Restaurant Bordeaux in Naarden- een onbegrensde culinaire reis

restaurant Bordeaux in Naarden

Restaurant Bordeaux is dé nieuwe culinaire hotspot van Naarden! Het is gevestigd in een prachtig pand direct aan het Gooimeer. Het restaurant  heeft een adembenemend uitzicht, rustige omgeving en is om de hoek van het Gooi, Amsterdam en Almere, perfect om af te spreken voor een heerlijk diner.

Restaurant Bordeaux

Restaurant Bordeaux bevindt zich op een wel hele mooie locatie aan het Gooimeer. Vanuit de sfeervolle en exclusieve dinerroom heb je prachtig uitzicht over het water. Het restaurant straalt klasse uit en dat zie je terug in de menu’s. Wanneer je het restaurant binnenkomt loop je een prachtige ruimte in, waar de sfeer vriendelijk en luxe is.

All-in dining experience

Restaurant Bordeaux biedt een unieke ervaring, met een all-in dining experience. Een onbeperkte culinaire reis voor een vaste, betaalbare prijs! Onbeperkt genieten van alle gerechten, ronde na ronde. Op de uitgebreide kaart vind je klassiekers en culinaire verrassingen. 

Drank arrangement

Je kan jouw beleving helemaal compleet maken met één van de dranken arrangementen. Je betaalt een vast bedrag en drinkt de hele avond waar je zin in hebt. Ideaal, want je weet waar je aan toe bent qua budget. Dit is zeker geschikt  voor groepen als familiefeesten,  bedrijfsuitjes en verjaardagen.

Een luxe avond uit

Vorige week was ik uitgenodigd om te komen genieten van al wat restaurant Bordeaux te bieden heeft en dit heeft me zeker verrast. De ambiance is prachtig, het restaurant is sfeervol en stijlvol ingericht. Het eten is voortreffelijk, de smaken passen perfect bij elkaar en de wijnen die geserveerd worden zijn zeer heerlijk en passen perfect bij de menu’s. Naast de vriendelijke en professionele bediening ‘loopt’ er een robot rond die de gerechten naar de tafels brengt. Het was een fantastische ervaring! Een restaurant om te onthouden. Op de site vind je alle informatie.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept