Doodle Clay. Klei voor volwassenen

doodle clay volwassenen klei

Kleien, doe jij dat nog wel eens? Kleien is iets wat je kent van de lagere school, maar daarna eigenlijk maar weinig nog zal doen. Raar want kleine is hartstikke leuk en ontspannen. En nu is er Doodle Clay. Klei speciaal voor volwassenen.

Doodle Clay voor volwassenen

Bij Havo vonden ze ook dat volwassenen veel meer moeten gaan kleien . Havo is het bedrijf achter Deco&Lifestyle Doodle Clay, klei voor volwassenen. Ik mocht deze Doodle Clay uitproberen en heb echt genoten. En trouwens niet alleen ik, mijn kinderen vinden het ook erg leuk.

Tekenen en knutselen

Sinds ik met mijn Bullet Journal ben gestart, teken en knutsel ik meer dan ik ooit deed. Ik heb het altijd leuk gevonden, maar was er niet goed in. Dit belemmerde me in het doen. Tot de komst van de kinderen. Ik weet niet of jullie dit ook zo ervaren, maar mijn kinderen vinden alles wat ik maak of doe, mooi. Ook al denk ik er wel eens het mijne van. Zij zijn enthousiast en blij met het resultaat. Dit stimuleert mij weer heel erg tot doorgaan met tekenen en knutselen. Vaak samen met hen.

doodle clay volwassenen klei

Met de kinderen aan tafel actief bezig zijn

Zaterdag is hier de ideale knutsel dag. Nadat het huiswerk is gedaan, komen de knutsel spullen op tafel. Deze keer pakte ik de Deco&lifestyle Doodle Clay set erbij en was verrast door de inhoud van de koker. De koker is alleen al een plaatje. Mooi om te krijgen, maar ook om weg te geven. De inhoud van de koker, bestaat uit 2 plakken klei ( Off white en Graphite klei), een uitsteek hart, mesjes, tools en letterstempels. Ook vind je in de koker een instructie blad met voorbeelden.

Aan de slag

Met deze voorbeelden was ik zelf erg blij. Ik ben niet zo heel creatief, maar kreeg nu de leukste inspiratie. Vooral het uitsteek hart en de letters waren super leuk om te gebruiken.  Nou is deze set en klei voor volwassenen, maar jullie begrijpen wel dat de jongens, de tools, het hart en de letterstempels ook gebruikt hebben met hun klei.

doodle clay volwassenen klei

Winactie

In samenwerking met Havo mag ik drie kokers van Doodle Clay weggeven. Leuk voor jezelf. Ideaal voor een  gezellige DIY avond met vriendinnen, je hoofd leegmaken of gewoon creatief bezig te zijn. Maar ook heel leuk om cadeau te doen.

Wat moet je doen om mee te doen aan de winactie.:

 • geef in een reactie aan waarom jij deze Doodle Clay wilt winnen
 • geef een geldig mail adres op
 • de winactie loopt tot 12 oktober 2018
 • de winnaars krijgen bericht via de mail

Gefeliciteerd Elsa, Sandra en Mandy. Jullie hebben een Doodle Clay set gewonnen, jullie hebben ondertussen een mail van mij gehad.

foto’s en film lodiblogt/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

35 reacties

 1. In de tijd van de digitale wereld, is dit wel weer eens wat anders. Een leuke manier om je hoofd leeg te maken.

 2. zegt:

  Erg leuk gemaakt! Ik heb weleens van klei sieraden schaaltjes gemaakt en daarna beschildert.

 3. Zo kan ik gezellig met onze tweeling kleien alleen dan kan ik mn eigen klei gebruiken haha. Even ontspannen met die twee ondernemers 😀

 4. wat leuk, het lijkt me heerlijk weer eens te kleien. Zulk totaal ander materiaal dan de stofjes en de wol waar ik regelmatig mee bezig ben

 5. Marian B zegt:

  Ik ben niet zo creatief. Maar een vriendin van mij houdt hier wel van. Ik denk dat ze dit erg leuk zal vinden en er enthousiast mee aan de slag zal gaan. Leuk om zomaar te geven!

 6. zegt:

  Het is voor mij heel belangrijk om af en toe uit mijn hoofd te komen en met mijn handen bezig te zijn! Wat gaaf dat dit bestaat!

 7. Ah wat leuk! Dit zou mijn dochter erg leuk vinden. Ik heb er nog niet eerder van gehoord.

 8. Elisabethsfavorieten zegt:

  Nou je hebt wel een heel leuk resultaat van gemaakt met de klei!

 9. vroeger veel gemaakt met fimoklei, doet mij dit wel een beetje aan denken

 10. Ik klei regelmatig met mijn dochtertje, en nu heeft zij een nieuw spelletje dat we de play-do challenge moeten doen. Heel erg leuk, maar een beetje klei er bij is hier dus van harte welkom.

 11. Frederique zegt:

  Ja superleuk, ik doe mee. Ik deed het soms en het werkt inderdaad heel ontspannend 🙂

 12. Sandra zegt:

  Ik zou dit heel graag willen winnen om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Deze klei ken ik niet maar wil hem graag ontdekken.

 13. zegt:

  Wat een leuk concept. Vroeger heb ik altijd veel geknutseld en tijdens mijn interieuropleiding ook nog wel een beetje. Heb toen kleine bureauspullen met klei gemaakt, omdat we accessoires op schaal nodig hadden en kleien een makkelijker manier is om ze te maken. Super leuk om creatief bezig te zijn, de structuur van de klei ziet er zo te zien zacht uit en fijn om mee te werken.

 14. Dat is een creatieve bezigheid en leuk dat je het weggeeft. Daar heb je wel wat vaste handen voor nodig. Het kan met klei best een gepriegel zijn.

 15. zegt:

  Lodi super leuk! Ik zou graag willen winnen ☻♥
  Gr. Elsa

 16. Wat ontzettend gaaf . Ik krijg gewoon weer zin om te kleien! Dat is echt lang geleden.

 17. zegt:

  Echt heel leuk. Alleen ga ik liever aan de slag met koekjesdeeg, dat kan je je kunst daarna nog lekker opeten ook 🙂

 18. Leuk voor mijn creatieve clubje (3-vrouw) sterk! Iedere maand knutselen we met iets anders, maar kleien hebben we nog nooit gedaan!

 19. zegt:

  Aaaah wat lijkt mij dit heerlijk om te doen in de regenachtige herfstdagen. Hij is erg mooi geworden.

 20. Wat leuk! Ik vond kleien ook altijd leuk alleen nu doe ik het nooit meer hihi. Super mooie dingen heb je al gemaakt!

 21. Daniëlle zegt:

  Wat een leuke winactie, Ik ben dol op creatief bezig zijn, maar het is al weer een aantal jaar geleden dat ik voor het laatst gekleid heb! Lijk mij leuk om weer eens te doen! Krijg gelijk al weer allerlei ideetjes om leuke decoratie voor kerst te maken! Leuk, ik doe mee met de winactie!

 22. zegt:

  Wat leuk! Ik ben zelf niet zo heel crea bea maar vind het wel leuk om te zien! Soms ben ik wel in zo’n bui, dus kan ik dit wel proberen 🙂

 23. Juliette zegt:

  Leuk om te zien dat ze ook aan volwassenen denken. Ik kan me voorstellen dat je je creativiteit hiermee kwijt kan. Ik ben zelf niet zo goed in kleien maar is wel een leuke bezigheid lijkt me.

 24. zegt:

  Wat erg leuk zo`n compleet DIY. Zeker leuk idee voor je zelf om te knutselen en ook superleuk voor als kado te geven. Love it

 25. zegt:

  Doodlen op papier deed ik al en vind ik super zen, met klei nog nooit, wil ik graag proberen!

 26. Oh dit lijkt me heel origineel om te doen. Maar ik denk niet dat ik het me direct zie doen.

 27. karin zegt:

  het is inderdaad heel lang geleden dat ik gekleid heb; Leuk hoor!

 28. Mandy zegt:

  Aaah wat gaaf! En wat een super leuke win actie. Ik ben dol op creatief bezig zijn, van de week nog met mijn moeder gepraat over kleien toen we het in de action zagen. Lijkt me leuk om dit een keer met haar te doen in het weekend. Super mooie dingen heb je gemaakt ook!

 29. Wat ben je creatief bezig geweest, super leuk zeg! 😀

 30. Wat leuk! Het lijkt me wel gaaf om labels te maken voor de potjes jam, lemon curd of salted caramel die ik maak en cadeau doe met kerst!

 31. o wauw, dat is echt iets voor mij! Ik vind het heel leuk om creatief bezig te zijn. Bedankt voor de tips weer eens

 32. Adriana de Ruiter zegt:

  Ik kende dit helemaal niet, wat een fantastisch idee! Ik denk dat onze pleegzoon hier enorm rustig van zou kunnen worden en rust in zijn hoofd kan krijgen! Lijkt me geweldig om dit via een winactie te mogen winnen, dus ik doe gráág mee! 😀

  Fijne dag!

 33. Mara zegt:

  ik doe mee mijn puberdochter enorm te kunnen verrassen namens de sint… die is gek op dit soort dingen

 34. Claudia Diependaal zegt:

  Hoi hoi,

  Ik doe heel erg graag mee. Dit lijkt je erg leuk, om te doen!

  Groetjes Claudia!

 35. zegt:

  Oh wat gaf!!! Super!! dankjewel Lodi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept