kerstballen en meer
Lifestyle Speelgoed Vrije tijd

Over kerstballen en meer

Voor het eerste feest in December kocht ik een diabolo voor mijn zoon. Dit was een plastic uitvoering en geloof me, dat was niet zo een goede koop. Na een keer oefenen met de diabolo was deze dan ook in tweeën. Mijn zoon was ontroosbaar en ik zat een beetje met de handen in het haar. Ik gooide een foto op twitter en binnen no time had ik bericht van Bol.com – daar was de diabolo- gekocht, dat ik een nieuwe uit mocht zoeken of mijn geld terug kon krijgen. Mijn vetrouwen in webwinkels was net weer geschonden, dus deze positieve wending maakte mij erg blij. Ik besloot een betere diabolo te kopen en bleef meteen hangen bij alle kerstartikelen, kerstballen en meer op Bol..

Klimwinkel

Waarom was mijn vertrouwen net weer geschonden? Simpel, mijn man kocht een klimgordel bij een klimwinkel online en deze was te groot. Ik wilde deze terug sturen en toen bleek in de kleine lettertjes te staan dat ik de kosten om te retourneren zelf moest betalen. Het was €6,95, waar maak je je druk om, zou je denken, maar toch baalde ik hier even van. Dit is een reden waarom ik eerlijk gezegd nog steeds liever gewoon in een bestaande winkel koop, alhoewel ik toe moet geven dat online winkelen ook mij steeds beter af gaat. Vlak voor Sinterklaas was de oudste ziek en kon ik niet op stap. Op dit moment bestelde ik dus ook online en vond dit erg gemakkelijk. Toen kocht ik dus ook die diabolo waar het hele verhaal mee begon.

Service van Bol.com

De oudste was super blij met zijn diabolo. In September bestond de basisschool waar ze heen gaan, 50 jaar en de kinderen hadden circus acts geoefend, waaronder de diabolo. Vandaar zijn belangstelling. Groot was het verdriet toen deze na een keer spelen en met een keer op de grond vallen, kapot was. Dat ze vallen is wat toch vaker bij een dabolo gebeurd, zou je denken. Groot was dan ook mijn blijdschap toen ik bericht kreeg – op zaterdagavond- of ik een nieuwe wilde hebben of mijn geld terug wilde krijgen. Ik besloot voor ‘mijn geld terug’ te kiezen zodat ik op dezelfde site een rubberen diabolo kon bestellen. Dt was geen probleem en binnen twee dagen stond het geld op mijn rekening.

kerstballen en meer             kerstballen en meer

Kerstballen en meer

Nu ik toch voor deze diabolo aan het winkelen was, kon ik meteen wel even verder kijken. Ik ben dol op de kerstperiode en kan genieten van kerstartikelen als kerstballen en meer die ik dan online zie staan. Er is zoveel qua kerstspullen en kerstballen te vinden op de site daar ben ik dol op. Naast ballen vind je kerstlichtjes, waxine houders, maar ook serveerplankjes of een tulband bakvorm. Zoek jij nog kerstballen, versieringen of misschien kerst cadeaus? Zorg dat je op tijd besteld, want al doen ze er bij Bol.com alles aan om alles op tijd te bezorgen. Het is en blijft een drukke tijd, Dus om teleurstellingen te voorkomen, bestel tijdig en winkel zonder zorgen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: Zonder stress de feestdagen door, gezond eten tijdens de feestdagen.

handtekening

foto pixabay/lodiblogt

2 thoughts on “Over kerstballen en meer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *