mijn stijl
Fashion Lifestyle

Mijn stijl en wat ik nieuw kocht voor de zomer!

Vorig jaar deed ik mee aan de – Hot Mama Challenge- een challenge opgezet door een aantal bloggers. De challenge was er eigenlijk op gericht om ons als moeder, weer meer vrouw te laten voelen. Hoe vaak vergeten we ons zelf niet, omdat de aandacht naar de kinderen gaat. De onderwerpen tijdens deze challange waren dan ook onder andere, je haar, make-up, sporten en kleding. Ik heb veel geleerd van deze challenge en kleed me tegenwoordig eigenlijk elke dag ‘leuk’ aan. Ik besteed tijd aan mezelf en daar ben ik heel blij mee. Tenslotte ben ik niet alleen echtgenote en moeder, maar ook Lodi. Maar wat is mijn stijl?

Mijn stijl?

Maar wat is nou mijn stijl. Heb ik wel een stijl? In ieder geval draag ik vaak jurken en rokjes. Zomers lekker met blote benen en in de winter met een vest en dikke maillot. Ook draag ik spijkerbroeken, het liefst Levi, deze koop ik meestal in Amerika. Ik koop er dan meteen een paar. Tenslotte ga ik ook weer niet zo vaak bij mijn zus op bezoek.

Steeds meer kleur

Jaren lang droeg ik veel zwart. Op de een of andere manier vond ik dit de het meest fijn dragen. Omdat ik beter in mijn vel zit en me hierdoor zekerder voel. Koop ik tegenwoordig meer kleur. Dit begint steeds beter te voelen en hoewel ik zwart nog steeds heel mooi vind staan en er nog genoeg van in mijn kast hangt, komt er toch steeds meer kleur in die kast.

Only

Winkelen doe ik niet zo vaak. Als ik echt iets nieuws ‘moet’ dan vind ik meestal niks. Deze week was ik de stad in om cadeaus te kopen voor mijn moeder haar verjaardag. Ik liep langs een van de kledingwinkels in de stad en besloot er even naar binnen te gaan. Bij deze winkel verkopen ze kleding van de merken Only en Vero Moda. Er was volop keuze en hoewel er genoeg is wat ik te duur of niet mooi vond. Ben ik goed geslaagd. Ik was niet opzoek.

mijn stijl

De jurk van Only €12,95 en het jasje ( zodat ik de jurk nu al kan dragen) van Only €19,95

Ik zou zeggen: laat de zomer maar beginnen!

Heb jij je zomer garderobe al bij elkaar? En wat mag daar echt niet in ontbreken?

Meer fashion artikelen: Feestje? wat trek ik aan? Stralend de zomer in.

foto’s lodiblogt

4 thoughts on “Mijn stijl en wat ik nieuw kocht voor de zomer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *