Wel een iPhone, maar niet de hoofdprijs betalen

Een iPhone kopen, maar niet de hoofdprijs betalen, dat kan!

Een iPhone, we kennen het allemaal, maar niet iedereen gebruikt het. Een van de redenen is ongetwijfeld de voorkeur voor een ander merk, maar ook prijs speelt een rol. Een Apple iPhone is namelijk vaak een stuk duurder en lang niet voor iedereen betaalbaar. Kiezen voor refurbished kan ook. Hoe dat precies werkt, lees je hier.

Niet de hoofdprijs betalen

Wel een iPhone, maar niet de hoofdprijs betalen? Heb jij een refurbished iPhone kopen van forza-refurbished.nl al eens overwogen? Als je niet voor de nieuwste variant gaat, kun je voor een relatief laag bedrag van zo’n Apple iPhone gebruikmaken. En ze functioneren even goed als een nieuwe.

Wat is refurbished?

Het wordt nog vaak met tweedehands verward, maar refurbished is toch écht iets anders. Het betekent gereviseerd, waarbij een gebruikte iPhone in technische nieuwstaat wordt teruggebracht. Je krijgt er 2 jaar garantie bij en beschikt de aanbieder over het erkende refurbished-keurmerk, dan weet je dat het met de kwaliteit en service wel goed zit. Veel meer zekerheid dan bij een tweedehands toestel dus. En dat terwijl de prijs vaak nét zo betaalbaar is, zeker als je niet voor het allernieuwste kiest.

iPhone 8 en iPhone X refurbished

Forza Refurbished is zo’n aanbieder die 2 jaar garantie geeft en een keurmerkhouder is. Je hebt er veel keuze uit oude, betaalbare en simpele iPhones, maar ook bijna de allernieuwste dure modellen kun je er aanschaffen. Je kunt er ook de refurbished iPhone 8 kopen en de refurbished iPhone X kopen. Beide iPhones komen uit 2017. Het zijn niet de allernieuwste modellen, maar ook zeker niet zó verouderd dat je er niets mee kunt. Het zijn twee goede alternatieven als je bestedingsbudget niet al te groot is, maar je toch een goede smartphone zoekt waarmee je de komende jaren vooruit kunt.

De verschillen

Een iPhone uit 2017 klinkt oud, maar Apple geeft een lange software-ondersteuning van minimaal 5 a 6 jaar aan zijn modellen, waardoor je ook met een oudere iPhone de komende jaren prima vooruit kunt. De iPhone 8 heeft een duidelijk maar compact scherm en heeft een enkele camera achterop. Lekker simpel, degelijk en toch goed. De iPhone X is het jubileumtoestel, die Apple uitbracht toen het bedrijf tien jaar bestond. Deze smartphone ziet er wat luxer uit, heeft een groter scherm en een extra camera achterop. Wat de iPhones gemeen hebben is snelheid. Spellen spelen, series streamen en veel apps tegelijkertijd gebruiken kun je er dus uitstekend mee doen.

Wat kosten ze dan?

Leuk, wat je er allemaal mee kunt, maar wat kosten ze dan? De iPhone X heb je al in huis voor €329 en de iPhone 8 is nóg voordeliger: €199. Bij Forza loopt zelfs een actie waarbij je een hoes en screenprotector cadeau krijgt, zodat je iPhone er goed uitziet en meteen goed beschermd is. Hiervoor moet je de iPhone wel in een bepaalde gradatie kopen. Dit betekent dat jij de keuze hebt uit 3 uiterlijke productcondities, waarbij je voor de beste variant het meest betaalt en op de slechtste variant veel geld bespaart. 100% technisch functioneel zijn ze in ieder geval allemaal. Heb jij wel eens een refurbished smartphone gekocht?

gastblog op lodiblogt

foto lodiblogt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept