Het Groot Kerstcircus in Den Haag #plog

groot kerstcircus Den Haag

De laatste dag van de kerstvakantie waren we naar het groot kerstcircus in Den Haag. Zonder verwachtingen ging ik  heen en dat het leuk was zien jullie in de plog en vlog.

Stichting zeldzame ziekten fonds

Half november zag ik een oproep voorbij komen van stichting zeldzame ziekten fonds. Met de vraag wie er mee wilde naar het groot kerstcircus. Onze kinderen staan ingeschreven bij deze stichting en natuurlijk leek me dit heel erg leuk. Ik gaf ons op en dan is het altijd even afwachten of je mee mag. Super blij waren dan ook toen bleek dat we mochten komen en toen begon het praten over het circus. De jongens waren ontzettend nieuwsgierig,  want wat zou er allemaal zijn? Geen dieren meer, dat wisten we wel. Clowns natuurlijk en zouden er ook acrobaten zijn?

Het groot kerstcircus

Op vrijdags gingen we vol verwachting naar het Mailieveld in Den Haag. Hier stond de tent in volle glorie en zagen we meteen dat het thema van het circus Las Vegas was. Nou ben ik dol op Las Vegas, dus dat zat al goed. Het Groot Kerstcircus Den Haag presenteert louter wereldsensaties. Alles is uit de kast gehaald om een onvergetelijke voorstelling weg te geven. Er was acrobatiek, comedy en special effects. Er waren goochel trucs, de sterkte man kwam langs, een dame die toverde met hoepels en zo veel meer. Het meest favoriet  bij de jongens waren de motorrijders en acrobaten.

De hele middag was een grote sensatie, wat hebben we gelachen en genoten van alle acts en muziek.

groot kerstcircus Den Haag

groot kerstcircus Den Haag

groot kerstcircus Den Haag

groot kerstcircus Den Haag

Volgend jaar weer

Het was een fantastische show met ronkende motoren, spannende acties en heel veel lachen met de clowns die het hele publiek mee kregen. Het groot kerstcircus was nu twee weken in Den Haag tijdens de kerstperiode en ik ga er eigenlijk van uit dat het volgend jaar weer is. Ben je nou ook gek van circussen dan zou ik tegen die tijd echt gaan kijken.

Ga jij wel eens naar het circus?

foto’s lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

19 reacties

 1. zegt:

  Ah, alweer twee jaar geleden het Kerstcircus in Carré. Dit jaar wilden we weer gaan, maar het werd net even te duur alles bij elkaar. Hopelijk volgend jaar weer. Het heeft iets magisch. Ziet er geweldig uit. Vol bewondering voor de motoren in die bal. Man, wat zou ik misselijk worden… 🙂

  1. zegt:

   Echt he, zo ontzettend knap!

 2. zegt:

  Ik ga eigenlijk nooit naar het circus. De laaste keer moet zijn geweest op een Franse camping waar iedereen alle rollen op zich nam waardoor de kwaliteit beneden peil was. Dan is dit circus toch wel van een ander cq hoger niveau. Leuk te lezen dat jullie zo genoten hebben.

 3. Pfoee, dat is lang geleden zeg dat ik in het circus ben geweest. Weet wel dat ik het als kind altijd fantastisch heb gevonden.

 4. Ik vind die foto met de mevrouw met de vele hoela hoeps zo leuk. Ik hoela hoep elke dag maar ik zie er niet zo uit ; )

  1. zegt:

   Haha ik had precies het zelfde idee!

 5. Ik kan me de laatste keer dat ik in een circus was niet meer herinneren. Ik denk dat ik toen nog echt een klein kind was.

 6. Laura zegt:

  Oh, dat ziet er echt super leuk uit! Ik ben nog nooit naar een circus geweest, dus voor mij is het echt een volledig onbekende ervaring!

 7. zegt:

  Ik ben als kind een keer naar het circus geweest, toen inderdaad nog met tijgers en olifanten, absoluut indrukwekkend, maar ik begrijp ook zeker wel dat dit niet meer op die manier kan.

  1. zegt:

   Precies, toch was dat wel echt heel gaaf!

 8. zegt:

  Ach wat leuk dat jullie mochten en zo hebben genoten! Heerlijk.

 9. zegt:

  Dat klinkt wel heel leuk! Ben al heel lang niet meer in een circus geweest.

 10. zegt:

  Ik ging als kind wel eens, eerlijk gezegd zou ik dat nu zelf niet meer zo snel doen. Heb het niet zo op clowns en ook niet op die dieren die zo weinig ruimte hebben!

  1. zegt:

   Precies,daarom mogen de dieren ook niet meer en logisch natuurlijk.

 11. zegt:

  Wat leuk! Ik heb laatst een keer kaartjes gewonnen voor het gewone circus. Was heel leuk!

 12. Ik ben vroeger wel eens naar het circus geweest, maar dat is echt al heel lang geleden. Ziet er leuk uit!

 13. zegt:

  Ik ben in Amerika naar een soort circus geweest en dat is ook helemaal niet met dieren, maar juist met mensen en dergelijke. Vond ik ook erg leuk!

 14. Mieke | mieksmind zegt:

  Ik moet je eerlijk bekennen dat ik nog nooit bij een circus ben geweest. Mijn broertje en schoonzusje wonen in Den Haag en dit circus staat nog steeds op onze planning toevallig!

 15. Wat leuk! Heel heel vroeger ben ik hier ook een keer naartoe geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept