Café- restaurant De Eendracht – nu ook in Hilversum en Blaricum

cafe restaurant de Eendracht in Hilversum

Vind jij het ook fijn dat de terrassen en restaurants weer open zijn? Van de week gingen wij voor het eerst weer uit eten en wel naar De Eendracht in Hilversum. Dit restaurant is samen met De Eendracht in Blaricum toegevoegd aan de Eendracht familie.

Ook de kinderen kunnen mee

Heerlijk dat we weer bij de horeca terecht kunnen voor onze dagelijkse koffie-, wekelijkse lunchdate of borrel met vriendinnen. En woon je in ( de omgeving van) ’t Gooi is het extra leuk dat je voortaan ook kunt eten en drinken bij twee nieuwe hotspots in ’t Gooi. Café – Restaurant De Eendracht, een buurtcafé én restaurant in één, dat veel met lokale producten werkt, strijkt namelijk neer in Hilversum en Blaricum. Dankzij de vele kindvriendelijke voorzieningen de ideale plek om je kids mee naartoe te nemen. En dat probeerden wij uit!

Hotspots in Hilversum en Blaricum

Café – Restaurant De Jonge Haan in Hilversum en drink- en eetgelegenheid Tafelberg in Blaricum zijn per 1 juni toegevoegd aan De Eendracht-familie. Café – Restaurant De Eendracht is al jaren een begrip in Abcoude, Maarssen en Weesp. Daar komen nu deze Gooische vestigingen bij. De twee locaties hebben allebei een lange historie en hebben zich in de loop der jaren volop bewezen, maar het is tijd voor wat nieuws. Deze gerespecteerde horecazaken krijgen met de naamsverandering niet alleen een nieuw concept, maar bijvoorbeeld ook een nieuwe kaart.

Ze behouden hun identiteit

Het is niet zo dat alles anders wordt: zo behouden de Hilversumse en Blaricumse vestigingen bijvoorbeeld hun ruime terrassen en ook de houtoven in de Blaricumse zaak, gaat niet weg. Lodewijk Keulen, mede-eigenaar van Het Horeca Kantoor: “De Eendracht is een bewezen concept, dat goed aansluit op de wens van de huidige gasten, locaties en omgeving. We doen dit juist nu, omdat de huidige situatie ons de tijd heeft geboden deze naamsverande- ring naar voren te halen.”

Twee mooie nieuwe zaken in ’t Gooi

Met De Eendracht kan het Gooische publiek rekenen op twee mooie nieuwe zaken die nóg meer aansluiten bij hun wensen: een ontmoetingsplek voor iedereen, waar verse producten van lokale leveranciers worden gebruikt.” Zo komen de eieren, kazen en het vlees van boerderij Lindenhoff uit Baambrugge, serveren ze speciaal bier van Oedipus uit Amsterdam en is de friet van Friethoes uit Haarlem.

Family hotspot bij uitstek

Deze nieuwe vestigingen in Blaricum en Hilversum lenen zich uitstekend voor vrije zomermiddagen met familie of vrienden. Je kunt er heerlijk wat eten en drinken op het terras. En blijven hangen tot het diner is geen probleem: het menu is zelfs ideaal voor kinderen. Je bestelt een pizza of daghap en iedereen is happy. Dat je met kinderen erbij niet altijd zit te wachten op fancy en sjiek, maar wel gewoon goed wil eten, hebben ze bij De Eendracht prima begrepen. Bij De Eendracht Blaricum kun je zelfs genieten van je rosé of witbier, terwijl de kids lekker spelen op de hei, vlak voor het terras.

De Eendracht in Hilversum

Afgelopen zaterdag waren wij eten bij De Eendracht in Hilversum. Het was voor het eerst dat we weer eens op pad waren en afgezien dat er minder tafeltjes op het terras stonden en je je handen desgewenst kon desinfecteren voelde het als onbezorgd eten. En dat voelde fijn!

Een gevarieerde menu kaart

De menu kaart is gevarieerd er is genoeg keuze in vlees, vis of vegetarisch, de gerechten werden prachtig opgediend, de bediening is vriendelijk en ook aan de kinderen is goed gedacht.

Goed geïnformeerd en fijne suggesties

Het eten was heerlijk, de wijn lekker en de bediening kwam met fijne suggesties. En dan het eten, er was genoeg keus, maar niet te veel, dat vind ik zelf erg prettig, omdat ik anders verdwaal in alle keuzes.

Het eten was heerlijk!

Ik zelf ging voor een garnalensalade vooraf, die hemels was, een geitenkaas salade met roodlof die door de stukjes grapefruit en sinaasappel saus heerlijk fris was als hoofdgerecht en een lekker Italian coffee toe. Ook at ik mee met het kaasplankje die mijn man bestelde. Dit was zo lekker! Echt een aanrader! De mannen aten allemaal vlees en waren zeer te spreken over de porties. Mijn man nam Carpaccio vooraf met hierna een gebakken Tournedos, de oudste nam een Eendracht burger en de jongste een Eendracht kidsburger. De patatjes waren heerlijk knapperig en ook was er genoeg groente aanwezig.

De Eendracht, een aanrader

De eendracht is een plek waar je een kop koffie komt drinken, een zakelijke lunch komt nuttigen of juist einde van de middag binnenloopt om met vrienden aan de borrel te gaan of lekker komt dineren. Eigenlijk kan het er allemaal. De locatie in Hilversum is goed bereikbaar en achter het restaurant kan je parkeren. Natuurlijk is dit restaurant maar een uit de grote Eendracht familie, deze is zeker een aanrader!

Nog een restaurant inde buurt: restaurant Bordeaux in Naarden.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ beeldbank/ disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept