De tofste cadeaus voor onder de kerstboom

wat zijn de tofste cadeaus voor onder de kerstboom

Ben jij al druk bezig met de december cadeaus? Nog even en we mogen ze weer onder de kerstboom leggen. Maar wat staat er op de verlanglijstjes van jouw partner, jouw kinderen of familieleden? Waar kan jij dit jaar mee aan komen en wat zijn nu de tofste cadeaus voor onder de kerstboom?

Wat zijn de tofste cadeaus voor onder de boom

Hoewel de inflatie duidelijk aanwezig is, we steeds meer gaan betalen aan energiekosten en boodschappen zullen we ook dit jaar misschien wel niet bezuinigen op de (kerst)cadeaus. Tenslotte vieren we dit maar een keer per jaar. En omdat we dit jaar eindelijk weer samen kunnen zijn met kerst zullen de cadeaus misschien ook wel iets prijziger zijn. Tenslotte hebben we iets goed te maken. Wil jij dit jaar nu echt uitpakken voor jouw partner, kinderen of familie dan heb ik hier de tofste cadeaus voor jou op een rij.

Met electronica maak jij ze allemaal blij

Wat zijn de tofste cadeaus voor onder de kerstboom? Iets wat een gewild cadeau is onder de boom, is een mobieltje. Tenslotte hebben we er allemaal een nodig en mocht jij, je partner of een van de kinderen toch een nieuwe telefoon nodig hebben, dan zijn de feestdagen de tijd om een telefoon cadeau te doen. Gewild door jong en oud zijn Samsung telefoons Het voordeel van Samsung telefoons is dat ze er in verschillende series en prijsklassen zijn. Daardoor kun jij altijd een mobiele telefoon vinden die bij jou of bij degeen die dit cadeau krijgt past.

Is dit niet een beetje veel voor onder de boom

Wij hebben thuis geen vaste telefoon meer en dit zie je steeds vaker in huishoudens. Vandaar dat bijna iedereen in het gezin wel een mobiel heeft. En om nu een nieuwe telefoon zo te geven is misschien ook weer wat. De feestdagen si dan wel een mooi moment om iemand hier mee te verrassen. Vorig jaar kerst gaven wij de jongens een nieuwe tablet cadeau. Hun oude tablets waren aan vervanging toe en de kerstperiode leek ons de ideale tijd om deze te geven. Nu ging op dat moment net heel Nederland weer op slot, waardoor we extra blij waren met dit cadeau. En om dit te geven, mooi verpakt in kerstpapier gaf het net even iets extra’s.

Meer tips voor pakketjes in de decembermaand

Maar er zijn natuurlijk veel meer toffe cadeaus voor onder de kerstboom:

Een nintendo switch

Een spelcomputer is ook een zeer gewenst cadeau voor de feestdagen, zowel bij jong en oud. Juist perfect om met de feestdagen te geven, want dan kunnen ze het spel meteen goed uitproberen.

Een paar tips voor toffe spellen voor op de Nintendo Switch:

  • Splatoon 3
  • Nintendo Switch Sports
  • Pokémon Scarlet & Pokémon Violet

Boeken

Geef eens een boek cadeau. Fijn eens iets anders dan die schermpjes. Wat zijn momenteel boeken waar je iemand mee verrast:

  • Help ik heb een puber-Kluun
  • Gletsjer- Suzanne Vermeer
  • Geen plan B-Lee Child

Gezelschapspellen

Een cadeau voor de krijger, maar natuurlijk ook meteen voor jou. Want wie wil er met kerst nou niet een gezelschapsspel spelen.

Tips voor gezelschapspellen:

  • Monopoly, nog altijd leuk. En wil je een speciale editie, zoek deze dan online, je hebt zoveel verschillende onderwerpen, die het spel net weer even leuker maken.
  • Ticket to Ride, een succes spel bij jong en oud
  • Catan

Ga jij dit jaar voor duurzaam

Bij kerstmis hoort natuurlijk een kerstboom en dan is de vraag: kies jij een echte boom of een kunstboom? Waar liggen dit jaar jouw tofste cadeaus onder? Misschien ga jij wel voor heel duurzaam en kies je helemaal geen boom, maar ga jij voor een hout exemplaar of zorg je alleen voor die gezelligheid door lichtjes op te hangen.

Maak de feestdagen speciaal

Het is fijn dat we dit jaar de feestdagen weer samen kunnen vieren en zo hoort het natuurlijk ook. Misschien pakken we juist wel extra uit en krijgt jouw kind die langgekoesterde telefoon met eerste kerstdag of gaan we juist op de kleintjes letten. Met welk cadeau je ook aankomt dit jaar, het is speciaal, er is over nagedacht en daar draait het allemaal om.

foto gratis afbeelding van Bob Dmyt via Pixabay /samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept