fotoblog
Reizen

Fotoblog-Klimmen in Zuid-Frankrijk

Waar kan je nu goed klimmen in Zuid-Frankrijk. Zuid-Frankrijk ja, want hier ben je vaak verzekerd van mooi weer en dat is bij deze hobby wel belangrijk. Ik laat dit zien in een fotoblog.

Een huisje huren

Zuid-Frankrijk, is natuurlijk een fantastische de bestemming om heen te gaan. En als is het een heel eind rijden voor een weekje,  wil je klimmen en mooi weer hebben, dan is dit wel de locatie. Al jaren boek ik een huisje via Novasol. Elk jaar doe ik flink mijn best om een ( goedkoop) leuk huisje te vinden en dit jaar was dit me weer prima gelukt.

Avignon

Dit huis was in de buurt van Avignon, meestal gaan we deze richting op, omdat we hier ontzettend veel kunnen klimmen, maar ook de omgeving is erg mooi. Het huis had vier slaapkamers, een woonruimte en keuken met grote ruimte. De kleuren zijn binnen misschien een beetje ouderwets, maar daar kijk ik dwars door heen.

fotoblog

 Fotoblog Klimmen

In het gebied bij Avignon zijn zoveel klimgebieden, daar raken wij nooit uitgeklommen. Ik zette een paar foto’s in een fotoblog en deze plaats ik graag hier:

fotoblog

Meestal moet je een aardig stuk omhoog lopen om bij de klimrotsen te komen, maar niet in Cavaillon. Hier liepen we zo vanaf de Parkeerplaats naar het klimgebied toe.

.

We hebben weer ongelofelijk geluk gehad met het weer. Een dag hadden we regen, dus benoemde we deze dag tot rustdag. Alle andere dagen was het prachtig weer.

fotoblog

Een dag klimmen de jongens ook mee, de andere dagen blijven ze bij oma in het huisje.

Jullie zien wel aan deze fotoblog,  dat we weer een heerlijke week hebben gehad. Daar kunnen we voorlopig nog even op teren.

foto’s lodiblogt

Meer artikelen

2 thoughts on “Fotoblog-Klimmen in Zuid-Frankrijk”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *