superhelden kinderkleding
Fashion Lifestyle

Superhelden en kinderkleding. De ideale combinatie

Superhelden en kinderkleding. De ideale combinatie? Zeker! Want ieder kind wilt toch in een shirt met zijn favoriete held lopen? Superheldenshop, de naam zegt het al, verkoopt de leukste kinderkleding met de superhelden van nu. Maar je vind meer bij deze webshop. Naast kinderkleding, sokken en schoenen, vind je ook (buiten) speelgoed, knuffels maar ook posters voor op de muur in de kinderslaapkamer. En wat dacht je bijvoorbeeld van een ultra stoere frisbee?

Superhelden en kinderkleding

Misschien ken je de webshop Superheldenshopl nog onder de oude naam HipbyMoos. Eigenaresse Monique begon in 2015 met de webwinkel HipByMoos, maar veranderde in Juli 2016 de winkel, werkte deze bij en maakte er de winkel voor superhelden en kinderkleding van. Hierbij veranderde de naam in Superheldenshop

Jongens en meisjes

Coole Boys en Hippe Girls kunnen hun hart ophalen bij Superheldenshop Van welke superheld ze ook fan zijn bij deze webshop vind je ze allemaal. Angry Birds, Spiderman, Cars, Minions voor ieder kind zit er wel iets bij. De jongens kleding is te verkrijgen in de maat 98 tot en met 134. Voor de jonge dames vind je naast shirts en pyjama’s ook vrolijke jurkjes van het kleurrijke Spaanse merk ‘Rosalita Senoritas’. De maten waarin de kleding te kopen is, is van maat 92 tot en me 146.

Niet alleen maar kinderkleding.

Zoals de naam al doet vermoeden vind je naast superhelden en kinderkleding nog veel meer aan superspullen bij Superheldenshop ook (buiten) speelgoed, posters voor op de kinderslaapkamer en oorbellen, mutsen en handschoenen. En wat dacht je van een knuffel van Spiderman?

Buitenspelen met de coolste frisbee ooit.

Buitenspelen is gezond, dat weten we allemaal. Kinderen moeten soms een beetje aangespoord worden om buiten te spelen en hiervoor kan je ook terecht bij de site van Monique. Een tennis set met net, skippyballen of een stoere skatebord. Kies maar uit. Hier zijn de jongens helemaal enthousiast over de Coole Flying disk van 45 cm, een ultra lichte frisbee. De hippe kleur van de frisbee is alleen al super. Omdat de frisbee gemaakt is van stof en hierdoor super licht is, kan deze ontzettend goed in de lucht blijven hangen waardoor frisbeeën super gaaf is en je de meest toffe acties kan maken.. Hier in hus zijn niet alleen de jongste mannen enthousiast over de frisbee.

superhelden kinderkleding

Enthousiast geworden over deze superhelden en kinderkleding shop

Ben je enthousiast geworden over Superheldenshop Neem dan zeker eens een kijkje op de site. De service is prima! Volg deze webshop ook op Facebook. Regelmatig worden er Super Sales georganiseerd, waarbij je voor leuke prijze, super kledingstukken kan kopen.

Ook leuk voor kinderen: Walkytalkies, hippe kindersok en sokpop in een.

foto’s lodiblogt
Voor dit artikel mocht ik een product ontvangen om te reviewen/ Disclaimer

1 thought on “Superhelden en kinderkleding. De ideale combinatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *