Cuisinart Airfryer Mini-oven: 7 functies in een keukenapparaat

Cuisinart Airfryer Mini-oven met 7 functies om te bakken, grillen etc

Met minder apparaten in de keuken, meer kunnen doen. Daar heb je de Cuisinart Airfryer Mini-oven voor. Deze Mini-oven heeft maar liefst zeven kookfuncties waardoor je voor alle kookstijlen steeds weer naar dit briljante apparaat grijpt. Door het eenvoudige en zeer intuïtieve ontwerp, kun je met dit apparaat: airfryen, bakken, braden, grillen en tosti’s of pizza’s maken.

Een veelzijdig aanrechtmodel Airfryer mini-oven

Het nieuwste apparaat van Cuisinart geeft je alle functies die je nodig hebt in de keuken en dat in een Mini-oven. Wel zo handig en ruimte besparend. De laatste jaren is de airfryer steeds meer gewild. De Cuisinart Airfryer Mini-oven gaat nog een stap verder en biedt alle voordelen van een airfryer, gecombineerd met de veelzijdigheid en het gemak van een mini-oven. Dankzij de snelle luchtstroomtechnologie met kooktijden die 30% sneller zijn dan die van gewone ovens, is hij al binnen 90 seconden klaar voor gebruik. Dit perfect werkende apparaat gaat veel veranderen: niet alleen bespaart het je tijd, maar je verbruikt ook veel minder energie – zeker in vergelijking met een gewone oven.

Cuisinart Airfryer Mini-oven is klein en handig

De Airfryer Mini-oven neemt maar heel weinig ruimte in, waardoor hij ook in kleine keukens perfect op je werkblad zal passen. Ondanks dat hij zo compact is, heeft de Cuisinart Airfryer Mini-oven een inhoud van maar liefst 17 liter, waardoor je hem voor alles kunt gebruiken.

Voor snelle gezondere maaltijden

Zo bak je een knapperige pizza voor doordeweeks, een snelle snack voor de kinderen of braadt je een kip voor het hele gezin. Deze Mini-oven is bovendien licht van gewicht en heeft een antiaanbak-binnenkant, waardoor je hem eenvoudig kunt reinigen. Je haalt hem gemakkelijk uit de kast, maar als hij eenmaal op je aanrecht staat, zou het zo maar kunnen dat je hem daar wilt houden.

Alle product kenmerken op een rij

 • Capaciteit van 17L
 • Mogelijkheid om te bakken op 2 levels
 • Inclusief 1 mandje voor airfryer, 1 ovenrekje en 1 bakplaat
 • Gemakkelijk schoon te maken binnenkant
 • 7 functies: airfryer, braden, bakken, grillen, tosti’s, roosteren en warmhoudfunctie
 • Klaar voor gebruik in 90 seconden
 • 30% sneller dan in een conventionele oven
 • 6 temperatuurinstellingen vanaf 90°C tot 230°C
 • 60-minuten timer met automatische uitschakeling
 • Binnenverlichting geeft je zicht op je eten tijdens de bereiding, voor extra controle
 • 3 jaar garantie
 • Afmetingen 31x40x35 cm

De adviesprijs van de Cuisinart Airfryer Mini-oven is €299,90 en koop je o.a bij Bol.com

Style je keuken

Naast functioneel wilt het ook ook wat en dan komt deze Cuisinart Airfryer Mini-oven natuurlijk goed uit de verf, want deze Mini-oven staat prima op het aanrecht in jouw keuken. Makkelijk voor een snelle hap, een gezonde maaltijd of lekkere snack. Cuisinart staat voor style! En heeft een brede collectie keukenapparatuur, waaronder de Cuisinart Ice Cream & Gelato Professional of de draadloze Mini prep pro keukenmachine.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto beeldbank The image factory

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept