Jouw droomkeuken- de beste kwaliteit en de laagste prijs

jouw droomkeuken voor de laagste prijs en de beste kwaliteit

Ben jij aan het verbouwen of ga je verhuizen en ben je opzoek naar jouw droomkeuken, dan zal je merken dat er ontzettend veel keuze is in keukens, maar ook in kwaliteit en prijs. En dat is lastig, want wat is nu een goede prijs en als deze afgesproken is, ben je dan zeker dat er geen kosten bij komen?

Jouw droomkeuken vinden

Misschien ben jij al langer op zoek naar jouw droomkeuken, weet je precies wat je graag zou willen kopen of ben je net met jouw zoektocht begonnen. Vaak zoeken mensen naar goedkope keukens. Dit omdat je van tevoren weet dat een nieuwe keuken veel geld gaat kosten. Daarbij blijft het ook niet alleen bij een nieuw keukenblok of apparatuur, maar komen er altijd meer kosten bij kijken. Denk aan een nieuwe vloer of tegels aan de muur. Niet raar dus dat we massaal op zoek zijn naar een goedkope keuken. Wil je nu zeker weten dat je niet te veel betaald, dan kan je voordelig uit zijn met showroomkeukens. Omdat keukentrends vaak veranderen, vernieuwen winkels hun keukenaanbod regelmatig. De keukens die vervangen worden kunnen dan extra goedkoop zijn.

Niet voor verrassingen komen te staan

Wanneer jij jouw droomkeuken wil kopen, dan is het goed om na te gaan hoe bedrijven werken. Een tip, kijk eens bij de Keukenhal. Hier zeggen ze: “Onze netto prijs is het bewijs!” Bij hun zie je direct wat een keuken kost. Je hoeft niet te onderhandelen, je weet wat je krijgt. Dit kan voor jou heel positief uit pakken. Je komt niet voor verrassingen te staan en weet wat de kosten zullen zijn. Wel zo prettig!

De keuken laten installeren

Het installeren van de keuken laten de meeste mensen logischerwijs doen door vaklui. Tenslotte weet een installateur precies hoe dit moet. Wil jij toch geld besparen, neem het slopen van de oude keuken dan in eigen handen. Door dit zelf te doen, zit je misschien wel langer in de rommel, maar bespaart ook heel wat aan kosten.

Wat zijn nu een paar keukentrends

Misschien heb jij jouw droomkeuken al jaren in je hoofd, misschien twijfel je nog of weet je echt niet wat je zoekt. Hier een paar keukentrends op een rij:

Landelijke keuken

Kenmerkend voor een landelijke keuken is rust, waarbij neutraal kleurgebruik en natuurlijke materialen veel gebruikt worden. Zwart en wit zijn vaak de kleuren die je ziet, waarbij wit nog het meest verkocht wordt.

Een botanische keuken

Bij een botanische keuken denk je aan vrolijke misschien wel wat bonte kleuren, maar zeker ook aan planten in jouw keuken. Waarbij hout en marmer weer die warme sfeer kunnen geven. Maar ook een stoere industriële kast kan zorgen voor die Urban jungle feeling. Of wat dacht je van een houten eettafel in jouw keuken.

Lees ook: Planten in huis- zorg voor een Urban Jungle.

Vintage keuken

Is vintage jouw droomkeuken, dan wil je waarschijnlijk ook een jaren 60 koelkast, in flitsende kleur natuurlijk. Maar je kan ook kiezen voor tegeltjes met kleuren. Of kijk voor retro spulletjes, als blikken en een ouderwetse weegschaal.

Weet wat je koopt

Koop je jouw droomkeuken dan wil je de beste kwaliteit voor het liefst de laagste prijs, of in ieder geval een gunstige prijs. Het is fijn om in een keer te kunnen zien wat jouw keuken zal kosten. Zonder dat je later nog voor verrassingen komt te staan. Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken, ga er goed voor zitten, kijk wat de opstelling kan zijn ,maar ook of er meer (misschien wel verrassende) opstellingen mogelijk zijn. Zorg dat jouw nieuwe keuken, echt jouw plek wordt, waar je weer jaren plezier aan kan beleven.

Lees ook: Welke keukenopstelling past er nu in jouw huis.

Afbeelding van Rudy and Peter Skitterians via Pixabay/samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept