beebie & Kids
Fashion Lifestyle Speelgoed

Beebie & Kids 2dehands baby- en kinderkleding en speelgoed.

De vrolijke groen en roze kleuren vallen me meteen op wanneer ik de webwinkel van beebie & kids bezoek. Overzichtelijk en een groot aanbod. Bij Beebie & Kids kun je terecht voor betaalbare, tweedehands babykleding en kinderkleding in maat 44 t/m 140. Kledingaccessoires en kinderaccessoires.Maar ook voor knuffeldoekjes, knuffels en speelgoed.

Beebie & Kids

Vooral baby kleding gebruik je maar kort, dus waarom deze niet tweedehands kopen. Bij beebie & kids valt meteen de mooie kerstkleding op die op de home pagina van de website staat. Nu natuurlijk even voor de komende feestdagen, maar kijk je verder zie je leuke kinderkleding. In het duidelijke overzicht met merken kan je heel gericht zoeken op een bepaald merk. Merken als Feetje, bambam, bambino of Little Boy-Girl star zie je voorbij komen,  De foto’s van de kleding en speelgoed zijn duidelijk, dus weet je goed wat je koopt.

beebie & kids

Onderverdelingen

De website is dus danig duidelijk ingericht, dat je in de header al kan zen wat er allemaal te kopen is. Ga je bijvoorbeeld op meisjes staan dan verschijnen er allemaal kledingstukken die je op maat en kleding kan zoeken, dus je hoeft geen hele pagina’s door voor de goede maat. je bent meteen op de juiste site. Er is ook een onderverdeling in zomer of winterkleding, ondergoed etc.

Naast kleding vind je op de site van Beebie & Kids speelgoed (ook op leeftijd onderverdeeld), knuffeldoekjes in alle vormen en maten, maar ook zwemkleding, zwemband of vleugeltjes.

De dames achter de webshop

Sandra en Linda zijn beste vriendinnen en samen zijn ze in 2006 gestard met een tweede hands webwinkel in baby en kinderkleding. Sinds het voorjaar van 2016 hebben ze de naam van hun site veranderd in beebies & Kids. Begonnen ze de shop als hobby omdat ze het zonde vonden om goede baby en kinderkleding op zolder te laten liggen zijn ze al snel professioneel geworden en hebben nu een webwinkel van formaat. Naast dat Sandra en Linda een stukje bijdrage aan de samenleving door kleding een tweede kans te geven steunen ze ook het goede doel ‘Wings of Support’. Ongeveer een keer per twee maanden doneren zij spullen die ze niet gebruiken voor de webwinkel aan Wings of Support. Deze organisatie zorgt ervoor dat kleding, speelgoed, knuffels en andere spullen door middel van stewardessen en vrijwilligers bij een project op plaats van bestemming komt waar KLM op vliegt.

Benieuwd geworden naar de website, neem snel een kijkje!

Meer over kinderkleding of speelgoed lees je hier: Online kinderkleding, superhelden en Holiday List

handtekening

Ook deze website is aangesloten bij Happy shopping.

Foto’s: beebies&kids.nl

2 thoughts on “Beebie & Kids 2dehands baby- en kinderkleding en speelgoed.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *