toezicht, zodat je zelf als ouder even de beursvloer kan verkennen.

Kids Vakantiegids meet & greet 

Kom langs op zaterdag 13 januari tussen 11:00 en 15:30 uur in hal 11 (bij de meetinglounge) voor een unieke Kids Vakantiegids Meet & Greet! Ontmoet jouw favoriete mascottes in het echt.

Kids Vakantiegids Awardshow

Op zondag 14 januari 2024 openen de vrolijke vakantiemascottes het Kids Vakantiegids Awards event om 13:00 met een feestelijke parade over de beursvloer, om alle aanwezige kids mee te nemen richting het Dutch Travel Week Festival podium. Hier barst vanaf 14.00 uur het feest los met optredens, de vakantiemascottes en natuurlijk: de spannende uitreiking van de Kids Vakantiegids Awards 2024. Het wordt een feestelijke middag vol muziek, dans en gezelligheid!

Plan je route

In elke hal op de Vakantiebeurs staat in het teken van een ander continent. Er zijn pleinen en theaters waar jij terecht kunt en je doet hier inspiratie op voor een volgende reis, verzamel alle benodigde informatie, leer van alles over je bestemming en komt alvast in de sferen van het land op een van de vele terrassen.

Stippel jouw route alant uit op de plattegrond

Dutch Travel Week Festival in hal 10

Hal 10 wordt tijdens de Vakantiebeurs omgetoverd tot het Dutch Travel Week Festival. In deze hal proef, beleef en ervaar je de verschillende culturen van de wereld. Op het grote podium zijn verschillende dansoptredens, muziekworkshops, shows en lezingen. Proef gerechten van over de hele wereld bij de verschillende foodtrucks en haal bij de wereldmarkt iets lekkers of een leuk souvenir om mee naar huis te nemen. 

Zijn er speciale bestemmingen die je wil bezoeken? Er zijn verschillende presentaties, dus kijk van te voren even goed wanneer en hoe laat deze zijn.

Vakantiebeurs is van 11 t/m 14 januari 2024 in Jaarbeurs Utrecht. 09:30 – 17:00 uur en op vrijdag open tot 20:00 uur

Mijn ervaringen tijdens de vakantiebeurs 2024

Ik was gisteren aanwezig tijdens de Travel Trade Day van Vakantiebeurs 2024. Hier heb ik alvast de wereldreiziger in een dag uit kunnen hangen en wat was het leuk. Vorig jaar was ik ook aanwezig maar deze beurs verveelt nooit. De vele reis ideeën, de duurzaamheid route, de lekkere hapjes en drankje, de inspiratie voor actieve vakanties en alle reis tips. De beurs is zo mooi opgezet, dat je je ogen uitkijkt. Je waant je ook echt even op vakantie.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept