#plog Walking With Dinosaurs, voor de echte dino fans.

Walking with Dinosaurs

Ken jij Walking With Dinosaurs al? Deze show is voor echte dino fans. Groot en klein kan genieten vanher indrukwekkende spel en informatie die gegeven worden over de tijd waarin de dinosaurus leefde! 

Een grote dinosaurus fan

Hier in huis hebben we een hele grote dino fan. De jongste is al van kleins af aan dol op dinosaurussen, spaart alles hier van en leest alle  boeken die hij kan vinden over dit onderwerp.

Walking With Dinosaurs

We waren dan ook heel benieuwd naar de show. De jongens wilde expres geen voorstukje meer zien, omdat ze zich wilde laten verrassen. Maar ik las toch even het een en ander op de site van de show en las het volgende: ‘Na een wereldtournee, bijgewoond door meer dan 9 miljoen mensen in 250 steden, is de adembenemende show Walking With Dinosaurs – The Arena Spectacular terug! Internationaal bekende ontwerpers lieten zich bijstaan door wetenschappers om levensgrote dinosauriërs uit hun as te doen herrijzen, inclusief de verschrikking van de prehistorische wereld – Tyrannosaurus rex! Val van de ene verbazing in de andere terwijl de grootste schepsels die ooit op aarde rondliepen weer tot leven komen.

Voor jong en oud

Het houdt dan ook jong en oud in zijn ban. Droom weg bij een verhaal van 200 miljoen jaar dominantie op aarde. Observeer hun bewegingen. Laat je overdonderen door hun gebrul. Wees getuige van hun gevechten op leven en dood. Je ziet het aan de rimpels in hun huid, de glans in hun ogen: de dinosauriërs zijn echt terug!”

Twee dagen dino spektakel in de Ziggo Dome

In januari traden ze twee dagen op in de Ziggo Dome. er waren deze dagen zes shows. Wij gingen naar de derde show op zaterdag avond. Omdat mijn man kaartjes had gewonnen, zaten we prins heerlijk op het Vip dek. Alleen dit al was een hele belevenis. En toen moest de show nog beginnen. Om precies zeven uur begon de theater show. Deze bracht ons terug naar heel, heel lang geleden in de tijd van de dinosaurussen.

De show was spectacular, de dino’s waren net echt en brulden er op los. Het verhaal bracht ons van de Jura, naar de Krijt tijd en was super   interessant. Door de prachtige beelden en geluiden was het levensecht. Niet alleen de jongens genoten, ook wij waren zeer onder de indruk van deze show.

walking with dinosaurs dinosaurussen

walking with dinosaurs dinosaurussen

walking with dinosaurs dinosaurussen

Walking with Dinosaurs

walking with dinosaurs dinosaurussen

walking with dinosaurs dinosaurussen

walking with dinosaurs dinosaurussen

walking with dinosaurs dinosaurussen

Walking with Dinosaurs

Ben jij een dino fan? Dan moet je echt gaan

Ik weet niet of en wanneer de show weer naar Nederland komt, maar heb je of ben je zelf een groot dino fan, dan is Walking With Dinosaurs een echte aanrader om te bezoeken mocht deze show weer in Nederland komen.

Foto’s lodiblogt

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

16 reacties

 1. zegt:

  Wat tof dat je op t vipdek zat zeg. Leuk.

 2. zegt:

  ik las dat er in de voorjaarvakantie een dino expo komt in de jaarbeurs in Utrecht

  1. zegt:

   wat een goede tip! Bedankt.

 3. Wauw, wat een belevenis lijkt me dat. Wat superleuk voor je zoon dat hij daar naar toe kon.

 4. zegt:

  Lijkt me een erg gave show! Wat tof dat je man kaarten gewonnen had voor VIP plaatsen.

 5. zegt:

  Heel gaaf en zo mooi gemaakt zeg. Lijkt net echt

 6. Juliette zegt:

  Oh WoW ziet er heel gaaf uit! Jullie hebben zo te zien echt genoten.

 7. Marsha zegt:

  Oh wow dat ziet er echt supertof uit zeg! Dat hebben ze echt heel leuk gedaan.

 8. Zelf heb k helemaal niks met dinosaurussen maar dit ziet er wel heel gaaf uit!

 9. zegt:

  Wat gaaf. Ik ben zeker gek op dinosaurussen.

 10. Wat ziet we dit ontzettend gaaf uit zeg! Wij gaan wel eens naar shows en voorstellingen maar dan in de buurt. Dit omdat het reizen we naartoe al erg vermoeiend voor me kan zijn. Zo zou ik wel eens naar de show van Gabbers willen maar dat is altijd rond Amsterdam. Dus dat haal ik niet qua energie als ik dan ook nog heen en terug moet. Maarja, ik overleef het wel hoor hihi

 11. Wat leuk dat jouw man die kaarten had gewonnen – ik heb vroeger zo ook eens een programma op televisie gezien over dinosaurussen super gewoon 🙂

 12. zegt:

  Oh wat gaaf! Deze show heb ik helemaal gemist. Cool zeg. Hier ook dinofans in huis.

 13. zegt:

  Wauw! Dat lijkt me gaaf! Zeker nu we hier thuis in de dino fase belandt zijn 😉

 14. zegt:

  Dit lijkt me zo tof! Van de zomer komt zo iets bij ons in de buurt, daar willen we zeker naar toe gaan! Mooie foto’s ook!

 15. Bryan zegt:

  Wauw lijkt mij super! Kleine jongensdroom eigenlijk… spijtig dat dit in mijn tijd niet bestond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept