groot kerstcircus Den Haag
Uitjes in Nederland

Het Groot Kerstcircus in Den Haag #plog

De laatste dag van de kerstvakantie waren we naar het groot kerstcircus in Den Haag. Zonder verwachtingen ging ik  heen en dat het leuk was zien jullie in de plog en vlog.

Stichting zeldzame ziekten fonds

Half november zag ik een oproep voorbij komen van stichting zeldzame ziekten fonds. Met de vraag wie er mee wilde naar het groot kerstcircus. Onze kinderen staan ingeschreven bij deze stichting en natuurlijk leek me dit heel erg leuk. Ik gaf ons op en dan is het altijd even afwachten of je mee mag. Super blij waren dan ook toen bleek dat we mochten komen en toen begon het praten over het circus. De jongens waren ontzettend nieuwsgierig,  want wat zou er allemaal zijn? Geen dieren meer, dat wisten we wel. Clowns natuurlijk en zouden er ook acrobaten zijn?

Het groot kerstcircus

Op vrijdags gingen we vol verwachting naar het Mailieveld in Den Haag. Hier stond de tent in volle glorie en zagen we meteen dat het thema van het circus Las Vegas was. Nou ben ik dol op Las Vegas, dus dat zat al goed. Het Groot Kerstcircus Den Haag presenteert louter wereldsensaties. Alles is uit de kast gehaald om een onvergetelijke voorstelling weg te geven. Er was acrobatiek, comedy en special effects. Er waren goochel trucs, de sterkte man kwam langs, een dame die toverde met hoepels en zo veel meer. Het meest favoriet  bij de jongens waren de motorrijders en acrobaten.

De hele middag was een grote sensatie, wat hebben we gelachen en genoten van alle acts en muziek.

groot kerstcircus Den Haag

groot kerstcircus Den Haag

groot kerstcircus Den Haag

groot kerstcircus Den Haag

Volgend jaar weer

Het was een fantastische show met ronkende motoren, spannende acties en heel veel lachen met de clowns die het hele publiek mee kregen. Het groot kerstcircus was nu twee weken in Den Haag tijdens de kerstperiode en ik ga er eigenlijk van uit dat het volgend jaar weer is. Ben je nou ook gek van circussen dan zou ik tegen die tijd echt gaan kijken.

Ga jij wel eens naar het circus?

foto’s lodiblogt

21 thoughts on “Het Groot Kerstcircus in Den Haag #plog”

  1. Ah, alweer twee jaar geleden het Kerstcircus in Carré. Dit jaar wilden we weer gaan, maar het werd net even te duur alles bij elkaar. Hopelijk volgend jaar weer. Het heeft iets magisch. Ziet er geweldig uit. Vol bewondering voor de motoren in die bal. Man, wat zou ik misselijk worden… 🙂

  2. Ik ga eigenlijk nooit naar het circus. De laaste keer moet zijn geweest op een Franse camping waar iedereen alle rollen op zich nam waardoor de kwaliteit beneden peil was. Dan is dit circus toch wel van een ander cq hoger niveau. Leuk te lezen dat jullie zo genoten hebben.

  3. Ik ben als kind een keer naar het circus geweest, toen inderdaad nog met tijgers en olifanten, absoluut indrukwekkend, maar ik begrijp ook zeker wel dat dit niet meer op die manier kan.

  4. O dat ziet er inderdaad ontzetten leuk uit zeg! Zelf ben ik nog nooit naar het circus geweest. Heel eerlijk durf ik ook niet zo goed, ik ben namelijk een beetje bang voor clowns.

  5. Ik ging als kind wel eens, eerlijk gezegd zou ik dat nu zelf niet meer zo snel doen. Heb het niet zo op clowns en ook niet op die dieren die zo weinig ruimte hebben!

  6. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik nog nooit bij een circus ben geweest. Mijn broertje en schoonzusje wonen in Den Haag en dit circus staat nog steeds op onze planning toevallig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.