Recreatiepark de Leistert- dé plek voor vakantie met kinderen

Recreatiepark de Leistert- dé plek voor vakantie met kinderen

Wanneer de kinderen een leuke vakantie hebben, dan hebben de ouders dat ook. Om deze reden kiezen steeds meer gezinnen voor een vakantie op een kindvriendelijke locatie. Recreatiepark de Leistert in Limburg is zo een plek waar een vakantie met kinderen altijd een succes is. Wat er zo kindvriendelijk is? Je leest het hier.

Op vakantie in eigen land

Het afgelopen jaar hebben veel mensen Nederland helemaal herontdekt, zo ook mijn gezin. En zit het weer mee, dan hoef je echt niet naar het buitenland voor een mooie vakantie. Zoekende naar een bestemming in eigen land keek ik bij vakantieparken Nederland. Omdat wij graag wandelen en fietsen in onze vakantie, is Limburg een prima plek voor ons om de vakantiedagen door te brengen. Daarom zocht ik op vakantieparken Limburg naar een kindvriendelijke camping. Een deel van Nederland waar ik zelf niet heel bekend ben, afgezien van de toeristische plekken als Maastricht en Valkenburg. Tijd om eens meer van Limburg te gaan zien.

Accommodatie op Recreatiepark de Leistert

Wil je Limburg ontdekken, dan is Recreatiepark de Leistert dé plek om heen te gaan. Zowel met jonge kinderen (het park heeft een duidelijk kindvriendelijk karakter voor kinderen van 4-12 jaar oud), maar ook met oudere kinderen, families of groepen is het hier prima vertoeven. Recreatiepark de Leistert vind je in Roggel en is dé kindercamping van Limburg! Wat meteen opvalt bij Recreatiepark de Leistert is de grote keuze in mogelijkheden tot verblijf. Want of je nu graag kampeert in eenvoud of in luxe, voor iedereen is hier een vakantieplek.

Kamperen met de tent

Wij kamperen graag. Voor mij is kamperen, vrijheid, avonturen beleven en de ruimte hebben. Het liefst kamperen we met onze eigen tent, we houden van de eenvoud, het primitieve van koken op een kooktoestel, het slapen op een kampeermatje. Maar willen ook de luxe van een zwembad en speeltoestellen voor de kinderen. Nu is de keuze in hoe jij wil kamperen bij Recreatiepark de Leistert heel groot. Kom je met eigen tent, caravan of camper dan kan je onder andere kiezen voor speciale kampeerplekken met speeltoestel. Zo kan jij vanuit je stoel de kinderen in de gaten houden. Je kan een kampeerplek kiezen met meer comfort of privacy. En wil jij luxe naast die kampeer ervaring, dan boek je een kampeerplaats Privé sanitair met sauna. Dit is toch een fantastische combinatie! Traditioneel kamperen, maar met een luxe twist.

kampeerplek comfort Privacy
Recreatiepark de Leistert- dé plek voor vakantie met kinderen
kampeerplaats met speelelementen
Recreatiepark de Leistert- dé plek voor vakantie met kinderen
glamping

Een vakantieverblijf huren

Wil je liever een vakantieverblijf huren, ook dan is de keuze groot. Wel kamperen, maar niet met een eigen tent. Kijk dan voor een Safari tent of Glampingtent. Liever geen tent, maar een huisje? Ook daar is op Recreatiepark de Leistert genoeg keuze te vinden. Zo zijn er op dit vakantiepark bungalows te huren, een cabine of lodge. Op de site zie je precies welk vakantieverblijf ‘KidsProof is’, welke huur mogelijkheden er zijn en met hoeveel personen je dit kan huren.

Wanneer de kinderen een leuke tijd hebben

Toen ik nog geen kinderen had, dacht ik helemaal niet na of een camping kindvriendelijk was. Maar vanaf dat ze konden lopen, zijn wij onze vakanties -en dan vooral de locaties- anders gaan zoeken. Ineens zochten wij campings of vakantieparken waar de jongens de tijd van hun leven konden beleven, waar ze konden spelen met water en waar speeltoestellen zouden zijn. Want als zij het naar hun zin hebben, dan hebben wij dat automatisch ook. Bij Recreatiepark de Leistert zit het wat dat helemaal goed, want als er ergens een plek is voor kinderen, dan is het dit vakantiepark in Limburg wel.

De parkfaciliteiten

Waarom is recreatiepark de Leistert in Limburg dan dé plek voor een vakantie met kinderen? Het is eigenlijk al overduidelijk wanneer je de site bezoekt. De Leistert is nu echt een Recreatiepark die dat kindvriendelijk karakter voor kinderen van 4-12 jaar oud heeft. Zo kan je hier onder andere de volgende activiteiten voor de kinderen vinden:

  • Aventuria- de plek waar de kinderen de baas zijn, waar ze kunnen dansen, knutselen en vrienden kunnen maken.
  • 18-holes Adventure Golfbaan.
  • Sport-, spel en klauter-attributen.
  • Verwarmde buitengolfslagbad
  • Fietscrossbaan.
  • Een jungledorp.
Recreatiepark de Leistert- dé plek voor vakantie met kinderen
Indoor playground

Maar ook voor oudere kinderen is er genoeg te doen

Zij de kinderen al ouder, heb je een familieweekend of ben je met een groep vrienden weg, dan is er op dit vakantiepark ook genoeg te doen. Denk aan beachvolleybal, fietsverhuur, hyperbowling, Jeu de Boules, een roeivijver en een dagstrand.

Hyperbowling

Vakantie plannen maken

Recreatiepark de Leistert is dé plek voor een vakantie met kinderen daar ben ik helemaal van overtuigd, maar ook voor gezinnen met oudere kinderen en groepen is deze bestemming een top locatie. Mocht je nog geen plannen hebben, kijk dan zeker op de site van De Leistert want er zijn nog last-minutes deals!

foto’s beeldbank recreatiepark de Leistert/ samenwerking


Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept