Cadeaus onder 10 euro voor bij de kerstboom

cadeaus onder 10 euro voor onder de kerstboom voor jong en oud

Kerstmis is naast alle gezelligheid, ook vaak cadeaus krijgen en geven. En dit hoeven echt niet altijd maar dure cadeaus te zijn. Want ook een kleinigheidje voor onder de kerstboom geeft plezier en een lach. Cadeaus onder 10 euro voor onder de kerstboom. Ik zet een paar tips voor jou op een rij.

Kerstcadeaus voor onder de boom

Hoe we ook kerst gaan vieren, met het gezin of misschien toch ook met de familie of vrienden. Cadeaus onder de kerstboom mag natuurlijk altijd en hoe leuk is het om je gezin dit jaar te verwennen met een klein cadeautje, want dat het niet altijd duur hoeft te zijn blijkt wel uit dit leuke rijtje met cadeaus van 10 euro of minder.

Cadeaus onder 10 euro

Waar kan je nu mee aankomen?

Vrolijke sokken

Een leuk cadeau die minder kost dan 10 euro, zijn sokken. Sokken onder de kerstboom, dat kan zeker en altijd. Helemaal deze vrolijke fruit sokken van Hemdvoorhem. Zowel volwassenen als kinderen dragen deze sokken met veel plezier. Ik ontving ze van hemdvoorhem en mijn oudste zoon zal hier heel blij van worden als hij ze op eerste kerstdag onder de boom zal vinden.

sokken zijn een ideaal cadeau voor onder de kerstboom

Game card

Voor €5,00 koop je al een game card voor spellen als de Nintendo Switch. Zo kan je een online lidmaatschap cadeau geven of een shop tegoed, waarmee de ontvanger geld op bijvoorbeeld de PlayStation kan zetten. De laatste jaren op de basisschool waren deze shop tegoed game cards de vraag bij vele jongeren bij de 5 december loodjes, zo kwam ik achter het bestaan hiervan.

Hier vind je deze kaarten met shop te goed

Kleurboek voor volwassenen

Misschien denk je er helemaal niet aan, maar kleuren voor volwassenen kan ontzettend ontspannen werken. Denk je in dat je na een lange dag werken even de rust neemt, potloden of stiften pakt en gewoon relaxt aan het kleuren gaat. Een kleurlboek voor volwassenen zijn leuke cadeaus onder 10 euro.

Kijk hier voor het artikel

Ornamenten voor in de kerstboom

De kerstboom personaliseren met ornamenten die echt bij de persoon passen. Zelf hangt mijn boom hier vol mee. Ornamenten die ik heb gekregen van mijn zus die in Amerika woont. En zag je dit voorheen vaak in het buitenland. In Nederland zie je ook steeds meer kerstornamenten verschijnen. Ornamenten met bijvoorbeeld een hobby, maar ook kan je kiezen voor het favoriete eten of drinken van iemand of wat dacht je van Takkie of Siepie bekend van Jip en Janneke en te koop bij de HEMA. De prijzen verschillen natuurlijk, mar er zijn er meer dan genoeg voor een klein prijsje!

Hoe leuk is het om er een traditie van te maken om elk jaar een ornament te kopen die echt bij die persoon past.

Lees ook: Alle kerstdecoraties van de HEMA op een rij.

Voor de allerkleinsten Kerst met nijntje

Voor de jongere kinderen is een boek van nijntje altijd leuk. Ook onder de kerstboom en met het boekje nijntje versiert de kerstboom, heb je meteen een cadeau onder de 10 euro. In dit boek zie je wat nijntje met kerst doet. Ze versiert de boom, iedereen komt bij elkaar en nijntje heeft voor al haar vriendjes cadeautjes ingepakt. Vrolijk kerstfeest! 

Dit kartonboek bevat 21 uitneembare kerstversieringen om op te hangen in de kerstboom of in je kamer. Deze zijn gemaakt van stevig karton, zodat je ze volgend jaar weer opnieuw kunt gebruiken. Wanneer je de versieringen uit het boek haalt, zie je nieuwe illustraties. Je kunt het boek dus blijven lezen!   

nijntje versiert de kerstboom is nu verkrijgbaar in de boekhandel en online. 

Online kopen: hier koop je dit boekje

nijntje boek voor de kerst
foto beeldbank

Kerstcadeaus voor onder de boom

Misschien heb je al Sinterklaas gevierd en wil je gewoon nog even een kleinigheidje voor onder de kerstboom, dan heb je misschien wel wat aan bovenstaande tips. Cadeaus onder 10 euro, want ook een kleine verrassing wordt gewaardeerd.

Lees ook: Zo kan je geld besparen op de kerstboodschappen.

Lees ook: Your Surprise- verassende cadeaus voor onder de boom.

foto’s beeldbank/ gratis afbeelding van Myshun via Pixabay/affiliate

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept