Fashion Lifestyle

Waarom Tamaris schoenen een feest voor je voeten zijn

Tamaris, wanneer ik de reclame op de televisie zag, moest ik elke keer denken aan Tamales. Een heerlijk gerecht uit de Mexicaanse keuken. Toch zag ik in deze zelfde reclame de meest leuke schoenen langs komen. Nou dacht ik dat je Tamaris schoenen alleen via een webwinkel kon kopen en nu hoor ik jullie al zeggen ‘je moet niet zoveel denken’. En jullie hebben gelijk. Tamaris schoenen blijken dus gewoon in de winkel te koop te zijn. Ik kocht een paar en ik ben echt verkocht! Waarom? Dat lees je hier.

Hoge hakken kan weer

Dol ben ik op schoenen. Hakken dan he!, Hoge hakken! Hoe hoger, hoe beter. Dit heb ik al vanaf dat ik studeerde. Mijn budget was toen niet zo hoog en toch wilde ik wilde in alle kleuren en maten. Dus kocht ik veelal goedkope schoenen. Prima, voor een avondje stappen, maar een hele dag er op lopen ging nooit zo goed. De jaren met kleine kinderen, werden de hakken iets lager, dit was toch makkelijker wanneer ik achter de jongens aan moest rennen. Tegenwoordig kunnen ze weer hoog zijn. Echter ben ik wel afgestapt van de goedkope schoenen. Tegenwoordig koop ik liever wat minder schoenen, maar dan wel schoenen waar ik de hele dag op kan lopen.

Schoenenwinkel

Ik koop mijn  schoenen nog steeds in de winkel, ik wil ze voelen, proberen en in een winkel gaat dit – voor mij- nog steeds het beste. Ik zocht zwarte hakken. Mijn oude waren op en zwart is toch een kleur wat overal bij past, dus tijd voor nieuwe schoenen. Ik ging naar een winkel hier in de buurt en werd verrast door een groot hoeveelheid zwarte schoenen. Voor mijn man zien ze er allemaal hetzelfde uit. Zwart en hak, maar voor mij niet. Ik zie een grote keuze mogelijkheid tot het passen van veel schoenen.

Alsof ik op kussentjes loop

En zo kwam ik dus bij schoenen van Tamaris. Ik paste alle zwarte hakken aan en deze waren het helemaal. Ik vind ze zo mooi, omdat de zwarte kleur doorgaat in de hele schoen. De haken zijn een prima qua hoogte en dikte, goed op te lopen en niet zo hoog dat wanneer ik auto rij, ik andere schoenen aan moet trekken. De binnenkant van de schoenen zij super zacht. Alsof ik op kussentjes loop. Dit zorgt er voor dat ik er dus de hele dag op kan lopen. Ik heb ze nu al een aantal maanden, draag ze vaak en ze zien er nog steeds prima uit. Ook de pasvorm blijft goed, de schoenen zijn niet wijder geworden in de loop der maanden. Ik vond de prijs ( €49,95)  prima gezien de kwaliteit.

Natuurlijk ben ik online gaan zoeken wat Tamaris nog meer voor schoenen heeft en kwam mijn eigen schoenen tegen, maar ook nog meer leuke modellen en kleuren.  Nieuwsgierig geworden, kijk hier eens. Maar er zullen nog veel meer webwinkels zijn die ze verkopen. Wil je ze – net als ik- in de  schoenenwinkel kopen? Er zijn meerdere zaken die ze verkopen.

Tamaris

foto’s lodiblogt

 

4 thoughts on “Waarom Tamaris schoenen een feest voor je voeten zijn”

  1. Ik ben ook fan! Ik kocht altijd laarzen van dit merk. Die hadden van die mooie punten! En inderdaad ze zitten als pantoffeltjes. Ik kon er altijd zo de winkel mee uitlopen zonder enig pijntje. Sindskort hebben ze een eigen winkel in de stad. Ik loop er maar met een grote boog omheen anders kan ik de verleiding niet weerstaan en kom ik elke week met een paar thuis ;D

    1. Dat is de zin, ‘ze zitten als pantoffeltjes’. Dat is het helemaal. Fantastisch dat ze ook een eigen winkel hebben! Ik durf het bijna niet te zeggen….maar daar moet ik heen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *