Warm en modieus gekleed in de winter
Fashion

Warm en modieus de winter in

Er in de winter warm en modieus bij blijven lopen, dat moet toch niet moeilijk zijn? En dan niet alleen een mooie winterjas, de warme truien, maillots, sjaals en mutsen kunnen ook weer de kast uit komen! Maar hoe blijven we er een beetje leuk uit zien met al die kleren aan?

Een knusse tijd

De winter is een knusse en gezellige tijd. Buiten ben je warm aangekleed met je winterjas, goede warme schoenen en muts. Binnen zit je gezellig bij de open haard. Dekentje erbij op de bank, kaarsjes aan en genieten van de warmte in huis.

Warm aangekleed naar buiten

Met een warme dames winterjas kom je al een aardig eind. En dan is het ook geen straf om buiten te zijn, misschien door de bossen te lopen, een frisse neus te halen en dan thuis eindigen met een warme chocolade melk met slagroom. Maar alleen een goede warme jas is op een gegeven moment niet genoeg, zeker niet als het kouder wordt, een sjaal, muts en handschoenen moeten dan ook zeker weer op en aan.

Maar ook binnen warm blijven

Ook binnen zal je steeds warmere kleding kiezen, maar om nou elke keer je warme huisbroek aan te trekken. Natuurlijk zit deze super fijn en is ’s morgens snel gepakt. Daarbij zijn we met het thuiswerken allemaal minder bezig met wat we aantrekken. Zonde eigenlijk, want je mooi aankleden, doet je goed voelen en waarom zouden we naast warm kleding ook niet gewoon modieus er bij blijven lopen?

Hoe zorg je dat je warm aangekleed bent

Hoe zorg je nu dat je het zowel buiten als binnen lekker warm hebt en dan naast warm ook nog een beetje modieus gekleed gaat?

 • Zorg voor een goede winterjas, ben je een koukleum koop dan een jas met een warme capuchon en een die helemaal tot boven aan dicht gaat met rits of knopen.
 • Het nooit meer koud hebben? Dan kies je voor een lange winterjas. Zo heb je namelijk ook altijd warme benen. Zorg voor een jas met een taille dat staat super mooi en is warm en modieus.
 • Draag een lekker warme sweater en sportieve warme broek, kijk voor inspiratie bij Reinders kleding.
 • Je mooie trui niet warm genoeg? Draag er een (spijker) blouse onder.
 • Neem altijd handschoenen mee in je jaszakken. En geen zin in dikke wanten, kies voor leer of suède handschoenen, deze zijn subtiel, maar wel goed warm.
 • Draag je liever geen muts, kies dan voor een hoed. Warm en modieus en helemaal van deze tijd.
 • Als het koud is zijn laarzen natuurlijk ideaal. Draag hier eventueel extra sokken bij, niemand die het ziet en jouw voeten blijven goed warm.
 • Draag je graag rokken en jurken? Draag hier dan een dikke panty of maillot onder.
Warm en modieus gekleed in de winter

Heb jij nog meer tips om warm en modieus de winter in te gaan?

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Meer artikelen

14 thoughts on “Warm en modieus de winter in”

 1. ik doe voor nu nog allemaal extra laagjes aan zodat ik mijn echte winterjas nog niet aan hoef en zo kan ik dus gewoon nog een beetje in mijn wat dunnere jasjes lopen

 2. Nee, geen aanvullende tips. Ik heb altijd een muts of hoed en dat vind ik echt een must! Handschoenen trouwens ook en dan het liefst in alle kleuren, zodat ik bij elk outfit passende Handschoenen heb

 3. Draag laagjes en kies een jas van goede kwaliteit en materialen. Mooie wollen sjaal en handschoenen erbij en je komt de winter stijlvol en warm door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *