Duurzame wasparfum voor een frisse en schone was

Duurzame wasparfum van Zevy voor een frisse was

Wasgoed kan soms wat muf ruiken, dit kan komen doordat de was misschien te lang in de wasmand heeft gelegen. Maar ook doordat de wasmachine niet schoon is, je het wasgoed binnen ophangt of door vochtigheid van kleding die nog niet helemaal droog is aan de waslijn. Om jouw was een frisse geur te geven kan je een wasparfum gebruiken. Met wasparfum zorg je dat jouw kleding, beddengoed en woontextiel heerlijk gaan ruiken! Voor een fris ruikende was heb je per keer maar een paar milliliter nodig van dit duurzame wasparfum. Hoe het werkt en waar je het koop, lees je hier.

Wat is een wasparfum

Ruikt jouw was vaak wat muf dan kan je wasparfum gebruiken bij het wassen van je wasgoed? Wasparfum heeft een fijne, sterke geur waardoor jouw frisgewassen kleding, gordijnen of handdoeken heerlijk ruiken! Wasparfum is vloeibaar en voeg je toe aan het bakje van de wasverzachter naast je wasmiddel in je wasmachine. En in tegenstelling tot wasverzachter (wat de kleding zachter maakt) geeft een wasparfum een langdurige geur aan de was. Wasparfums zijn geconcentreerder waardoor je maar weinig hoeft te gebruiken voor die intense geur, hierdoor is een wasparfum dus ook duurzaam.

Hoezo duurzame wasparfum

Duurzame wasparfum koop je bij Zèvy. Deze wasparfum is vegan (er worden geen dierlijke ingrediënten gebruikt), dierproefvrij, microplastic-vrij, biologisch afbreekbaar. Doordat je elke wasbeurt maar een klein scheutje duurzame wasparfum van Zèvy nodig hebt, is het verbruik laag en zorg je naast een schone frisse was voor het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Gebruik tips om de duurzame wasparfum te gebruiken

Het gebruiken van een wasparfum naast waspoeder is heel simpel.

  • Gebruik 2,5 ml voor een subtiele geur aan je wasgoed.
  • Giet de wasparfum in het bakje van de wasverzachter.
  • Maak je wasmachine regelmatig schoon.
  • Je kan de wasparfum ook gebruiken in de droger. Sprenkel dan een paar druppeltjes op de drogerballen.
  • Ook wanneer je kleding op de hand wast, kan je een paar druppeltjes wasparfum toevoegen aan je sopje.
  • Gebruik een neutrale geur wasmiddel.

Ervaringen met de wasparfum

De wasgoed bij ons in huis hangt vaak boven te drogen, helemaal met de vele regen van de afgelopen tijd. Het wasgoed ruikt af en toe gewoon wat muf. Ik was dan ook heel enthousiast om de wasparfum te gaan gebruiken. Nu let ik altijd op duurzaamheid, ook in de badkamer en vind het daarom erg fijn dat deze wasparfums ook duurzaam zijn.

Ik bestelde de wasparfum Wild & Free, de geuren van  Wild & Free zijn:

  • Top: Bartlett peer, bruisende mandarijn, perzik bloesem 
  • Hart: Verse tuberoos, Jasmijn absolute, Oranjebloesem 
  • Basis: Musk, witte sandalwood, oceaan 
zèvy wasparfum wild en free.

De wasparfums zijn goed voor 100 wasbeurten. Mijn was ruikt heerlijk fris en gaat lekker ruikend de kast in. Nog een voordeel, de frisse geur hangt ook op zolder waar de was hangt.

Kortingscode voor jou

Wil jij deze duurzame wasparfum ook zelf gebruiken, gebruik de kortingscode LODIBLOGT10 en je krijgt 10% korting op alles.

Lekkere geuren in het wasgoed

Door het gebruik  van een wasparfum geef je een extra frisse geur aan je wasgoed. Je ruikt het al wanneer je de was ophangt en de geur blijft lang aanwezig, lekker maar niet overdadig. Ik gebruik de duurzame wasparfum van Zèvy nu alweer een tijdje en ben erg enthousiast over deze kleine aanvulling wat ik aan mijn wasgoed geef, mijn was ruikt duidelijk frisser.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/gekregen producten

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept