glazen nagelvijl
Beauty Gezondheid Lifestyle

Waarom je beter een glazen nagelvijl kan gebruiken + Winactie| gesloten

Van een ontzettend nagelbijter naar lange nagels, dat is mijn verhaal. Ik was altijd een echte zenuwpees en kon gewoon niet stoppen met nagels bijten. Nu doe ik dat niet meer en is het ook meteen een beetje extreem. Mijn nagels zijn namelijk vaak erg lang.  Het heeft zo een tijd geduurd voor ik eindelijk mooie nagels had en ze niet meer hoef te verstoppen. Dus verzorg ik ze nu heel goed. Daarom ben ik zo blij dat ik de glazen nagelvijl van glazennagelvijl.nl mag proberen en hoe leuk, ik mag  twee curved glazen nagelvijlen weggeven. Wat het voordeel is van deze glazen nagelvijl en wil jij er wel een winnen? Lees dan even verder. 

Zenuwpees eerste klas

Altijd ben ik een zenuwpees geweest, ik kon er niks aan doen. Zelfs op school, als ik mijn proefwerken super goed had geleerd., Was ik nog gigantisch zenuwachtig. Later toe ik ouder werd, kon ik het aardig onder controle houden, maar nu nog heb ik wel eens buikpijn van de spanning als ik bijvoorbeeld iets nieuws moet doen. Deze zenuwen uitte zich bij mij altijd in nagelbijten. Waardoor deze erg kort en lelijk waren.

Ineens ging de knop om

Net als met zoveel andere dingen, ging ineen de knop om. Ik denk dat het begon toen ik een lange reis maakte en met zoveel andere  dingen bezig was, weinig stress had, dat ik mijn nagels ineens met rust kon laten en deze de kans gaf om te groeien.

Goed bijhouden

Tegenwoordig heb ik lange verzorgende nagels. Ik vind dit persoonlijk mooi. Hierdoor ben ik altijd wel met een vijl en nagellak in de weer. Ik heb ondertussen een leuke collectie nagellak. Daarnaast vijl ik mijn nagels ook veel, vooral nadat ik geklommen heb. Na het klimmen zitten er vaak wat haakjes aan en dan breng ik mijn nagels weer even een beetje in model.

Waarom een glazen nagelvijl

Omdat ik gemerkt heb dat een goed nagelvijl gewoon heel belangrijk is voor een goede verzorging van je nagels, was ik heel blij dat ik een aantal glazen nagelvijlen van glazennagelvijl.nl mocht proberen. Maar waarom zou je kiezen voor een glazen nagelvijl? Eigenlijk heel simpel:

 • Je nagels worden gladder na gebruik van een glazen nagelvijl dan bij bijvoorbeeld een metalen nagelvijl.
 • Het voorkomt bij regelmatig gebruik ongewenste nagelbreuk.
 • Glazen nagelvijlen zijn onverslijtbaar.
 • Doordat de glazen nagelvijl niet poreus is, is deze zeer hygiënisch.
 • De glazen nagelvijl is geschrikt voor natuurlijke en kunstnagels.

Het assortiment van glazennagelvijl.nl

Bij glazennagelvijl.nl hebben ze verschillende nagelvijlen in het assortiment.

 • Nagelvijlen die met de hand geschilderd zijn.
 • versierde Nagelvijlen met swarovski stenen.
 • nagelvijlen met een hardcase om mee te nemen in je tas.
 • voetvijlen
 • Curved glasvijlen.

Mijn ervaringen

Eerlijk is eerlijk, ik had nooit gehoord van glazen nagelvijlen. Ik gebruikte een metalen vijl en moet zeggen dat ik er een aantal heb versleten, omdat op een gegeven moment het handvat elke keer los komt. Een aantal weken heb ik de glazen nagelvijlen in huis en heb ze veelvuldig kunnen testen. Ik ben enthousiast. En merk dat mijn nagels sterker worden en niet snel breken. Ik vind het persoonlijk veel hygiënischer met deze vijl dan met een metalen vijl. Daarbij kan ik mijn nagels heel mooi in model vijlen door het handige  handvat van de curved nagelvijl. Deze nagelvijlen zijn praktisch onverslijtbaar.

De nagelvijl met de letter L vind ik heel mooi. Dit is een praktisch onverslijtbare glazen nagelvijl, met de letter L in glazen Swarovski decoratie op een ondergrond die verloopt van licht naar donker roze. De glasvijl is tweezijdig te gebruiken, en wordt in een hard plastic tube geleverd, waar ik de nagelvijl ook veilig in kunt opbergen. Van elke letter van het alfabet kan je kiezen uit een aantal verschillende vijlen. Deze vijl kost €14,95. Leuk ook om cadeau te geven.

glazen nagelvijl

Curved Nagelvijl

Nieuw in het assortiment bij glazennagelvijl.nl zijn onder andere de Curved nagelvijlen met handvat.  Dit is een mooie ronde gebogen nagelvijl, met in de rand de vijl verwerkt. Door de gebogen vorm van de glazen nagelvijl ligt hij lekker in de hand. Dit wordt nog verstevigd door de enigszins stroeve handgrip. Doordat de vijl in de rand is verwerkt, en de gebogen vorm van de nagelvijl zelf, is het eenvoudig de ronde vorm van de nagel te volgen en om de nagels mooi rond te vijlen. Dit alles zonder scherpe randjes of haakjes. Tevens kan de boven en onderzijde van de vijl gebruikt worden, voor het wat grovere werk. Deze vijl kost € 14,95

De curved nagelvijl vind ik persoonlijk heel fijn in gebruik. Hij ligt heel goed in de hand  en het vijlen van de nagels gaat veel makkelijker.  Ik heb het idee dat mijn nagels gladder en steviger zijn met door het gebruik van deze nagel vijl en ik kan ze heel mooi rond vijlen door het handvat.

Een must voor mooie ronde nagels

glazen nagelvijl

Winactie

Namens glazennagelvijl.nl mag ik twee curved glazen nagelvijlen weggeven. Wat moet je doen:

 • Reageer onder dit bericht als je ook graag een glazen nagelvijl wilt proberen en wie weet kan ik jou blij maken met de gele of groene nagelvijl
 • De winactie loopt tot 14 februari 2018
 • De winnaar krijgt per mail bericht.

Gefeliciteerd Rachelle en Wies, jullie hebben een glazen nagelvijl gewonnen. Ik heb een mail naar jullie toegestuurd.

glazen nagelvijl

Foto lodiblogt

Voor dit artikel heb ik producten mogen ontvangen om te reviewen/ Disclaimer

38 thoughts on “Waarom je beter een glazen nagelvijl kan gebruiken + Winactie| gesloten”

 1. Ik was vroeger niet zo voor glasvijlen maar ben er wel aan gewend geraakt! Die ronde exemplaren zien er trouwens een stuk handiger uit dan van die platte, ik ben altijd bang die te breken 🙂 Ik doe dus graag mee met de winactie!

 2. Ik zou willen dat ik daar zin en tijd voor had. Lekker op de bank zitten vijlen. Mijn nagels zijn niet de mooiste maar heb dan ook een job waar ik veel met mijn handen doe, typen, inpakken ,etc. Lange nagels werkt gewoon niet helaas

 3. Ik ben ook een nagelbijter. Op dit moment laat ik mijn nagels met rust, maar dat kan snel weer veranderen. Als er een nagel scheurt is de kans heel groot dat ik de andere er gewoon afbijt. Daarom lijkt deze vijl de ideale oplossing! Daarom doe ik ook mee aan je winactie op instagram. Ik zou deze nagelvijl graag is willen proberen!

 4. Met een glazen vijl heb ik totaal geen ervaring, maar misschien is dat de juiste vijl voor mij. Ik gebruik meestal een metalen vijl maar erg mooi worden mijn nagels er niet van. je begrijpt ik kom graag in aanmerking om deze glazen vijl uit te proberen.
  Verder zijn mooi van vorm.

 5. Ik kende deze glazen veilen ook nog niet! Ik doe graag mee met je leuke winactie! Een goede motivatie om mijn nagels netter te gaan verzorgen. Zeker met onze bruiloft op komst!

 6. Hi Lodi,
  Bedankt voor de goede tip! Ik heb een aantal glazen vijlen in huis en vindt het lastig om ze te vinden in de winkels. (een goede glazen vijl dan) Er worden zoveel glazen vijlen verkocht die het net niet zijn namelijk. Ik heb er al jaren één van Herome die echt supergoed is. Kun je deze vijlen daar ook mee vergelijken?

 7. Joh, ik wist helemaal niet dat een glazen vijl beter is! Ik doe daarom graag mee met je winactie, wie weet kan ik mijn metalen vijl dan binnenkort wegkieperen 😉

 8. Oh, dat lijkt me super fijn!
  Ik twijfel al een poosje om een glazen vijl aan te schaffen, dus ik vind je review ook erg prettig 😀
  Kleur zou me trouwens niets uitmaken, allemaal mooi vrolijk!

 9. Ik heb heeeeel wat jaren geleden op de huishoudbeurs een glazen vijl gekocht en sindsdien gebruik ik niets anders meer, zo fijn! Maar deze curved versie lijkt me nog veel fijner, dus ik doe graag mee

 10. Een glazen vijl heb ik nog nooit gezien. Zelf ben ik regelmatig op en af een nagelbijter. Zodra er wat stress is, ga ik bijten. Hierdoor zijn mijn nagels slap en scheuren snel. Misschien ik met deze vijl mijn nagels goed leren onderhouden.

 11. Zou super zijn om mijn gespleten nagels eens mooi in model te krijgen! Zou graag proberen of deze glazen nagelvijl inderdaad zoveel fijner is!

 12. Ook ik ben een nagelbijter, maar zo af en toe kan ik het laten. Ik doe graag mee aan deze actie. Een extra stimulans om niet meer te bijten

 13. Ik ben sinds kort ook overgestapt naar de glazen vijlen. Ze zijn beter te reinigen dan kartonnen en metalen vijlen. En de mooie roze kleur is natuurlijk ook mooi meegenomen! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *