Valentijnsdag Gift Guide voor het ultieme romantische geschenk

Valentijnsdag Gift guide, de cadeaus waar je mee thuis kan komen op 14

Nog even en het is weer 14 februari, Valentijnsdag. Je houdt er van of je vindt het helemaal niks, maar ben jij nu die ultieme romanticus, dan kan jij deze Valentijnsdag Gift Guide misschien gebruiken voor cadeau tips voor jouw geliefde. Dus dames ( ik weet dat er meer vrouwen dan mannen mijn blog lezen) laat je partner, man of vriend dit artikel lezen en hoop op een mooie dag!

Valentijnsdag Gift Guide

Alles voor de romantiek en de liefde , met deze exclusieve Valentijnsdag Gift Guide sla jij de plank nooit mis op deze romantische dag, waar we toch even extra laten weten hoeveel we van elkaar houden. En natuurlijk, alhoewel we dit allang weten en dit ook niet altijd hoeven te zeggen, het is toch leuk om op deze speciale dag wat extra’s te doen. Zo maak ik bijvoorbeeld altijd een Valentijnsdag toetje voor de mannen hier in huis.

Wat kan ik geven

Het is simpel, daar waar ze blij van worden. Of het nu betoverende geschenken zijn of weelderige woonaccessoires, je maakt haar er altijd blij mee. Want of je nu een romantisch gebaar wilt maken of gewoon wilt laten zien hoeveel je om iemand geeft, deze lijst heeft voor elk wat wils. Vrolijk het geheel op met een leuke zelfgemaakte kaart.

Liefde gaat door de maag

Het is niet voor niks een uitdrukking, liefde gaat door de maag (vandaar ook dat toetje wat ik op tafel zet op Valentijnsdag) Waarom maak je dit jaar jullie Valentijns date niet extra speciaal door jouw geliefde te trakteren op één van de verrukkelijke smaken van Machi Machi bubble tea. Proef samen de zoete bubbels van liefde en geniet van een verfrissend moment vol smaak en gezelligheid. 

Valentijnsdag Gift guide

De Honey Poef van SOFACOMPANT

Hoe mooi is deze HONEY poef van SOFACOMPANY. Wat een verrassing om deze op Valentijnsdag aan jouw geliefde te geven. Het is een betoverend geschenk dat liefde en comfort met elkaar combineert. De zachte, speelse vormen en veelzijdigheid maken van deze poef niet alleen een eyecatcher in jouw woning, het is ook een knusse toevoeging aan jullie speciale momenten.

Prijs van deze poef: €274,- (kleur: Forest Rosa) 

Poef

Luxe verzorgingsproducten

De luxe verzorgingsproducten van G.M. Collin horen natuurlijk in deze Valentijnsdag Gigt Guide thuis. De Sensiderm Cream van G.M. Collin laat jouw huid stralen en je voelt de tederheid van dit zorgvuldig uitgekozen cadeau dat liefdevolle verzorging en verwennerij biedt. Een cadeau voor jullie allebei, tenslotte kijkt jouw partner nu dagelijks tegen jouw stralende huid aan.
Prijs van deze crème : €52,90 

Ik gebruik de Sensiderm crème al langer, lees hier mijn ervaringen met deze crème

Een cadeau voor je zwangere vrouw

Is je partner zwanger dan is het natuurlijk heel leuk om haar met Valentijnsdag te verrassen met een cadeau voor de baby. Deze schommelstoel van Nunababy is niet alleen voor baby’s maar ook voor peuters. De Nuna LEAF grow is een stoel die jaren meegaat, omdat het zich zelf aanpast. Het ontwerp zal waarschijnlijk naadloos in elk huis passen.. 

Prijs van deze Nuna LEAF grow is €299,95 

Nuna LEAF grow

Als je haar maar goed zit, ook met Valentijnsdag

Net als verzorgingsproducten zijn ook de producten van Babyliss altijd een goed idee voor een cadeau. Daarom mag deze ook niet ontbreken in deze Gift Guide. De Curl and Wave Trio van BaByliss zorgt voor een glamoureuze look en laat zien hoeveel je om haar stijl en schoonheid geeft.

Prijs van deze Curl and Wave Trio is €89,90

Curl and Wave Trio

Eerste hulp bij opvliegers of PMS

Juist wanneer je partner in de overgang zit of last heeft van PMS mag je haar wel extra verwennen. de Tummy Butter,van GlowBotanica, De Tummy Butter is een crème met micro-ingekapselde natuurlijke actieve stoffen, biedt verlichting bij PMS en menopauze-ongemakken. Het is een luxueus en verzachtend product en het absorbeert snel om krampen, een opgeblazen gevoel, opvliegers en stemmingswisselingen te verminderen. Deze crème is vrij van oestrogeen, progesteron en hormoonverstorende chemicaliën. Perfect voor zorgeloos genieten.

Prijs van deze Tummy Butter is €47,50

Begin de dag met ontbijt op bed

Natuurlijk verzorg jij vandaag een ontbijtje op bed, hoe kan dat beter dan met geroosterde broodjes uit een roestvrijstalen broodrooster van Cuisinart. Maar op deze Valentijnsdag breng je met dit cadeau ook meteen een vleugje elegantie toe aan de keuken. Het is een chique aanvulling op de Style Collection, waardoor je keuken een subtiele kleurrijke touch krijgt.  Want zeg nu zelf, deze kleur is toch fantastisch.

Prijs van deze broodrooster is 89,90

roestvrijstalen broodrooster van Cuisinart.

Op zoek naar meer tips? Kijk eens bij bol

Het gaat om het gebaar

Of je op 14 februari nu helemaal uitpakt, of wanneer je een mooi bos rozen voor haar mee neemt, het gaat om het gebaar. Verwen je dierbare in stijl, en vier de liefde in al zijn pracht deze Valentijnsdag. Een onvergetelijke viering van de meest romantische dag van het jaar. En ben je net zo dol op roze als ik, dan wil je die roze producten toch gewoon hebben!

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ beeldbank The Image Factory 2024/ Affiliate link

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept