Ergobaby- de specialist in baby- en kinderproducten

Ergobaby 3-in-1 kinderstoel, van baby tot 7 jaar

Ergobaby ken je waarschijnlijk van de draagzakken want dit is waar ze groot mee geworden zijn, maar Ergobaby is meer. Ergobaby is de specialist in baby- en kinderproducten, Dit jaar viert ze haar 20ste verjaardag en komt daarom met het nieuwe evolutieve Evolve Home-assortiment en de 3-in-1 hoge kinderstoel. Hoe ziet deze nieuwe collectie eruit? Je leest het hier.

Waar ken ik ergobaby van

Ergobaby ken je waarschijnlijk van de draagzakken. Hier zijn ze groot mee geworden en nog steeds vind je hun draagzakken en draagdoeken ( maar hier hebben ze minder keus in) in de babyspeciaalzaken. Naast draagzakken vind je bij Ergobaby ook kinderverzorgingsproducten en zetten ze zich al jaren lang in voor gezinnen over de gehele wereld.

Nieuw in het assortiment

Ergobaby bestaat 20 jaar en dus vieren ze dit. Ze vieren dit met nieuwe baby en kinderproducten. Nieuwe is de Evolve-collectie (Evolve van Evolutie). Deze collectie bestaat uit evoluerende producten die met je kinderen meegroeien. Dit is niet alleen duurzaam het is ook beter voor je portemonnee. Kinderen groeien tenslotte ontzettend snel. Ergobaby is de specialist in baby- en kinderproducten en willen jouw kinderen vergezellen in alle fases van hun ontwikkeling. ​

Mee groeien met de kinderen

Een voorbeeld van het vergezellen in alle fasen van ontwikkeling van je kind is de Evolve 3-in-1 hoge kinderstoel. De 3-in1 hoge kinderstoel is een onmisbaar meubel voor in huis. Het is een meegroei stoel dat je eenvoudig en zonder hulpmiddelen kunt afstemmen op de behoefte en leeftijd van je kind. De stoel is geschikt voor baby’s van 6 maanden tot kinderen van 7 jaar. Het begeleidt hen in de verschillende stadia van voedselontdekking die ze doormaken. Is jouw kindje 6 maanden dan zet je hem of haar in de kuipstoel. Deze heeft een 5-puntsharnas en een extra plaat die in de afwasmachine kan, dus knoeit jouw kindje met eten, dan is dat geen probleem. Wordt het groter dan kan de kuip stoel er uit, er komt een nieuwe rugleuning in en jouw kindje kan tot 7 jaar in de kinderstoel blijven zitten. De derde mogelijkheid is door middel van een extra plank en leuning, een keukenhulp van de stoel te maken. Jouw kindje kan jou zien en helpen in de keuken. Alle producten voor de stoel worden meegeleverd.

De producteigenschappen
 • van kinderstoel tot peuterstoel
 • modern ontwerp
 • gemakkelijk schoon te maken
 • houd je baby veilig op zijn plaats met een 5-puntsharnas
 • bruikbaar vanaf 6 maanden
 • te koop in 3 kleuren
 • multifunctioneel
Evolve-collectie meegroei stoel

3-in-1 wipstoel

Ook de 3-in-1 wipstoel van Ergobaby heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt, helemaal wanneer ik deze vergelijk met het wipsteetje die wij vijftien jaar geleden hadden. De wipstoel is licht, is makkelijk mee te nemen, heeft een uitneembare kussen, waardoor het wippertje van newborn tot 13 kg gebruikt kan worden en ook heel belangrijk, zit er een slotje op de stoel, waardoor het oudere broertje zusje nooit per ongeluk de stoel kan laten klappen.

Productkenmerken:
 • Ergonimische ondersteuning vanaf dag 1
 • gezonde en veilige ondersteuning van hoofd tot heup
 • groeit mee met je kindje en is multifunctioneel
 • hoogwaardig materiaal
 • praktisch in dagelijks gebruik.
3-in-1 wipstoeltje

Ergobaby, hoe het begon

Gelukkige verjaardag: in 2023 blaast Ergobaby 20 kaarsjes uit. Het bedrijf werd opgericht in Hawaï door alleenstaande moeder Karin Frost. Ergobaby heeft zich altijd ingezet voor een wereldwijde gemeenschap van ouders die stevig in hun schoenen staan dankzij slimme en ergonomische oplossingen die de band tussen ouders en baby’s mogelijk maakt en versterkt.

Meer dan alleen draagzakken

En het is wel duidelijk vandaag de dag draait het bij Ergobaby niet alleen om draagzakken – het merk heeft een ruim scala aan comfortabele en veilige artikelen voor pasgeboren baby’s. Van draagzakken, voedingskussens, kinderwagens en slaapproducten, tot de nieuwste Evolve Home-collectie met ergonomische wipstoeltjes en 3-in-1 kinderstoelen die in het dagelijks leven van miljoenen gezinnen passen.

Duurzaam en goed voor de portemonee

Dus heb je kleine kinderen, ben je zwanger en je aan het oriënteren voor de babyuitzet, denk zeker aan Ergobaby en laat je informeren over de ergonomische oplossingen en de Evolve- home collectie.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s egobaby/ lodiblogt pers event Amsterdam Coffee+kids

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept