bieb-a-boo
Fashion Lifestyle

Bieb-a-boo voor kleine mensjes en grote meisjes

Veel kleuren, bloemen en stippen. Ik ben er dol op. En al ben ik snel geneigd om de veilighed van zwrat en grijs op te zoeken ook ik heb een aantal zeer kleurrijke jurkjes in mijn kast hangen. Met kleurtjes zit ik bij Bieb-a-boo wel goed.  Op de website van Bieb-a-boo vind je vrolijke, unieke en zelfgemaakte producten. Rokjes, jurkjes, mutsjes, sieraden en andere vrolijkheidjes voor kleine mensjes & grote meisjes.

Bieb-a-boo om vrolijk van te worden

Alleen al van de website van Bieb-a-boo word ik gelukkig, roze, kleurtjes, confetti, mij heb je er meteen mee. Ik ben er dol op en zou eigenlijk eens vaker kleuren moeten dragen, maar daar gaan jullie hopelijk snel meer over lezen het komende jaar. Wat meteen opvalt is de orde op de site. Ondanks de kleurtjes is het helemaal niet rommelig en juist geordend en duidelijk overzichtelijk. Onder grote meisjes verstaat de eigenaresse van Bieb-a-boo een volwassen vrouw die gewoon nog van kleurtjes, bloemetjes en andere vrolijke dingetjes houdt. Nou was er qua jurken en rokjes jammer genoeg voor mij weinig te vinden. Rokjes kunnen gemaakt worden in dezelfde stof als van je kleine meiske, maar met twee jongens gaat dit jammer genoeg niks worden. Ik ben me toen meer gaan orritenteren op de kleine meisjes spullen, het andere speerpunt van Bieb-a-boo. Hier is wel meer dan genoeg keuze in en wat een ontzettende leuke kleuren allemaal. Je moet er van houden, net als ik,dat absoluut. Maar als je dat doet dan ben je hier helemaal in je element. Super schattige broekjes, rokken en mutjes voor de allerkleinste. Maar ook  knuffels en lieve, vrolijke sieraden vind je op de site.

bieb-a-boo                                 bieb-a-boo

In iedere vrouw schuilt toch nog wel een meisje

Slagletters en armbanden

Nou is er wel wat voor de moeders hoor. In – over mij- lees je al dat de eigenaresse, Bilitis, moeder van drie, begon met het maken van knuffels en vervolgens voor haar bruiloft ontzettend veel zelf maakte. Ze bestelde in deze tijd een armband voor haar zus en bedacht dat ze dit toch ook zelf zou moeten kunnen maken. Zo begon ze met het maken van aluminium armbanden wat zich steeds meer uitbereide in het werken met stoffen. Voor de moeders zijn er op de site onder andere armbanden met slagletters. In deze armbanden kan je de tekst laten zetten wat je zelf wilt en zijn er vanaf €12,50. Verder zijn er vrolijke tassen voor grote en kleine dames, schrijfspullen, kaartjes en nog zoveel meer!

Benieuwd geworden, neem dan snel een kijkje op de site van Bieb-a-boo.

Veel shop plezier!

Meer baby of kinder artikelen: TubyDe tweede– boek, populaire babynamen

handtekening

Bieb-a-boo is aangesloten bij happy shopping

Foto’s: Bieb-a-boo

4 thoughts on “Bieb-a-boo voor kleine mensjes en grote meisjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *