Minder snoepen- Doe mee met de ‘Week van Snoep Goed’.

Doe mee aan de Week van Snoep Goed en ga minder snoepen en bewuster kiezen

Wist jij dat 2 op de 3 Nederlanders minder wil snoepen. Maar dat slechts 30 procent hiervan dit echt gaat doen. Wil jij minder snoepen? Kom dan nu tot actie en doe mee met de nationale ‘Week van Snoep Goed’. Meld je aan en krijg een magazine toegestuurd met tips en kortingen op lekkere gezondere producten!

Minder snoepen

Wil jij minder snoepen? Dan ben je zeker niet de enige. Het blijkt dat 65 procent van de Nederlanders dit eigenlijk wel wil doen. Toch is het overgaan tot actie, voor velen lastig.  De wil om gezond te eten is er vaak wel, maar toch lukt het vaak niet om van ongezond lekkers af te blijven. En soms is het prettig om wat aanmoediging te krijgen en daar komt deze week ons bij helpen.

Waarom de week van Snoep Goed

Kies jij bewust, wanneer het om eten gaat? De ‘Week van Snoep Goed’ is georganiseerd om Nederlanders bewustere keuzes te laten maken als het aankomt op snoepen en snacken. En als is de wil om gezond te eten er misschien wel, de periode waar we momenteel in zitten, het vele thuiswerken en thuis zijn is ook niet bevorderend.

Een gezonder aanbod zou helpen

Vind jij het moeilijk om nee te zeggen, wanneer jou iets aangeboden wordt? Of is de verleiding van het vele snoepgoed in schoolkantines of tankstations wat jou nekt? Hierin ben je zeker niet de enige. De omgeving is een belangrijke factor als het gaat om ongezond snoepen en snacken. Misschien wil jij wel minderen, maar word je dit ook lastig gemaakt door je omgeving. Daarom is het zo belangrijk dat er veel smakelijke gezonde opties zijn. Dan wordt de juiste keuze veel makkelijker gemaakt. Producenten worden door wereldwijde trends en aangepaste wet- en regelgeving steeds meer gedwongen om producten te maken die minder suiker en calorieën bevatten.

Misschien wil jij wel minder snoepen, maar word je dit ook lastig gemaakt door je omgeving. Daarom is het zo belangrijk dat er veel smakelijke gezonde opties zijn

Kom tijdens de Week van Snoep Goed in actie

De Week van Snoep Goed is van 17 tot 23 januari. Je leest het goed, het voornemen tot gezonder eten start op Blue Monday. Juist nu is het misschien wel het moment om jouw gewoontes van snoepen en snacken te verruilen voor gezondere alternatieven, zoals vers fruit, (snack)groente of een handje noten.

De Week van Snoep Goed is van 17 tot 23 januari

Meedoen doe je zo

Meedoen aan deze week van Snoep Goed kan door je aan te melden via de site van Week van Snoep Goed. Na aanmelding krijg je een magazine toegestuurd met allemaal tips, kortingen op lekkere gezondere producten en je ontvangt dagelijkse tips via de mail tijdens de Week van Snoep Goed. Ondanks dat ik koolhydraatbeperkt eet en al goed oplet wat ik binnen krijg, doe ik -net als vorig jaar- weer mee met deze week. Informatie over gezonde alternatieven en gezonder leven kan nooit kwaad. Het is echt een aanrader om je aan te melden.

foto beeldbank/ gratis afbeelding van Jerzy Górecki via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept