Waar in Oostenrijk kan je nu goed skiën

waar in Oostenrijk kan je nu goed skiën, denk dit voorjaar aan het Stubaital

Nu de voorjaarsvakantie er weer aan zit te komen, zijn meer en meer mensen zich klaar aan het maken voor een skivakantie. Frankrijk en Oostenrijk zijn vaak de populairste plekken om te skiën in het voorjaar, maar waar in Oostenrijk kan je nu goed skiën?

Lentekriebels op de piste

Waar in Oostenrijk is het nu goed vertoeven? In het Stubaital in Oostenrijk. Hier heb je perfect en langdurig plezier op de afdalingen van de Stubai-gletsjer. Het Stubaital is voor skiën en snowboarden ideaal in het voorjaar, maar ook voor evenementen en een zonnig terras ben je hier op de juiste plek.

Wintersportplezier op de Stubai-gletsjer

Op meer dan 3.000 meter vind je de Stubai-gletsjer. Deze gletsjer biedt optimale omstandigheden voor skiën en snowboarden in het voorjaar . Maar dat niet alleen, naast talloze afdalingen, vind je hier ook het Powder Department (hier vind je15 van de meest geliefde off-piste afdalingen) en het Stubai Zoo Snow Park (een van de TOPadressen voor freestyle-plezier van topklasse). Dit samen met zonnige terrassen zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is..

Extra’s in de lente

Nu is het ook zo dat in het Stubaital het voorjaar nog eens extra opgefleurd wordt met evenementen zoals het Freeride Testival (het grootste freeride-testevenement in Europa) die plaatsvindt op 16 en 17 maart.

En vanaf 24 maart is er de Spring Sessions. De laatste weken van het seizoen zijn de beste voor fans van Stubaier Zoo Snow Park: hier kan je nu namelijk genieten van de lentezon Het motto van de Spring Sessions in de Stubai Zoo zijn dan ook tricks in de lentezon!

Tot wanneer is het skigebied open

Het skigebied blijft open tot 20 mei 2024, inclusief het aanbod waarbij kinderen tot tien jaar gratis worden vervoerd in het hele dal, vergezeld door een betalende ouder.

Altijd optimale pistes

Hoe blijven de pistes zo goed? Elke dag na sluitingstijd zet de sneeuwploeg zich in om de circa 150 kilometer aan pistes in het dal te prepareren. Met moderne rupsvoertuigen en sneeuw beheersystemen zorgen ze voor perfecte, langdurige routes, zelfs in het voorjaar.

Evenement in de sneeuw

In het voorjaar wordt er genoeg georganiseerd en hierdoor behoudt skicentrum Schlick 2000 zijn reputatie als gezelligste skigebied in het Stubaital. Tijdens het Ski & BBQ-evenement, op 9 en 10 maart wordt skiën gecombineerd met livemuziek en eersteklas eten op 2.136 meter hoogte. Het Schlick 2000 gebied ligt aan de voorkant van het Stubaital en is open tot 7 april. Tot die tijd is het mogelijk om een Stubai-skipas te kopen van vier dagen of langer.

Profiteer van aanbiedingen

Geniet tot mei van sneeuwplezier in het Stubaital met speciale aanbiedingen. De Stubai Glacier Magic, geldig tot 4 mei, biedt twee tot zeven overnachtingen, een gletsjer skipas en gratis skibus gebruik. Op de Stubaier gletsjer is er ook het ”4 voor 3 dagen skiën”- arrangement van 15 april tot 4 mei. Met 26 moderne kabelbanen en liften, diverse pistes en gastronomie biedt het Stubaital een onvergetelijk verblijf. Voor een zorgeloos pakket is er de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck,, waarmee je dertien skigebieden ontdekt en toegang hebt tot 23 activiteiten in en rondom Innsbruck. 

Hier vind je alle informatie over overnachtingen, skipas, skibus etc

waar in Oostenrijk kan je nu goed skiën

Waar vind je het Stubaital? Het Stubaital begint even ten zuiden van Innsbruck. Innsbruck is de hoofdstad van Tirol en zeker een bezoek waard, wanneer je hier dan toch bent. Alles wat jong en oud nodig heeft voor perfect skiplezier wordt in het Stubaital aangeboden. Wintersporten in Stubaital Oostenrijk is top! En van oktober tot mei is sneeuw gegarandeerd.

Ook in de zomer naar Oostenrijk? Lees hier mijn tips voor een vakantie met kinderen.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto lodiblogt/ informatie persbericht USP Marketing PR

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept