Voel je goed in de juiste lingerie

Voel je goed in de juiste lingerie

Met een goed passende bh ben jij zelfverzekerder, zal je je beter voelen, mooier! Tenslotte zorgt goed passende lingerie ervoor dat je goed rechtop staat, je kleding mooi staat en jij je zeker voelt. Lingerie in alle maten vind je bij Annadiva Lingerie & Badmode

Lingerie en badmode in alle maten

Be you, be beautiful! Wij vinden het belangrijk dat iedereen elkaar accepteert zoals ze zijn. Nóg belangrijker; dat jij jezelf en je lichaam accepteert, want jij bent mooi zoals je bent. Mooie lingerie is er in alle soorten en maten. Annadiva Lingerie & Badmode wil jouw zelfvertrouwen laten groeien door mooie lingerie en badmode aan te bieden in alle maten (cup A tot en met cup K).

Voel je goed in de juiste lingerie

Draag wat jij wil

Wij vinden dat iedereen moet dragen waar zij zich lekker in voelt! Er zijn onwijs veel verschillende BH’s en slipjes beschikbaar. Hou jij van een full cover BH of ga je liever voor een see trough Beugel BH? Draag je het liefst een short of string? Doe wat je zelf fijn vindt, iedereen verdient het om zich zelfverzekerd te voelen! De een vindt de stevigheid van een BH het belangrijkst, waar een ander het vooral belangrijk vindt dat een BH mooi en sexy is. De mogelijkheden zijn oneindig en alles is goed!

Feel good

Lingerie kan er niet alleen voor zorgen dat jij je super zelfverzekerd voelt, het kan je werkelijk ook beter laten voelen. Een goede BH kan niet alleen je silhouet veranderen, het kan ook rug- en nekklachten verminderen. Heb jij nou last van klachten aan je rug of nek? Grote kans dat jij de verkeerde BH maat draagt. Bij een BH haal je namelijk de meeste steun uit je rug. Meet je omslag en cupmaat op of ga naar een lingeriewinkel voor professioneel advies. 

Iedereen heeft een bikini body

Je lichaam vraagt helemaal niet om commentaar van anderen. Zolang jij jezelf fijn voelt in je eigen lichaam zal je dit ook uitstralen. Wanneer jij op het strand loopt doe je het voor jezelf! Maak je dus niet druk om wat anderen van je lichaam vinden en straal! Die bikini staat je prachtig! 

Verwen jezelf met een lingerie setje

Soms heb je van die dagen dat je je niet lekker in je lichaam voelt. Op zulke dagen moet je jezelf juist verwennen en doen waar jij zin in hebt. Maak je niet druk om hoe je eruitziet, want je bent prachtig. Ook al zie jij dat op die dag niet zo. Verwen jezelf met een goed zittend en mooi lingerie setje en je voelt je meteen al veel beter! 

Lingerie is als een accessoire

Lingerie maakt jouw outfit af ondanks dat je het vaak niet ziet. Een gladde BH onder een shirt, een strapless BH onder een strapless trui of jurkje en een rode of huidskleurige BH onder een witte top. Elke outfit kan nét dat beetje extra krijgen wanneer je de juiste BH draagt! Lingerie maakt dus wel degelijk je look helemaal af!

Inspireer

Voel je confident in je eigen lichaam, iedereen is mooi zoals hij of zij is. Kijk ook waar jij jezelf het fijnste in voelt. Dus trek dat mooie lingerie setje aan en straal als nooit tevoren! Geef die vriendin eens een complimentje dat ze er goed uit ziet, laat ook anderen stralen! Be you and love yourself!

foto beeldbank/samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Ik ben niet zo van de lingerie, en meer van het comfort moet ik bekennen…

  2. Over het algemeen ben ik van de comfort maar de laatste tijd draag ik steeds meer lingerie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept