Welkom! Haak zelf een cadeau bij een verhuizing
Creativiteit

Welkom! Haak zelf een cadeau bij een verhuizing

Toen wij ruim tien jaar geleden in ons huis kwamen wonen, stuurde mijn zus een cadeau op uit Amerika. Een huisje. Erg leuk als je net samen je eerste huis heb gekocht. Wat geef je iemand die gaat verhuizen? Mijn invulling van het Crea Cross thema van deze week ‘ welkom’. 

Welkom

Heerlijk, echt kitsch is het huisje die ik toen van mijn zus kreeg. Prachtig vind ik, en het herinnerd me elke keer week aan wat een fijn huis we toch hebben. Toen we dit huis kochten waren we nog met zijn tweeën en wisten niet wat de toekomst voor ons in petto zou hebben.

Wat geef je als iemand gaat verhuizen

Wat geef je iemand die gat verhuizen en eigenlijk alles al heeft. Ik dacht aan een fles wijn of champagne te geven en deze dan op te vrolijken met een klein freulbel dingetje om er een eigen touch aan te geven.

Patroon van het huisje

Zoals vaker haalde ik ook deze keer weer het patroontje van het gehaakte huisje van Freubelweb. het patroon is afkomstig van Carmen Jorissen van Crafty Queens. Op de site van freubelweb vind je nog veel meer leuke ideeën om te haken of maken om iemand welkom te heten in zijn of haar nieuwe huis, welkom thuis te heten of om welke andere reden dan ook. Het huisje ziet er een beetje vervormd uit op de foto, dat komt omdat de jongste er al weer mee geslapen heeft ( dat is het lot van alles wat ik haak, wanneer ik het zoek, kijk ik in zijn bed 🙂 )

welkomwelkom

Crea-Cross

Ilse van Kreanimo heeft elke donderdag een ander thema centraal staan in Crea-Cross. Door zelf je link te plaatsen onder haar blog probeert ze een ‘ kruis bestuiving’ onder creatieve bloggers te veroorzaken.

Andere Crea Cross ideeën vind je hier

Deze artikelen over haken vind je misschien ook leuk: Het ruimtewezen Blitz haken,  en haak een leuk cadeau als iemand gaat verhuizen.

foto lodiblogt/ pixabay

5 thoughts on “Welkom! Haak zelf een cadeau bij een verhuizing”

  1. Super leuk gedaan!
    Sorry dat ik nu pas kom kijken!
    Ik liep mezelf de voorbije week voor bij – zo druk – en dan was mijn telefoon ook nog gestolen…
    Een blogger zonder telefoon – nee, dat is het niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *