spiralz
Speelgoed Vrije tijd

Spiralz!| Een hit hier in huis

Ehh spiralz! wat is dat nou weer? Spiralz! zijn gebaseerd op het spirograafspel voor kinderen. En was een actie van de supermarkt keten Deen. Nou hebben wij geen Deen in de buurt, maar opa en oma wel. Naast de spiralz! waren er speciale ringen en een boek te krijgen wanneer je een bepaald bedrag aan boodschappen deed.

Spiraalmonsters

Iedere Spiral is anders en heeft een eigen karakter. Dat zie je ook terug in hun tekenstijl. Sommige Spiralz zijn heel netjes en maken prachtige sierlijke tekeningen. Andere Spiralz zijn een stuk ruiger en maken stoere cirkels en opvallende kringen. Je kunt de Spiralz niet gebruiken zonder de speciale ring. Maar er zijn meer extra’s! In iedere flowpack zitten stickers waarmee je je tekening omtovert tot super vette spiralmonsters.

Meerdere vormen

De jongens zijn ontzettend enthousiast over de spiralz! In het boek staan heel duidelijk uitgelegd welke ring je moet gebruiken, om welk figuur te maken en doordat er binnen elk spiral meerdere ‘oogjes’ zitten om je potloodpunt in te doen, kan je met een spiral verschillende vormen maken. Ook wanneer je de stickers uit het flowpack hebt gebruikt kan je dus nog ontzettende mooie vormen maken. In eerste instantie moesten we even goed kijken wat we precies moesten doen om deze vormen te krijgen en hoe het allemaal werkte. Toen we het doorhadden en de jongens enthousiast werden, wilde ik het natuurlijk ook proberen. Best lastig nog hoor! De jongens draaien hun handen er niet voor om. Ze zijn al heuze pro’s!

spiralz4

Te koop

Omdat ik benieuwd was of deze spiralz ook te koop zijn, ben ik gaan rondkijken op internet en kwam deze spiral designer tekenset tegen  Hier zijn ze enthousiast ontvangen, dus mocht je nog eens een leuk, creatief cadeau zoeken dan zijn de spiralen echt een aanrader.

wat te doen met spiralz?

Nog een leuke hit zijn de Lock Stars

handtekeningklein

foto’s lodiblogt

 

7 thoughts on “Spiralz!| Een hit hier in huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *