Geef jou woonkamer een make-over met deze woonkamer trends

woonkamer trends voor een woonkamer make-over

Je hoeft echt niet te verhuizen om het idee te hebben dat je in een andere woning bent komen wonen. Door jouw woonkamer een make-over te geven krijg je een hele andere look in huis. En of je nu grote veranderingen aan wil brengen of kleine woonaccessoires, iedere verandering is er een. Met onderstaande woonkamer trends geef jij jouw huis een hele andere look.

Hoe vaak verander jij jouw woonkamer

De een wisselt vaak van interieur in zijn of haar woonkamer, terwijl de ander eigenlijk weinig nieuws koopt of veranderingen en aan wil brengen in de huiskamer. Een woonkamer make-over, kan jouw huis een dusdanige andere look geven, dat het is of je in een nieuwe woning woont. Nu is het best lastig om te bedenken wat je anders zou willen in huis en daarom laat ik jou de nieuwste woonkamer trends zien.

Woonkamer trends

Wil jij echt een grote woonkamer make-over dan kijk je voor nieuwe meubels. Een bank en stoelen zijn meubels die je niet snel vervangt, maar als je deze gaat vernieuwen dan geeft dit jouw huis een hele andere look. Op dit moment zijn de woonkamer trends qua meubels vooral: de chaise lounge, een hoekbank of sofa in elke kleur verkrijgbaar die jij maar kan bedenken. Koop je een nieuwe bank online, dan zal je zien dat de site waar je kijkt ook vaak heel veel inspiratie geeft in foto’s van hoe je deze bank kan combineren met bijvoorbeeld een losse stoel of tafel.

Je hoeft niet groots te denken

Maar misschien heb je even helemaal geen geld voor nieuwe meubels, of wil je niet zo radicaal veranderen in huis, dan kan je ook heel goed uit de voeten met enkel woonaccessoires. Door nieuwe accessoires neer te zetten als kaarsen in een standaard, mooie vazen of kussens op de banken geef je jouw woonkamer een make-over zonder meteen diep in de buidel te moeten tasten. Echte woonkamer trends dit moment zijn vazen. De vazen van tegenwoordig zijn niet alleen super strak en modern, ze zijn zo mooi van vorm dat je er niet eens een bloem in hoeft te zetten. Ook leeg staan ze super leuk in de kast of op de tafel.

Welke woonaccessoires passen bij mij

De woonkamer trends zijn veelzijdig. Kies voor woonaccessoires waarmee je kleur en stijl toevoegt aan je woonkamer. Wil jij een nieuwe styling, een nieuw interieur, dan kan je heel veel kanten op. Bohemisch? Kies dan een vintage vloerkleed, een gevlochten mand, rotan lamp en een mooie spiegel boven de kast. Wil jij de natuur naar binnen halen? Zorg voor veel groene planten in potten, zet bloemen in vazen en plaats groene kussens op jouw witte of grijze bank.

Nog zo een trend

Ook heel populair tegenwoordig is de keuze die je kan maken in materialen. Creëer een speels effect in jouw woning door te spelen met materialen. Denk aan een houten tafel met een mooie glazen vaas. Leg een mooi geweven dekentje op jouw bank of zet een ijzeren gieter tussen jouw planten in terracotta potten.

Maak van je huis jouw thuis

Onlangs kochten wij nieuwe gordijnen, toen deze hingen, zeiden we tegen elkaar ‘het is net of we een compleet nieuw huis hebben’. Zo voelt het echt. Door een kleine aanpassing is ons huis helemaal veranderd. Natuurlijk hoef je de woonkamer trends niet te volgen, je moet van je huis jouw thuis maken en of je hier de nieuwste woonaccessoires voor kies of tweedehands gaat kijken. Zorg dat jij je thuis voelt.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto gratis afbeelding van Michael Schwarzenberger via Pixabay

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept