Hoe je makkelijk kwaliteitsvlees online kan bestellen

kwaliteitsvlees online bestellen bij Bollensteak

Eet jij ook minder vlees tegenwoordig? Je hoort en leest het veel. Men eet nog wel vlees, maar minder en als ze dan vlees eten kiezen ze voor kwaliteitsvlees. Vlees wat zo lekker is, dat je thuis het idee hebt dat je in een restaurant eet. Maar waar koop je nou goed vlees? Je leest het allemaal in dit artikel.

Minder vlees eten

Net als zovelen, willen wij thuis minder vlees eten. De dagen dat we wel vlees eten kies ik bewust voor kwaliteitsvlees. Vlees met een keurmerk. Dit bestel ik online bij Bollensteak.

Kwaliteitsvlees van Bollensteak online bestellen

Bollensteak is de online slager waar je restaurant kwaliteit vlees kan bestellen. Gewoon voor thuis. De bestelling krijg je thuis bezorgd op de dag dat jij online aangeeft, tussen vijf en tien uur ’s avonds. Nu betaal je meer voor kwaliteitsvlees dan wanneer je vlees bij de supermarkt koopt. Dat weet je, maar dat is het ook waard. Het vlees van de Bollensteak is ontzettend lekker van smaak en van zeer goede kwaliteit.

Zondags is vlees dag

Eten we door de week minder vlees, op zondags genieten wij thuis er van om een goed stuk vlees te eten. Vlees dat restaurant waardig is. Dit lukt met het vlees van Bollensteak. Zo bestelde ik tournedos en lamskotelet online. Deze werden bezorgd op de afgesproken dag, vacuüm verpakt, met twee t.h.t datums hierop. Een datum voor als je het vlees in de koelkast wil bewaren en een voor als je het in de vriezer legt.

De eenvoud van vlees

Naast een goed stuk kwaliteitsvlees hoef ik niet veel extra’s op mijn bord. Ik combineer het vlees met groente en aardappelkroketjes voor het echte restaurant gevoel. Op de site van Bollensteak lees je precies hoe je het vlees kan bereiden. Want of je nu kiest voor een pan, in de over of op de barbecue, alle tips staan op de site. Je hoeft echt geen keuken prins of prinses te zijn om de goede smaak ook daadwerkelijk tot zijn recht te laten komen.

Lees ook: Zo kan je het hele jaar door barbecueën.

Fantastische smaken

Wij hebben genoten van het kwaliteitsvlees van Bollensteak. De tournedos is zo mals, deze smelt in je mond. De smaak is heel goed, je proeft gewoon meteen dat het goed vlees is. Ook de lamskotelet gaan we vaker bestellen, ik wil deze heel graag nog eens op de barbecue leggen, lekker met een marinade. Het hele gezin genoot van het vlees. Je proeft zo duidelijk dat het kwaliteitsvlees is, waardoor je maaltijd echt een diner wordt.

Tournedos op je bord, lekker vlees en zo klaar
lamskotelet online bestellen bij Bollensteak

Online vlees bestellen

Online kwaliteitsvlees bestellen is een aanrader bij de Bollensteak. Het zijn mooie stukken vlees met een goede smaak. Het is een feest op je bord.

Lees ook: Wat zijn nu typisch lente gerechten.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ gratis afbeelding via Pixabay/samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept