Luxe badkamer design – De kracht van badkamerspiegels

bij luxe badkamer design denk je o.a aan een badkamerspiegels, die kan namelijk wel heel erg luxe!

Wil jij een nieuwe badkamer, ga je verbouwen of heb je nieuwe accessoires nodig voor in de badkamer. Ben je op zoek naar luxe badkamer design die ook functioneel is, dan kom je uit bij de badkamerspiegels. Een item in de badkamer waar we niet zonder kunnen, maar die natuurlijk wel helemaal naar jouw wens moet zijn.

Luxe badkamer design

Je hebt een nieuwe badkamer, bent nog op zoek of wil gewoon een paar aanpassingen aanbrengen aan jouw badkamer design. Een luxe badkamer design krijg je door perfecte kleur combinaties, mooie design meubels, luxe sanitair en veel aandacht voor de afwerking en accessoires. Een badkamerspiegel is een van de essentiële elementen die in elke luxe badkamer hoort. Een badkamerspiegel is niet alleen praktisch, maar kan het hele design van jouw badkamer veranderen. Waar kan je nu op letten wanneer je een nieuwe badkamerspiegel online voor jouw badkamer uitkiest?

De functies van badkamerspiegels

Een badkamerspiegels, je denkt er misschien helemaal niet over na, maar het is wel zo een item wat je elke dag gebruikt. Wil jij nu een luxe badkamer design, dan zal je zeker na gaan denken over welke spiegel in deze ruimte past, maar welke functies heeft het allemaal?

Persoonlijke verzorging

Natuurlijk denk je bij een badkamerspiegels in jouw badkamer als eerste aan persoonlijke verzorging. Een spiegel gebruik je om je make-up aan te brengen, je haar te kammen, te scheren, maar ook bij het tandenpoetsen kijk je regelmatig in de spiegel. In een luxe badkamer design hoort dan natuurlijk ook een spiegel met verlichting.

Een spiegel is decoratief

Naast functioneel zorgt een spiegel in de badkamer ook voor een decoratief element, Zoek daarom naar een stijl die past bij de rest van jouw badkamer.

Vergroot de ruimte

Een spiegel zorgt er ook voor dat de ruimte vergroot wordt in de badkamer. Je creëert een illusie waarbij ook een kleine badkamer groter lijkt.

Uit wat voor soort spiegels kan je kiezen

Er zijn verschillende soorten spiegels waar je uit kan kiezen voor je badkamer. Het is afhankelijk van de ruimte, de design en de accessoires in de badkamer wat kan en past, zo kan je kiezen uit:

  • wandspiegel
  • ingebouwde spiegel
  • vergrotende spiegel- ideaal voor het aanbrengen van make-up of scheren.
  • verlichtende spiegel
  • kastspiegel- makkelijk om in de kast medicijnen etc kwijt te kunnen

Een badkamerspiegel met verwarmingselement.

Wanneer je houdt van luxe en deze luxe ook terug wil brengen in jouw badkamer design dan is een spiegel met verwarming natuurlijk iets wat niet kan ontbreken! Badkamerspiegels met verwarming zorgen ervoor dat je spiegel niet beslaat. Je koopt Badkamerspiegels met verwarming bij Sanexo,

Waar koop jij je nieuwe badkamer

Jouw ideale badkamerspiegels is zeker te vinden, want of je nu op zoek bent naar een functionele spiegel voor dagelijkse routines of een decoratief pronkstuk voor je badkamer, er zijn tal van opties om uit te kiezen. Neem voor badkamer inspiratie zeker een kijkje op Sanexo. Onthoud dat jouw keuze afhangt van jouw specifieke behoeften en persoonlijke smaak.

handtekening Lodi blogger en copywriter
Disclaimer lodiblogt

foto gratis afbeelding van Jean dan der Meulen via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept