Nieuw uitzicht in de tuin- Vrolijk de schutting op met een tuinposter

vrolijk de schutting op met een tuinposter, goedkoop, makkelijk en snel.

Je kijkt al jaren tegen dezelfde schutting aan en je wil wat meer kleur. Natuurlijk kan je de schutting een kleurtje geven, maar dit kan goedkoper, sneller en makkelijker.Vrolijk de schutting op met een tuinposter. Wat een tuinposter is, je leest het hier.

Een ander uitzicht in de tuin

Nog even en we kunnen weer veel tijd doorbrengen in de tuin. Er kan gestart worden met de moestuin, we kunnen relaxen op de loungebank en een barbecue met vrienden hebben. Ben je het uitzicht op je tuin een beetje zat, dan kan je naast nieuwe planten, struiken en bomen, ook kiezen voor een tuinposter van Uwfotocadeau aan de schutting. De tuindoeken van Uwfotocadeau zijn kleurecht, watervast en zonlichtbestendig. Ze geven kleur en vrolijkheid aan jouw schutting.

Vrolijk de schutting op

De meeste tuinen zijn in de lente en zomer door alle bloeiende planten een vrolijke kleurenzee, maar in de herfst en winter kan het er vaak wat kleurloos uitzien. Natuurlijk kan je de schutting een vrolijke kleur geven, maar een snelle en makkelijke manier is het plaatsen van een tuinposter. Je kan kiezen uit verschillende posters, zoals afbeeldingen van bloemen, landschappen, dieren, maar natuurlijk ook abstracte kunst. De keuze is aan jou en wat bij jouw tuin past.

Opvallende foto’s of rustieke plaatjes

De keuze van de tuinposter kan afhankelijk zijn van de stijl van de tuin en de persoonlijke voorkeur. Heb je net als ik een op bohemian geïnspireerde tuin, dan is het misschien leuk om te kiezen voor vrolijke bloemen op een tuinposter of een zeezicht om de schutting op te vrolijken. Is jouw tuin wat saai, kies dan een opvallende foto met veel kleuren. Heb je een kleine tuin dan kan je op een creatieve manier een tuinposter gebruiken, bijvoorbeeld door het creëren van extra diepte in de achtertuin, door het gebruik van perspectief in de afbeelding. Denk aan een open raam.

Hoe kies je de juiste afmetingen

Zoek jij nu ook een vrolijke noot om de schutting en tuin kleur te geven en op te fleuren, dan is een tuinposter dus een hele makkelijke eerste zet. Meet de schutting en hou rekening met het gewenste visuele effect. Tuinposters zijn in vele maten te koop, dus ook voor jouw schutting of schuur zit er vast een bij

Meer tips voor vrolijkheid in de tuin

Een tuinposter staat vrolijk op de schutting, maar om je tuin op te fleuren met kleur om vrolijkheid toe te brengen, kan je nog meer doen. Verf het tuinhek in vrolijke kleuren, plaats bohemian kussentjes op de loungebank, maak een bloemenzee met vrolijke planten en kies verschillende kleuren en formaten bloembakken.

Het terras opvrolijken

Het bureau waar ik aan werk, staat voor het raam van waaruit ik zo de achtertuin in kijk. Dit is heel leuk, want ik zie de vogels voorbij komen en de bloemen opkomen. Maar het kan ook weleens een beetje saai zijn. Ik kijk aan alle kanten tegen een schutting en muren aan. Daarom bestelde ik een tuinposter voor de schutting. Het terras opvrolijken met een foto op doek is nog nooit zo makkelijk geweest.

Een foto op doek

We kozen voor een foto van de vakantie in Ibiza. Dit past tenslotte helemaal bij mijn bohemian tuin. Het ophangen van een tuinposter gaat heel makkelijk met vier schroefjes die je in de ringen plaatst die al in de tuinposter aangebracht zijn. De tuinposter is prachtig van kleur, het is heel helder en geeft meteen een heel andere sfeer aan de tuin. Kijk ik nu op, dan zie ik een vrolijk beeld in de nog lege tuin.

Hier zie je duidelijk het voor en na beeld van een schutting die is opgefleurd met een tuinposter.

handtekening Lodi blogger en copywriter
Disclaimer lodiblogt

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept