De multifunctionaliteit van een Surf Poncho

Surf Poncho

Duurzaam, warm, makkelijk en multifunctioneel, dat is de surf poncho van Ponchy.nl. Je hoeft zeker geen surfer te zijn om dit te dragen. Want op vele andere plekken is deze perfecte mix tussen een handdoek en badjas ook prima te gebruiken.

Geen ongemakkelijk momenten meer op het strand

Je ziet ze altijd weer op het strand of bij het zwembad, mensen die moeilijk doen om hun zwemkleding aan of uit te trekken. De partner moet de handdoek vast houden of ze proberen dit zelf met alle ongemakkelijke momenten en poses die dan kunnen komen. Hoe handig is een multifunctioneel handdoek en badjas dan! Niet alleen voor op het strand maar ook lekker warm na het douchen. Heerlijk voor op de bank of makkelijk op de camping.

Surf Poncho van Ponchy.nl

Ponchy is de site waar ze deze multifunctionele Surf Poncho- oftewel een handdoek en badjas ineen- verkopen. De naam klinkt net zo zacht, warm en makkelijk als deze Surf Poncho’s zijn.

Wat is het precies?

De Surf Poncho is om je makkelijk om te kleden na het surfen of zwemmen. Je kan je wetsuit of zwemspullen makkelijk verruilen voor gewone kleding. Je hoeft hem echter niet alleen te gebruiken om jezelf om te kunnen kleden, maar ook om gewoon te dragen als een comfortabele en stijlvolle strandponcho na het surfen.

Multifunctioneel

Een Surf Poncho is multifunctioneel, hij is lekker warm en heeft een capuchon en zakken. Het is dan misschien wel begonnen voor surfers, tegenwoordig is deze echt niet alleen voor surf dudes. Want waarom zou je deze ook niet gewoon thuis dragen? Bijvoorbeeld als handdoek poncho na het douchen, op het strand, festivalcamping, op koude winterdagen op de bank of wat dacht je van in een studentenhuis.

Duurzaam in gebruik

De surf Poncho is zoveel makkelijker en duurzamer in gebruik. Ze zijn handgemaakt in Nederland en zijn van de beste materialen voor een comfortabel en prettig gevoel. Je hoeft niet meerdere handdoeken mee te nemen want de poncho is lang genoeg om je af te drogen of warm te worden en je om te kleden. En een voordeel ten opzichte van een badjas, deze kan niet onverwacht open vallen.

Verschillende kleuren en maten

Deze Surf Poncho is verkrijgbaar in vijf verschillende maten en vijf verschillende kleuren:

 • donkerblauw
 • jeansblauw
 • kastanjebruin
 • oudroze
 • oud groen

Ook in maten kan je kiezen. Op surf poncho dames kunnen vrouwen naast de maat ook kiezen voor normale fit of slim fit.

Surf Poncho multifunctioneel

Naar het zwembad of strand

Verlangen we allemaal niet naar de zomer? En naar dat moment dat we weer naar het zwembad of strand kunnen. Volgende keer zorg jij voor gebruiksgemak met de multifunctionele Surf Poncho van Ponchy!

foto’s beeldbank/ samenwerking

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

 1. zegt:

  oh ik zie mijzelf daar al helemaal in wonen he haha, lekker op de bank, kop thee erbij…dus dat

  1. zegt:

   Nou eerlijk Rache, ik vind het ook echt iets voor jou. Heerlijk warm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept