Natuurgadgets.nl- onbevangen de natuur beleven

Natuurgadgets.nl- onbevangen de natuur beleven

Leren, spelen en ontdekken. Avonturen maken en onbevangen de natuur beleven. Dat kan met natuurgadgets.nl. Ontdek de sterrenhemel met een telescoop. Luister naar de verborgen geluiden van een vleermuis of observeer in het duister met een infrarood nachtkijker. 

Het assortiment bij natuurgadgets.nl

Wat heb je nou zoal nodig om samen met je kinderen of alleen de natuur te ontdekken? Bij natuurgadgets.nl vind je alles wat je nodig hebt, wat dacht je bijvoorbeeld van bestek, bekers en meeneem bakjes van het merk Light My Fire. Light My Fire is het outdoor merk uit Zweden. Ze willen breken met de traditie van saaie groene en bruine outdoor producten. Frisse kleuren en innovatief design, dat zijn de kenmerken van alle Light My Fire producten. Light My Fire heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Geen schadelijke stoffen in de gebruikte plastics, een goede prijs voor de leveranciers in Derde Wereld landen en het gebruik van duurzame en verantwoorde materialen. Maar ook een kompas, messen en zaklampen vind je bij deze webwinkel.

Nestkasten

Zelf vind ik de nestkasten erg mooi.  Je kan de vogels en andere dieren in je tuin helpen met de natuurbeschermingsproducten van Natuurgadgets.nl. Op dit moment zijn er een aantal Schwegler nestkasten in voorraad om de meest voorkomende tuinvogels te bedienen met een hoogwaardige en duurzame nestkast.

Lees ook: Zo help je vogels de winter door.

Buiten eten, kamperen of gewoon en dagje weg

Natuur voor kids

Voor kinderen is de collectie heel uitgebreid. Er is prima te zoeken op producten omdat deze naar leeftijden zijn uitgesplitst. Zo zijn er voor kinderen van 0 tot 2 jaar dieren kijkboekjes, bijtringen met lieveheersbeestjes of een kinderwagen spanner met dieren. Voor kinderen ouder dan 11 jaar vind je op de site telescopen, een boek over een microscoop of boeken over allemaal beestjes. Maar ook fossielen. De keuze is enorm en door de makkelijke zoekfunctie hoef je niet alle pagina’s door voor je bent bij wat je zoekt. Natuurgadgets.nl is echt de winkel voor de natuurliefhebber en avonturier.

Lees mee op de blog

Het leuke is ook dat er op de site een blog is van natuurgadgets.nl. Hierop staan reisverslagen, wetenswaardigheden over de natuur, interessante weetjes over dieren, maar ook informatie over een telescoop of welke spotting scoop moet je kiezen. Echt een blog voor die die meer willen weten over de natuur. Dus ben jij zelf dol op de natuur of heb je kinderen die het liefst in de bossen lopen en gek zijn op dieren, neem dan zeker eens een kijkje bij natuurgadgets.nl en op de blog.

 foto’s beeldbank/ pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

6 reacties

 1. Lisa zegt:

  Leuk! Ik ken genoeg mensen in mijn omgeving die gek zijn van het verkennen van de natuur en dan is deze webshop denk ik the place to be voor leuke kerstcadeautjes 🙂

  1. Wat leuk! Ik ben ook al aan het kijken voor mijn kinderen. Er is zoveel te ontdekken in de natuur.

 2. Ik houd van dingen die kinderen naar buiten lokken! Behalve natuurlijk kinderlokkers ; )

  1. Hihi. Hier spelen ze weinig buiten, maar naar het bos gaan bijvoorbeeld vinden ze fantastisch. Verrekijker mee en van alles zoen en bewonderen

 3. zegt:

  Ik heb het idee dat ik als kind vaker naar het bos ging dan dat kinderen tegenwoordig doen. Op zich jammer, want bossen zijn heerlijke zuurstofrijke speelplekken. en met dit soort leuke gadgets blaas je “nieuw” leven in zo een uitje. Kinderen moeten een soort queste hebben, iets zoeken, iets goed bekijken met een vergrootglas ofzo.. Net zoals al die leuke interactieve dingen bij musea. Wij gingen altijd kastanjes zoeken (meer herinneringen door de grappige foto’s dan in mijn geheugen)

  1. Absoluut, wij gingen ook heel vaak naar het bos of de duinen toen ik jong was. Hier hebben de jongens nu een eigen verrekijker, groot succes is dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept