Walking with Dinosaurs
Gezin Uitjes in Nederland Vrije tijd

#plog Walking With Dinosaurs, voor de echte dino fans.

Onze jongste zoon is dol op dinosaurussen. Hij wilt later archeoloog worden maar wel alleen van dinosaurus botten. Niet alleen verzameld hij alles van dinosaurussen, hij weet er ook veel van af. Toen de reclames op tv verschenen over Walking With Dinosaurs, wilde hij heel graag heen. En wat een geluk had hij dan ook, toen zijn vader kaartjes won voor de show. Niet alleen hij heeft genoten, ook wij vonden het een fantastische show. Hoe leuk het was, zien jullie vandaag in mijn derde Plog.

Een grote dinosaurus fan

Hier in huis hebben we een hele grote dino fan. De jongste is al van kleins af aan dol op dinosaurussen, spaart alles hier van en leest alle  boeken die hij kan vinden over dit onderwerp.

Walking With Dinosaurs

We waren dan ook heel benieuwd naar de show. De jongens wilde expres geen voorstukje meer zien, omdat ze zich wilde laten verrassen. Maar ik las toch even het een en ander op de site van de show en las het volgende: ‘Na een wereldtournee, bijgewoond door meer dan 9 miljoen mensen in 250 steden, is de adembenemende show Walking With Dinosaurs – The Arena Spectacular terug! Internationaal bekende ontwerpers lieten zich bijstaan door wetenschappers om levensgrote dinosauriërs uit hun as te doen herrijzen, inclusief de verschrikking van de prehistorische wereld – Tyrannosaurus rex! Val van de ene verbazing in de andere terwijl de grootste schepsels die ooit op aarde rondliepen weer tot leven komen.

Het houdt dan ook jong en oud in zijn ban. Droom weg bij een verhaal van 200 miljoen jaar dominantie op aarde. Observeer hun bewegingen. Laat je overdonderen door hun gebrul. Wees getuige van hun gevechten op leven en dood. Je ziet het aan de rimpels in hun huid, de glans in hun ogen: de dinosauriërs zijn echt terug!”

Twee dagen dino spektakel in de Ziggo Dome

In januari traden ze twee dagen op in de Ziggo Dome. er waren deze dagen zes shows. Wij gingen naar de derde show op zaterdag avond. Omdat de man kaartjes had gewonnen, zaten we prins heerlijk op het Vip dek. Alleen dit al was een hele belevenis. En toen moest de show nog beginnen. Om precies zeven uur begon de theater show. Deze bracht ons terug naar heel, heel lang geleden in de tijd van de dinosaurussen.

De show was spectacular, de dino’s waren net echt en brulden er op los. Het verhaal bracht ons van de Jura, naar de Krijt tijd en was super   interessant. Door de prachtige beelden en geluiden was het levensecht. Niet alleen de jongens genoten, ook wij waren zeer onder de indruk van deze show.

walking with dinosaurs dinosaurussen

walking with dinosaurs dinosaurussen

walking with dinosaurs dinosaurussen

Walking with Dinosaurs

walking with dinosaurs dinosaurussen

walking with dinosaurs dinosaurussen

walking with dinosaurs dinosaurussen

walking with dinosaurs dinosaurussen

Walking with Dinosaurs

Ben jij een dino fan? Dan moet je echt een gaan

Ik weet niet of en wanneer de show weer naar Nederland komt, maar heb je of ben je zelf een groot dino fan, dan is Walking With Dinosaurs een echte aanrader om te bezoeken mocht deze show weer in Nederland komen.

Waarom je echt naar Walking With Dinosaurs moet gaan #tip #ideas

Ook een dino fan in huis, kijk hier dan eens voor de meest fantastische dino versieringen.

Ga jij wel eens naar shows, concerten of theater?

foto’s lodiblogt

17 thoughts on “#plog Walking With Dinosaurs, voor de echte dino fans.”

  1. Wat ziet we dit ontzettend gaaf uit zeg! Wij gaan wel eens naar shows en voorstellingen maar dan in de buurt. Dit omdat het reizen we naartoe al erg vermoeiend voor me kan zijn. Zo zou ik wel eens naar de show van Gabbers willen maar dat is altijd rond Amsterdam. Dus dat haal ik niet qua energie als ik dan ook nog heen en terug moet. Maarja, ik overleef het wel hoor hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *