Welke Nintendo Switch games zijn leuk voor een kleuter?

Welke Nintendo Switch games zijn geschikt voor kleuters? Lees deze tips

Al jaren is de Nintendo Switch een populaire game console voor jong en oud. Het aantal spellen op de markt wordt dan ook steeds groter en dient een steeds breder publiek. Toch blijven de Switch games het populairst bij jongeren. Zelfs kleuters zien we veel spelen hiermee. Maar welke games zijn geschikt voor kleuters? Wij hebben een lijst samengesteld met de leukste en meest geschikte Nintendo Switch games voor kleuters.

Super Mario Party

Super Mario Party is een feestspel waarin spelers strijden om de meeste sterren en munten te verzamelen. Het spel is zeer geschikt voor kleuters vanwege de eenvoudige gameplay en kleurrijke omgevingen.

Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe is een racespel waarin spelers kunnen racen als hun favoriete personages uit de Mario-franchise. Het spel is leuk voor kleuters vanwege de eenvoudige besturing en kleurrijke tracks.

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons is een simulatiespel waarin spelers een eigen eiland kunnen bouwen en beheren. Het spel is zeer geschikt voor kleuters vanwege de schattige personages en de mogelijkheid om creatief te zijn.

Kirby Star Allies

Kirby Star Allies is een platformspel waarin spelers als Kirby spelen en verschillende vaardigheden kunnen gebruiken om vijanden te verslaan. Het spel is leuk voor kleuters vanwege de schattige personages en kleurrijke omgevingen.

Minecraft

Minecraft is een sandbox-game waarin spelers hun eigen creaties kunnen bouwen met behulp van blokken. Het spel is zeer geschikt voor kleuters vanwege de eenvoudige gameplay en de mogelijkheid om creatief te zijn.

Naast deze games zijn er nog veel meer leuke games beschikbaar op de Nintendo Switch. Je kunt eindeloos nieuwe games blijven proberen tegenwoordig. Van tv-series die in een game zijn gemaakt tot leuke, simpele spellen: als je op zoek bent naar nieuwe games, dan kun je het beste de Nintendo eShop bezoeken. Dit is een online winkel van Nintendo waar je nieuwe games kunt bekijken. Hier kun je gemakkelijk nieuwe games kopen met Nintendo e shop tegoed; je laadt jouw portemonnee speciaal met credits voor deze online Nintendo shop.

Hopelijk hebben we je geholpen bij het vinden van leuke Nintendo Switch games voor kleuters!

gastblog op lodiblogt

foto gratis afbeelding van Joshua Amaro via Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept