Goed voor de gezondheid- Gingers van Frecious Slowjuice

Gingers van Frecious Slowjuice, goed voor de gezondheid

Wist jij dat gember ontzettend gezond is en je dit heel makkelijk in een drank vorm kan drinken. Ideaal nu het buiten kouder wordt en we allemaal graag onze weerstand op pijl willen houden. Misschien ken jij Frecious Slowjuice al wel van naam of omdat je hier vaker gezonde producten besteld. Ze hebben nu twee nieuwe krachtige gemberdranken die de gezondheid ondersteunen. Met de nieuwe Gingers van Frecious trotseer jij de herfstdagen!

Zo ga je gezond het najaar in

Misschien ken jij Frecious Slowjuice al, maak je al gebruik van hun gezonde producten of ken je ze van naam. Voor mij is dit de eerste kennismaking met zowel Frecious Slowjuice als gember drankjes. Nu het weer herfst is en het kouder word kan je wel wat extra vitamines gebruiken. Ook ik en daarom wilde ik heel graag deze gingers testen. Met de gember dranken van Frecious Slowjuice zet je heel makkelijk een groot glas thee of begin de dag met een kickstart met een ginger shot.

Wat zijn deze nieuwe Gembersappen

Gember heeft al een prominent plekje binnen diverse slowjuices van Frecious en voor de echte gemberfreaks zijn er ook al de gember health shots. Om in de gembersferen te blijven, geeft Frecious Slowjuice een vernieuwende twist aan de slowjuices met de Holy Ginger en Cranberry Ginger.

Holy Ginger

Holy Ginger is een krachtige gemberdrank van premium kwaliteit, aangevuld met kurkuma. Géén concentraat, géén water, géén toegevoegde suikers. Holy Ginger is niet verhit, het is een rauw geschroefperste slowjuice, die direct ingevroren is. Je bewaart ze dus heel makkelijk in de vriezer en n a ontdooien blijft het 7 dagen goed in je ijskast.  

Uit één flesje Holy Ginger haal je 8 tot 20 gezonde gemberdrankjes, afhankelijk van je portiegrootte. 

Ingrediënten:

 • Gember 71.5%
 • Citroen 23.4
 • Kurkuma 5.1%

Berry Ginger

Berry Ginger is een gemberdrank van premium kwaliteit aangevuld met cranberry, ananas, citroen, basilicum en rosemarijn. Géén concentraat, géén water, géén toegevoegde suikers. Berry Ginger is gemaakt van biologische ingredienten. Het is niet verhit, alleen rauw geschroefperste slowjuice, direct ingevroren en dus ook prima te bewaren in de vriezer.

Ingrediënten

 • Gember 37%
 • Cranberry 32%
 • Ananas 18%
 • Citroen 11%
 • Basilicum 1%
 • Rozemarijn 1%

Hoe drink je deze sappen

Deze krachtige gemberdranken kun je op veel verschillende manier serveren; denk hierbij aan een dagelijkse krachtige gembershot of als verfrissende toevoeging aan je glas. Hoe kan je deze drankjes serveren:

 • Drink het met kraan- of bruiswater.
 • Maak er thee van en vervang een theezakje voor 3 á 5 ml gembersap.
 • Heb je een gezellig feestje op de planning? Ga voor een mocktail met ananassap, tonic en een van de Gingers naar keuze.

Waar is Ginger goed voor?

Gember is een veelzijdig specerij en staat bekend om de krachtige werking. Vanaf 0,5 tot 2 gram per dag profiteer je al van de eigenschappen van gember. Met een dagelijkse portie van 5 ml zoals in deze ginger krijg je genoeg binnen. De gember drank is sterk, intens en biologisch.

Maak eens gemberthee

Ik drink normaliter al de hele dag door thee. Sinds ik de Holy Ginger en Berry Ginger van Frecious Slowjuice in huis heb, vervang ik een keer mijn losse thee voor een glas gember thee. Zelf doe ik 5 ml gember drank in warm water, voor mij persoonlijk is dit sterk genoeg. De gember smaak is namelijk sterk en intens. Met koud water vind ik de gember trouwens ook erg lekker, al heb ik met deze temperaturen nu liever warme thee.

gember thee

Nog meer combineren

Op de site van Frecious Slowjuice vind je verrassende recepten met deze Ginger dranken. Zo vind je hier Frisse bieten dressing met Berry Ginger of Holy Ginger saus voor bij de curry Ik maak de Chai Holy Ginger Latte van de site. Nu had ik niet alle ingrediënten in huis ( ik had geen ahorn siroop of amandelmelk in huis, maar nam in plaats van amandelmelk Soya Drink ). Ik kan zeggen, wat is dit lekker! Chai Latte in combinatie met de Holy Ginger, lekker sterk met een zoete smaak van de kaneel! Super makkelijk te maken en heerlijk! Echt een aanrader!

Je koopt een Ginger Box met 5 x Holy Ginger en 4 x Berry Ginger voor € 69,00 bij Frecious Slowjuice. Maar ze hebben veel meer. Bij Frecious Slowjuice heb je een hele grote keuze aan gezonde sapjes, denk hierbij aan een Daily Box, een Family Mix Box, een Beauty Box of een detox sapkuur. Voor iedereen is er genoeg keuze!

Lees ook: de opmars van de mocktail.

foto’s lodiblogt/ beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept