Wandelen in Noord-Holland met de gratis wandelnetwerk app

Wandelen in Noord-Holland met de gratis wandelnetwerk app

Veel mensen zijn het afgelopen jaar steeds meer gaan wandelen. Omdat je op een gegeven moment de wandelingen in jouw omgeving wel ken,t ben jij misschien ook op zoek naar nieuwe wandelingen. Met de gratis Wandelnetwerk app Noord-Holland, vind je de leukste wandelingen in Noord-Holland.

Steeds meer mensen wandelen

Nu is wandelen natuurlijk hartstikke gezond en door het afgelopen jaar zijn we massaal gaan wandelen, maar waar ga je heen? Misschien wil je wel eens een ander rondje wandelen dan het standaard rondje door het dorp. Dan is de Wandelnetwerk Noord-Holland app echt iets voor jou. Een gratis app die jou naar de mooiste wandelingen brengt, van korte wandelingen tot langere afstanden. Je kan je keuze zelf maken.

Lees ook: 8 redenen om te gaan wandelen.

Wandelnetwerk Noord-Holland

Ook wij zijn het afgelopen jaar meer gaan wandelen. We werken beide thuis en lopen dagelijks een standaard rondje door het dorp. Tijdens onze vakantie in Zwitserland merkte ik hoe makkelijk onze kinderen in de bergen wandelden. Ze zijn jong en fit en leken er geen moeite mee te hebben. Ik besloot toen, dat ik voortaan in de weekenden meer wil gaan wandelen. Puur om mijn conditie op pijl te houden, maar ook om meer van ons prachtige Nederland te zien. Via mijn ouders hoorde ik over de Wandelnetwerk app. Deze app ‘wandelnetwerknoord-holland’ heeft een hele grote verzameling aan wandelingen van een paar kilometer tot 10 km of verder.

Lees ook: Vakantie in Zwitserland, wat kan je doen.

Hoe werkt de app

Na het downloaden op je telefoon, zoek je een plaats uit waar je wil gaan wandelen, typt dit in en je ziet hier meteen de wandelingen verschijnen. Er zijn vaak voldoende keuze qua afstanden. Download de wandeling en je vind deze terug in de app. Duidelijk staat waar de wandeling begint, met uitleg en wat je kan gaan zien. Wanneer je gaat wandelen kan je de wandeling volgen op de app, maar ook via de gekleurde pijlen die aangegeven staan. Deze vind je op paaltjes of borden. Zie je er een even geen en weet je niet waar je heen moet, dan pak je de app bij, hier zie je precies waar je op dat moment staat en waar je heen moet. Op de app zie je ook de knooppunten die je tijdens het wandelen passeert. Deze wandel app is ook super leuk met kinderen want het is ook echt een beetje spoorzoeken.

Van korte tot lange wandelingen

Wij hebben de afgelopen weekenden wandelingen gemaakt van 8 tot 12 kilometer. Dit vind ik persoonlijk net een leuke afstand. Je bent niet de hele zaterdag op pad, maar loopt wel een mooie wandeling. Onze tripjes gingen twee keer naar Uithoorn, een keer de Ankeveense plassen en een keer naar de heidevelden in Blaricum. Het leuke aan deze wandelingen vind ik dat ze zo ontzettend gevarieerd zijn. Je loopt door weilanden, langs de schapen, moet hekjes open en dicht doen, loopt langs de plassen of de bossen. Maar ook door dorpjes, waar je eventueel even kan rusten en lunchen. Er is ontzettend veel afwisseling in de wandelingen en dat maakt het zo leuk!

Wandelen in de buurt

Wij kiezen nu op de wandelnetwerk app wandelingen in de buurt omdat de jongens vaak samen thuis blijven, maar wanneer we een keer met zijn vieren gaan lopen, dan vinden we het ook geen probleem om hier even voor te moeten rijden.

Wandelen in Noord-Holland met de gratis wandelnetwerk app

Weg in eigen land

Ik snap heel goed dat zoveel meer mensen zijn gaan wandelen in de afgelopen tijd. Wandelen is laag drempel en leuk. En ik kan mijn hobby fotografie meteen goed beoefenen, want wat is Nederland toch mooi. En met de wandelnetwerk Noord-Holland app kom je ook nog eens op nieuwe plekken. Wij wonen zelf in de provincie Utrecht, hier heb ik ook gezocht naar deze app, maar volgens mij bestaat deze alleen voor Noord-Holland. Weet jij meer, laat het me zeker weten want in Nederland zijn zoveel mooie paden te lopen.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept