doodle clay volwassenen klei
Creativiteit

Doodle Clay. Klei voor volwassenen

Kleien, doe jij dat nog wel eens? Kleien is iets wat je kent van de lagere school, maar daarna eigenlijk maar weinig nog zal doen. Raar want kleine is hartstikke leuk en ontspannen. En nu is er Doodle Clay. Klei speciaal voor volwassenen.

Doodle Clay voor volwassenen

Bij Havo vonden ze ook dat volwassenen veel meer moeten gaan kleien . Havo is het bedrijf achter Deco&Lifestyle Doodle Clay, klei voor volwassenen. Ik mocht deze Doodle Clay uitproberen en heb echt genoten. En trouwens niet alleen ik, mijn kinderen vinden het ook erg leuk.

Tekenen en knutselen

Sinds ik met mijn Bullet Journal ben gestart, teken en knutsel ik meer dan ik ooit deed. Ik heb het altijd leuk gevonden, maar was er niet goed in. Dit belemmerde me in het doen. Tot de komst van de kinderen. Ik weet niet of jullie dit ook zo ervaren, maar mijn kinderen vinden alles wat ik maak of doe, mooi. Ook al denk ik er wel eens het mijne van. Zij zijn enthousiast en blij met het resultaat. Dit stimuleert mij weer heel erg tot doorgaan met tekenen en knutselen. Vaak samen met hen.

Klei voor volwassenen

Omdat we graag samen knutselen, vond ik het erg leuk om een set Deco&Lifestyle Doodle Clay van Havo te mogen ontvangen. Havo – het familie bedrijf achter Doodle Clay willen volwassenen weer aan het kleien krijgen. Zeker met de digitale wereld waar we tegenwoordig in leven, is het een verademing om met je handen bezig te zijn. Met Doodle Clay lukt dit het om te ontspannen en maak je de leukste decoraties voor in huis.

doodle clay volwassenen klei

Met de kinderen aan tafel actief bezig zijn

Zaterdag is hier de ideale knutsel dag. Nadat het huiswerk is gedaan, komen de knutsel spullen op tafel. Deze keer pakte ik de Deco&lifestyle Doodle Clay set erbij en was verrast door de inhoud van de koker. De koker is alleen al een plaatje. Mooi om te krijgen, maar ook om weg te geven. De inhoud van de koker, bestaat uit 2 plakken klei ( Off white en Graphite klei), een uitsteek hart, mesjes, tools en letterstempels. Ook vind je in de koker een instructie blad met voorbeelden.

Aan de slag

Met deze voorbeelden was ik zelf erg blij. Ik ben niet zo heel creatief, maar kreeg nu de leukste inspiratie. Vooral het uitsteek hart en de letters waren super leuk om te gebruiken.  Nou is deze set en klei voor volwassenen, maar jullie begrijpen wel dat de jongens, de tools, het hart en de letterstempels ook gebruikt hebben met hun klei.

doodle clay volwassenen klei

In onderstaande vlog zie je hoe ik aan de slag ging. De klei ging 30 minuten in de oven en staat het nu te pronken in mijn kast.

Winactie

In samenwerking met Havo mag ik drie kokers van Doodle Clay weggeven. Leuk voor jezelf. Ideaal voor een  gezellige DIY avond met vriendinnen, je hoofd leegmaken of gewoon creatief bezig te zijn. Maar ook heel leuk om cadeau te doen.

Wat moet je doen om mee te doen aan de winactie.:

 • geef in een reactie aan waarom jij deze Doodle Clay wilt winnen
 • geef een geldig mail adres op
 • de winactie loopt tot 12 oktober 2018
 • de winnaars krijgen bericht via de mail

Gefeliciteerd Elsa, Sandra en Mandy. Jullie hebben een Doodle Clay set gewonnen, jullie hebben ondertussen een mail van mij gehad.

foto’s en film lodiblogt/ disclaimer

Meer artikelen

36 thoughts on “Doodle Clay. Klei voor volwassenen”

 1. Ik ben niet zo creatief. Maar een vriendin van mij houdt hier wel van. Ik denk dat ze dit erg leuk zal vinden en er enthousiast mee aan de slag zal gaan. Leuk om zomaar te geven!

 2. Wat onwijs leuk om eens een video van jou te zien! Ik wist ook helemaal niet dat dit bestond. Het is in ieder geval wel om in de herfst en winter lekker creatief bezig te zijn.

 3. Ik klei regelmatig met mijn dochtertje, en nu heeft zij een nieuw spelletje dat we de play-do challenge moeten doen. Heel erg leuk, maar een beetje klei er bij is hier dus van harte welkom.

 4. Ik zou dit heel graag willen winnen om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Deze klei ken ik niet maar wil hem graag ontdekken.

 5. Wat een leuk concept. Vroeger heb ik altijd veel geknutseld en tijdens mijn interieuropleiding ook nog wel een beetje. Heb toen kleine bureauspullen met klei gemaakt, omdat we accessoires op schaal nodig hadden en kleien een makkelijker manier is om ze te maken. Super leuk om creatief bezig te zijn, de structuur van de klei ziet er zo te zien zacht uit en fijn om mee te werken.

 6. Wat een leuke winactie, Ik ben dol op creatief bezig zijn, maar het is al weer een aantal jaar geleden dat ik voor het laatst gekleid heb! Lijk mij leuk om weer eens te doen! Krijg gelijk al weer allerlei ideetjes om leuke decoratie voor kerst te maken! Leuk, ik doe mee met de winactie!

 7. Leuk om te zien dat ze ook aan volwassenen denken. Ik kan me voorstellen dat je je creativiteit hiermee kwijt kan. Ik ben zelf niet zo goed in kleien maar is wel een leuke bezigheid lijkt me.

 8. Aaah wat gaaf! En wat een super leuke win actie. Ik ben dol op creatief bezig zijn, van de week nog met mijn moeder gepraat over kleien toen we het in de action zagen. Lijkt me leuk om dit een keer met haar te doen in het weekend. Super mooie dingen heb je gemaakt ook!

 9. Ik kende dit helemaal niet, wat een fantastisch idee! Ik denk dat onze pleegzoon hier enorm rustig van zou kunnen worden en rust in zijn hoofd kan krijgen! Lijkt me geweldig om dit via een winactie te mogen winnen, dus ik doe gráág mee! 😀

  Fijne dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.