Pakketten om blij van te worden? Hier kan je ze vinden.

pakketten om te geven en te krijgen met de kerstdagen

Eindelijk lijkt de zomer zijn intrede te doen in Nederland en ik schrijf een artikel over kerstpakketten. Ik weet het, het is nog lang geen kerst. Aan de andere kant over zeven maanden is het alweer zo ver. Werkgevers zijn weer aan het kijken, naar de juiste pakketten voor hun werknemers.

Kerstpakketten krijgen

Ik kom er maar meteen voor uit, ik ben dol op kerst en al zijn tradities. Ik ben ook dol op verrassingen. Met kerst zit ik dus goed, denk maar eens aan de kerstpakketten. Bijna al de jaren dat ik als verpleegkundige werkte, kreeg ik pakketten met de kerst. Ik heb heel wat leuks voorbij zien komen. Italiaanse pakketten, Oud Hollandse pakketten of een bon waar je zelf iets mee uit kon kiezen. Ook ik weet dat niet altijd iedereen blij en tevreden is met wat hij of zij krijgt in het kerstpakket, maar dat hou je natuurlijk altijd. Smaken verschillen nou eenmaal. Echter voor mij was het uitpakken van de pakketten altijd een klein feestje. Afgelopen jaar kreeg mijn man zelfs twee kerstpakketten en dan ben ik echt net een klein kind. Ik haal alle spullen vol verwondering uit de doos en juich bij elk product, van ‘ wat lekker’ en ‘wat leuk’.

Lees ook: Alles over de feestdagen en tradities.

Waarom vind ik dit zo leuk

Het leukste vind ik misschien wel dat je door een kerstpakket hele andere producten proeft en maaltijden maakt, dan je normaal zou doen. Zo hadden wij afgelopen jaar hele aparte kazen in het pakket zitten, kaas die ik zelf nooit zou kopen. Echter deze was heerlijk, dus je begrijpt wel, dat ik deze nu ook veel vaker in huis haal, Ook kregen we mosterd met cranberry. Nog nooit geproefd, maar lekker! Juist deze anders dan anders producten vind ik erg leuk om te krijgen.

Kerstpakkettenplaza

Waar kun je nu de mooiste gevulde kerstpakketten kopen? Bij kerstpakkettenplaza. Hier vind je de grootste collectie kerstpakketten van Nederland. Ze zijn de grootste online-leverancier van luxe en originele kerstpakketten. Je kan kiezen op prijsklasse en er is  een grote keuze uit heel veel verschillende pakketten, zoals; Traditioneel, een foodpakket, drankpakketten, maar ook een foto op linnen of tijdschriften bon.

Steun met deze pakketten een goed doel

Kerstpakketten en Goede doelen zijn bij kerstpakkettenplaza onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Steeds meer bedrijven en instellingen maken een bewuste keuze als het gaat om kerstpakketten. Rekening houden met mens en milieu speelt daarbij een steeds groter wordende rol. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten en daarnaast een goed doel financieel steunen, geeft de garantie voor een origineel kerstpakket.

Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket af aan het goede doel naar keuze.

Wees zuinig op je personeel

Dus al lijkt het allemaal nog een beetje vroeg, het is helemaal niet verkeerd om nu al aan kerstpakketten te denken en er werk van te maken. Tenslotte ben je zuinig op je personeel!

Of het nu luxe kerstpakketten of goedkope kerstpakketten zijn…..met de geschenken van Kerstpakkettenplaza.nl geeft u uw medewerkers en/of relaties altijd hét perfecte kerstcadeau. Zeg nu zelf ‘Wie wil zijn medewerkers nu niet extra belonen tijdens de Kerstdagen?” Uw personeel is uw werkelijke bedrijfskapitaal en daar bent u natuurlijk zuinig op.

foto’s pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

  1. zegt:

    Zo he jij durft, tis net zomer joh :). Ik word ook stiekem altijd kinderlijk blij van een kerstpakket. Mijn werkgeber kiest er ook een waarmee hij een goed doel steunt

    1. zegt:

      Haha nou he! Nu eerst genieten van de zomer en dan weer de gezelligheid en kneuterigheid van December.

  2. Een kerstpakket kan erg leuk zijn, maar soms zitten er ook wel dingen in waar ik gewoon niets mee kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept