Voedingsweetjes- jouw gids in de supermarkt

voedingsweetjes. jouw gids in de supermarkt

Misschien volg jij Leroy van de Ree al op Instagram, waar hij onder de naam ‘Voedingsweetjes’ volgers adviseert over voeding. In zijn boek Voedingsweetjes, jouw gids in de supermarkt deelt hij informatie over (niet zo) gezonde producten en geeft tips over eten en drinken. Voedingsweetjes, jouw gids in de supermarkt is nu te koop.

Voedingsweetjes, jouw gids naar de supermarkt

Leroy van de Ree is misschien wel Nederlands populairste voedingsdeskundige en naast zijn veel gevolgde Instagram pagina komt hij nu met het boek Voedingsweetjes, jouw gids naar de supermarkt. Een boek boordevol informatie over de vele producten in de winkels en tips die jou wegwijs kunnen maken tussen de nuntii-scores, groene labels en gezondheidsclaims, die je dagelijks tegenkomt tijdens het boodschappen doen.

Het maken van gezonde keuzes is vaak lastig

In de supermarkt is zoveel keuze, gezonder keuzes en ongezonde, dat het vaak lastig is door de producten de juiste (gezonde) keuze te maken. Want waar moet je op letten bij het lezen van een etiket? Hoe light is ‘light’ en wat is nu wel en niet gezond. Leroy geeft in dit boek antwoord op al jouw vragen.

Het boek

Het boek Voedingsweetjes, jouw gids in de supermarkt is onderverdeeld in 14 hoofdstukken waarbij voedingsproduct aan bod komen en andere zaken rondom eten en drinken. Het begint met hoofdstuk 1 aardappelen, groente, fruit en eindigde met hoofdstuk 14 sport en dieet.

Tips en weetjes

Het boek staat boordevol weetjes, tips en handigheden. Tips om bijvoorbeeld meer groente en fruit te eten. Maar ook hoe je groente het best kan bewaren, weetjes over de diepvries, het belang van etiketten lezen, de voedingswaarde van melk en melkvervangers en ga zo maar door.

Alles komt aan bod

Vlees, vis, zuivel, noten, groente, koffie, thee, alles komt aanbod. Naast de voedingstoffen gaat het in dit boek ook over het bewaren van producten en vergelijkingen ( bijvoorbeeld melk en soja producten). Omdat het boek zo uitgebreid is en er zo diep ingegaan wordt op de verschillende voedingsstoffen en producten, kan je heel goed zoeken waar jouw interesse ligt of wat jouw vraag wat betreft voeding is. Natuurlijk staan er open deuren in, maar ook veel nieuwe inzichten. Doordat het vlot geschreven is, mooi is vormgegeven met duidelijke teksten, leest het erg fijn. Naast de weetjes en tips, staat het boek gewoon boordevol informatie en of je nu af wil vallen en daarom gezonder wil eten, geïnteresseerd bent in voedingsproducten of wil weten wat je eet, dit boek is een aanrader.

Voedingsweetjes -Jouw gids in de supermarkt

Leroy van de Ree

ISBN 9789043929431

€24,99

Kosmos Uitgevers

O.a. te koop bij bol

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto beeldbank Kosmos Uitgevers

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept