Eten wordt een feest voor kinderen met bestek van WMF

WMF

Heb jij kleintjes aan tafel zitten, die best wat moeilijk kunnen doen over eten? Zelfs hier maken ze me af en toe nog dol. Maar er is een oplossing. Want met het WMF kinderservies wil elk kind wel eten.

Succes voor jong en oud

Ik heb vroeger echt wel met de handen in het haar gezeten hoor en nog eten ze de ene dag beter dan de andere dag. Om het eten en drinken op te vrolijken kan je in ieder geval met deze leuke WMF-kinderservies en bestek beginnen. Het eten wordt voor kinderen een feest. Gegarandeerd een succes bij zowel jong als oud en erg leuk om cadeau te doen.

WMF bestekset Mickey Mouse 6-delig

WMF heeft in samenwerking met Walt Disney, dit vrolijke, hoogwaardige Mickey Mouse bestek gerealiseerd, gemaakt van het onbreekbare RVS-materiaal Cromar- gan®. Hierdoor is het bestek kras bestendig en kan in de vaatwasser. De ultieme manier om kleintjes speels met messen, lepels en vorken om te leren gaan.

Koninklijk dineren met Elsa en Anna

Wie wil dit nu niet? Koninklijk dineren met Elsa en Anna! Met de Disney Frozen-serie van WMF kunnen kleine prinsessen en prinsen nu op koninklijke wijze hun maaltijd eten. Deze populaire personages zijn toch super vrolijke met de kleurrijke motieven van Olaf, de sneeuwman en het rendier Sven. Het WMF-kinderbestek ondersteunt vooral ook jonge kinderen, dankzij de ergonomische aan- passing aan kleine handen, bij het zelfstandig leren eten. Deze serie wordt geleverd als een 4-delige en 6-delige set

Simba het stoere leeuwtje

De film Lion King is geliefd door zijn aandoenlijke dierenwereld. Simba, het stoere leeuwtje en zijn vrienden vind je op dit kinderbestek en maakt het samen eten met je kind nog leuker. Het bestek heeft een perfecte pasvorm voor 3-6-jarigen. Bij het ontwerpen heeft WMF er speciaal gelet dat het bestek perfect gebalanceerd en ergonomisch gevormd is voor kinderen in deze leeftijdscategorie.

WMF

De minions voor alle leeftijden vind je bij WMF

De Minions, daar is iedereen toch dol op? Deze gele wezentjes betoveren al geruime tijd zowel kleine als grote fans en vanaf nu maken ze samen eten nog een stukje leuker! De kindvriendelijke motieven, vormen en grootte van het bestek, de kom en het bord maken het nog leuker en makkelijker. Daarnaast heeft het bestek een perfecte pasvorm voor 3-6-jarigen. In het ontwerpen heeft WMF er speciaal gelet dat het bestek perfect gebalanceerd en ergonomisch gevormd is voor kinderen in deze leeftijdscategorie. Ook een aanrader: het WMF Minions Eierdopje

Eitje tik

Deze WMF McEgg eierdopjes, zijn wel heel erg leuk. Met het vriendelijk glimlachende poppetje, staat je ei er vrolijk bij tijdens het zondagsontbijt. Je hebt alles bij de hand, gebruik het hamertje om je ei te ‘tikken’ en het roestvrijstalen lepeltje om je ei te eten. Kies jouw favoriete kleur: blauw, roze of oranje en voor de kerstbrunch natuurlijk de McEgg X-mas!

WMF
WMF

Wat is WMF?

Al meer dan 160 jaar heeft WMF een sterke traditie met een internationaal karakter en is continu bezig met innovaties op het gebied van producten en design. Je vind de producten van WMF onderanderen bij de MediaMarkt, CoolBlue of Bol.com. Neem voor alle verkoop punten even een kijkje op de site. Eerlijk, het kinderbestek is niet goedkoop, maar dat is goed bestek meestal niet en je hebt er wel iets heel speciaals voor.

foto’s beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept