Stickers en meer bij Label de Heus

de leukste stickers en meer koop je bij Label de heus

Op mijn vrijdagse blogs – ik zet een webwinkel in het zonnetje- zoektocht kom ik steeds bij andere webwinkels uit. Super leuk, natuurlijk. Vandaag staat Label de Heus centraal op mijn blog. Een webwinkel met stickers en meer!

Label de Heus

Ondertussen ben ik een ware kenner in de webwinkels. Wat me opvalt aan de site van Label de Heus is, dat de hoeveelheid aan producten veel groter is dan wat je in eerste instantie zou verwachten.  Wanneer je de home page ziet valt dit niet meteen op. Het zijn niet alleen muurstickers of tekstborden die ze verkopen. Er is meer, veel meer. Denk aan armbanden met naam, badcaps of  badeentjes. Cadeautjes voor juffen of meesters, houten scrabble letters, groeimeters of glaswerk.

Stickers en meer

Label de Heus staat voor muurstickers, tekstborden en textiel bedrukken. De tekstborden kunnen van hout of plexiglas zijn. Ze  zijn allen handgemaakt. Staat de tekst die jij zou willen er niet bij of zou je graag een andere afmeting willen dan kan dit. Je moet dit even aangeven in het contactformulier en de mogelijkheden worden bekeken. De muurstickers zijn er in zoveel keus, Bijvoorbeeld voor een geboorte, de kinderkamer of de huiskamer. Ook hier kan, in overleg, weer aanpassingen plaats vinden.

Kinderen

Het kinderbestek vind ik zelf erg leuk, niet van alle voorbeelden zijn er foto’s beschikbaar, Die met de tractor en auto zijn erg leuk en laten wel zien hoe het er uit ziet. Hier hebben de jongens ook beide hun eigen bestek met naam gekregen na de geboorte. Het blijft een leuk cadeau om te geven of te krijgen. Ook de groeimeters vallen me op. Super schattig met vogeltjes, uiltjes of sterren. De knuffels met tekst en of muziekdoosje zijn ook zeer geschrikt voor kraamcadeau ( je kan zelf de tekst aanleveren), net als de koffers. Op deze koffertjes kan je de naam van het kind laten plakken, maar ook plaatjes als een hart of tractor. Desgewenst kunnen er ook kraamkoffertjes samengesteld worden.

Cadeau voor de juf of meester

Wat ik ook erg leuk vind op de site van Label de Heus zijn de cadeaus voor de juffen en meesters. Er zijn boekjes met bedankt juf, maar bijvoorbeeld ook gieters met tekst. Super leuk en weer eens iets anders om te geven aan het eind van het schooljaar.

Label de Heus staat dus voor veel meer  dan alleen stickers en meer! Wat ik zelf altijd erg leuk vind op een site is om te lezen over de persoon achter het product, dat mis ik op deze site. Ook zouden ze op de homepage wat mij betreft, veel meer reclame mogen maken voor de vele leuke producuten die ze verkopen.

Heb jij een feestje, kraamcadeau nodig of wil jij je huis opfleuren, dan moet je hier zeker eens een kijkje nemen.

Lees ook: 6 tips om thuis een feestje te organiseren.

foto’s pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Klinkt als een leuke shop. En hopelijk doen ze wat met je tip om hun producten beter zichtbaar te maken.

    1. Als leek kijk je toch anders naar een shop. Ze gaan zeker iets met de feedback doen. Het is gewoon zonde om zoveel mooist niet uit te stallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept