Strong babies- online Kerstballen actie

De online Kerstballen actie van Strong Babies

Kerstmis ziet er dit jaar voor heel veel menses anders uit dan anders. We zullen minder familie zien en minder contacten hebben. Toch gaan dingen ook door, zoals goede doelen. Strong Babies heeft een actie op gezet om onderzoek naar vroeggeboorte te onderzoeken. Help jij mee?

Doneer een kerstbal

Kerst ziet er dit jaar voor een ieder van ons heel anders uit. Om het grootste geboortefeest van het jaar met elkaar te vieren, kan je mee doen aan de kerstballen actie van Strong Babies. Hoe? Doneer een kerstbal en samen met jou tuigen ze dit jaar de kerstboom op! Met de opbrengst financiert Strong Babies onderzoek naar vroeggeboorte. 

Elkaar steunen

Misschien is het gevoel van saamhorigheid dit jaar wel groter dan ooit, tenslotte merken we nu hoeveel we elkaar nodig hebben. Hoeveel we elkaar missen, maar ook het plannen maken met elkaar. Een kleine donatie aan bijvoorbeeld dit goede doel, kan hen al heel veel helpen en geeft jou een goed gevoel. Hoe werkt het precies?

Lees ook: Plannen maken voor het nieuwe jaar.

Samen versieren we dit jaar de kerstboom 

Hang een kerstbal in de digitale Strong Babies kerstboom. Je kiest zelf hoeveel ballen je ophangt en bepaalt je eigen bedrag. Betaal gemakkelijk en veilig via iDEAL. Met de opbrengst van deze kersballenactie financiert Strong Babies onderzoek naar vroeggeboorte. 

Strong Babies – onze ambitie 

Dagelijks krijgen gemiddeld 50 kersverse ouders te maken met de veel te vroege geboorte van hun zoontje of dochtertje. Dagelijks overlijden in Nederland 2 baby’s als gevolg van hun vroeggeboorte. 10 baby’s per dag houden blijvende gevolgen aan hun vroeggeboorte over, variërend van cognitieve problemen tot een fysieke of geestelijke handicap. We realiseren ons dat vaak niet, maar daarmee is vroeggeboorte de grootste doodsoorzaak onder kinderen in Nederland. Strong Babies heeft de ambitie om binnen 10 jaar het percentage vroeggeboorte met 30% terugbrengen. Dat betekent duizenden baby’s die de een gezonde start van hun leven mogen ervaren. 

Strong Babies financiert wetenschappelijk onderzoek in de verloskunde en neonatologie. Wij richten ons op een betere opsporing, behandeling en preventie van ziekten voor, tijdens en vlak na de geboorte en van aangeboren afwijkingen. 

Meer informatie is te vinden op de website: https://www.strongbabies.nl 

Elkaar helpen

Dit jaar dat zo anders is dan anders, heeft velen ook doen beseffen dat we elkaar moeten helpen en klaar moesten staan voor een ander. Dit kan door een kaartje te sturen, een bloemetje te bestellen of een goed doel steunen. Kerst is voor ons allemaal!

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept