Is de draadloze mini prep pro keukenmachine handig in de keuken

De Mini prep pro keukenmachine ideaal om te hakken, kneden etc

Is het daadwerkelijk makkelijk om draadloze apparaten in de keuken te hebben? En welke apparaten kunnen allemaal draadloos zijn? Cuisinart heeft een super leuke en functionele cordless collection waaronder de mini prep pro keukenmachine. Deze keukenmachine is voor de liefhebbers ook in vintage roze te koop is. Hak, meng en mix jouw groenten en noten in een handomdraai.

Draadloos in de keuken

Je kent het misschien wel, je wil je keukenmachine gebruiken, maar hebt daar waar je staat geen stopcontact, of de stopcontacten zijn al in gebruik. Met de draadloze collectie van Cuisinart hoef je geen vaste werkplek te hebben in de keuken, zit je niet vast aan een stopcontact en heb je geen problemen dat je draad in de weg zit.

Mini prep pro keukenmachine

De Mini Prep Pro Keukenmachine maakt deel uit van deze Cordless Style Collection en staat echt geweldig het aanrechtblad of in je keukenkast. Het apparaat combineert alle prestaties van een zware keukenmachine maar in een compact, ruimtebesparend formaat, die ook nog eens draadloos gebruikt kan worden.

Wat kan ik er mee doen

De mini prep pro keukenmachine gebruik je om te hakken, mixen, blenden en pureren, het is ideaal voor het dagelijks fijnsnijden van groenten, maar ook om je eigen dips en sauzen te maken.

Zelf heb ik de Vintage Rose mini keukenmachine, maar deze is ook verkrijgbaar in de kleur: Frosted Pearl

Alle specs

De Cuisinart Mini Prep Pro Keukenmachine heeft een inhoud van 900 ml. Het is makkelijk in gebruik, je kunt snel en eenvoudig uien en knoflook snijden, maar ook broodkruimels maken en noten malen. Ook kun je je eigen dips en sauzen maken zoals pesto, hummus, mayonaise of notenboters die natuurlijk heerlijk smaken wanneer ze zelfgemaakt zijn. De machine is ook zeer geschikt om kleine hoeveelheden te blenden zoals smoothies, compote en babyvoeding.

Met maar een mes

Deze mini keukenmachine is eenvoudig te gebruiken, met slechts één mes dat in beide richtingen draait om te snijden, pureren of malen. Het mes is namelijk dubbelzijdig, waardoor je met één mes twee snijtechnieken kunt toepassen: hakken of fijn malen. De kom en het mes zijn vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging.

Wat zijn de voordelen van deze mini machine

  • De mini chopper is klein, hij past in ieder keukenkastje en neemt weinig ruimte in op het aanrecht.
  • Je hebt maar één mes, waarmee je kunt hakken of malen.
  • Je kan via de deksel tijdens het malen vloeistoffen toevoegen.
  • In de keukenmachine zit een mesblokkeringssysteem. Hierdoor blijft het mes op zijn plek zitten als je vloeistoffen en sauzen uit de kom giet.
  • Je bespaart tijd! Het snijden van groentes, raspen van kaas, bereiden van kleine ingrediënten voor bijvoorbeeld sauzen, pasta’s, tapenades of cakes gaat super snel.
  • De kom, deksel en mes kunnen allemaal in de vaatwasser.
mini keukenamine, chopper

Nog even alles op een rij

  • 900ml inhoud
  • Hoge kwaliteit roestvrij stalen mes
  • Extra krachtige motor
  • Mes roteert in twee richtingen zodat je kunt hakken en malen
  • Compact design – gemakkelijk op te bergen
  • Mesblokkeringssysteem dat de messen op hun plek houdt – om veilig en gemakkelijk te kunnen gieten
  • Druppelsysteem om vloeistoffen toe te voegen tijdens het koken
  • Het mes, de kom en het deksel zijn vaatwasserbestendig
  • 250W
  • 5 jaar garantie

Nog wat tips

Online vond ik nog wat handige tips bij het gebruik van deze mini chopper:

  • Je hoeft vaak maar twee of drie pulseringen te gebruiken om het eten te snijden. Check regelmatig zodat het eten niet teveel verwerkt wordt.
  • Wanneer je het apparaat langer dan 10 seconden wilt gebruiken, stop dan af en toe met op de knop drukken, het eten zakt weer naar de bodem van de mengkom, waardoor je een gelijkmatiger resultaat krijgt.
  • Snijd grote stukken eten altijd in kleinere stukjes van ongeveer 1,5 cm voor een gelijkmatig resultaat.
  • Doe de mengkom niet te vol. Houd ongeveer 2/3 van de kom aan voor het beste resultaat.

Eigen ervaringen met de keukenmachine

De keukenmachine moet 130 minuten opladen en dan kan deze mini prep pro 20 minuten constant gebruikt worden. Ik ben erg tevreden over de mini prep pro keukenmachine, ik heb deze onder andere gebruikt om nootjes klein te maken en dit ging in een super tempo. De keukenmachine is zeer makkelijk in gebruik, en zeer veilig, doordat deze alleen werkt zodra de mengkan goed op de machine staat. Ook is het makkelijk weer schoon te maken.

Doordat het zo een kleine en lichte machine is kan je hem makkelijk verplaatsen, in de keukenkast zetten of gewoon op het aanrechtblad, door de frisse kleur en het mooie ontwerp staat het hartstikke leuk. Doordat de keukenmachine niet aan een draad vast hoeft te zitten, kan jk hem gebruiken waar ik maar wil. En ben niet gebonden aan een plek op het aanrecht. Ik ben erg enthousiast over het gebruik van de draadloze keukenmachine.

De nieuwe cordless collection van Cuisinart

Naast deze mini prep pro keukenmachine heeft cuisinart een hele nieuwe draadloze collectie, tenslotte is tijd en ruimte is in de keuken schaars. Dus stop de zoektocht naar stopcontacten, vergeet je zorg dat een snoer misschien over de kookplaat komt, of de ergernis wanneer je met een snoer in de weg zit. Deze draadloze keukenhulpmiddelen, zijn niet alleen elegant, ze zijn ook makkelijk mee te nemen of te verplaatsen in de keuken.

De Cuisinart draadloze collectie bestaat uit:

De mini prep pro keukenmachine is te koop bij Cuisinart of Bol.com in vintage roze of frosted pearl.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ product gekregen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. Ik vind keuken-apparatur te gek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept