Plateau sandalen voor op kantoor of in de stad

Plateau sandalen waar je de hele dag op kan lopen vind je bij Kunoka.

Plateau sandalen zie je deze zomer ontzettend veel. Ze zijn hartstikke hip en logisch want ze staan niet alleen prachtig, ze lopen ook erg fijn. Hoe kan het dat je op deze schoenen geen pijnlijke voeten krijgt? En waar koop je ze? Je leest het hier

Kan jij de hele dag op hakken lopen

De een loopt zonder problemen de hele dag op hakken en de ander moet er niet aan denken. Zelf loop ik eigenlijk altijd op hakken, ik heb ze in verschillende hoogtes maar wil tegenwoordig wel een brede hak onder mijn schoenen en laarzen hebben.

Plateau sandalen is de oplossing

Hoge hakken staan mooi onder elke kledingstuk. Vaak is het wel zoeken naar de -voor jou- juiste hak en hakhoogte. Tenslotte wil je de hele dag op jouw hakken kunnen lopen. Plateau sandalen zijn een echt voorbeeld van schoenen met hak waar je de hele dag op kan lopen. Of je nu op kantoor bent of in de stad loopt.

Schoenen van Kunoka

Deze sandalen heb ik besteld bij Kunoka. Bij Kunoka hebben ze de meest fantastische schoenen in prachtige kleuren. Schoenen die door hun kleur super opvallend zijn, maar ook schoenen in rustige kleuren zoals mijn keuze aan sandalen in de kleur Nude . Naast deze plateau sandals vind je bij Kunoka ook sneakers, loafers en laarzen,

deze plateau sandalen hebben een gewatteerde knoop

Een plateau zool is hartstikke hip

Naast dat de plateau sandaal prettig loopt, is het een voordeel dat je deze schoenen eigenlijk met alles in jouw kledingkast kan combineren. Nu draag ik altijd de bohemian stijl waarbij deze plateau sandalen perfect passen bij mijn lange jurken en rokken. Maar deze sandalen kunnen ook prima onder een jeans of stoer onder een broekpak. Als er één schoenstijl is voor elke gelegenheid, dan zijn het wel een paar (plateau) sandalen. Ze zijn eigenlijk gewoon onmisbaar in elke garderobe.

Plateau sandalen lopen comfortabel

Deze plateau sandalen zien er heel stijlvol uit met de gewatteerde geweven knoop en het enkelbandje met een metalen gesp. Ze lopen zo comfortabel door de zachte binnenzool van traagschuim. En wanneer je wil kan je ze het hele jaar door dragen, met panty’s, sokken of blote benen. Hun mogelijkheden zijn onbeperkt en de stijl is aan jou!

gewatteerde geweven knoop sandalen

Spice up your life

Ik moest totaal niet wennen aan het lopen op deze plateau sandalen. Natuurlijk, de hak is hoog, maar doordat de hele schoen ‘hoog’ is worden je voeten niet in een vreemde stand gebracht (wat bij stiletto hakken nog wel eens voor kan komen) Hierdoor loop je bijna recht met je voeten en loop je dus heel comfortabel. Het is misschien meer het wennen en het durven, want ja, je valt zeker op met deze schoenen. Maar dat je hier de hele dag op kan lopen en super hip bent, dat is zeker zo! Spice up your life en durf te dragen!

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept