Vinobox- hét online wijnadres

Vinobox- hét online wijnadres voor liefhebbers

Welke wijn drink jij graag? En koop jij ook wel eens anders wijn of blijf je bij die ene fles die je zo lekker vindt? Wil je wel eens wat anders, dan kan Vinobox je helpen. Vinobox, wijn zoals wijn bedoeld is.

Een persoonlijk abonnement

Een abonnement op een wijnbox. Hoe goed klinkt dat? Jij geeft je smaak aan en de hoeveelheid flessen. En vervolgens krijg je elke maand een doos wijn geleverd. Dit kan met Vinobox!

Hét online wijnadres

Wijn die zeker weten goed smaakt, zonder dat ’t te veel moeite of geld kost. Dit is wat ondernemer Flip Harmsma familie en vrienden wil bieden. Hij richtte Vinobox op: hét online wijnadres voor de liefhebbers.

“Mensen weten vaak niet welke wijn ze moeten kiezen, met als gevolg dat ze vaak hetzelfde drinken”, aldus oprichter Harmsma. “Dit terwijl er hele mooie wijnen zijn, die je aangenaam kunnen verrassen.”

Vinobox bezorgt heerlijke wijnen, afgestemd op jouw persoonlijke smaak, gratis aan huis.

Vinobox- hét online wijnadres voor liefhebbers

Wat is Vinobox?

Vinobox is een persoonlijk en flexibel wijnabonnement. Aan de hand van jouw eigen smaak en het aantal flessen dat je wilt ontvangen krijg je elke maand een box met wijn waar je blij van wordt. Harmsma: “Als onafhankelijke partij zijn we niet gebonden aan het assortiment van een importeur of retail organisatie. De focus ligt daadwerkelijk op de klant, het gevoel en de juiste prijs-/ kwaliteitverhouding van de wijnen.”

Gemak en eenvoud

Naast kwaliteit spelen gemak en eenvoud een belangrijke rol. Bestellen doe je online, levering is gratis en het levermoment is naar wens aan te geven. Ben jij een wijn genieter? Maar geen tijd of zin heeft om onderzoek te doen in de wijnspeciaalzaak, slijter of supermarkt? Met de Vinobox los je dit zo op!

Een cadeau voor jezelf of voor een ander

Het flexibele online wijnabonnement van Vinobox is perfect als cadeau voor jezelf; je kiest het aantal flessen dat je wilt ontvangen, geeft je persoonlijke smaakvoorkeur aan. Vervolgens krijg je elke maand een box met wijn waar je blij van wordt.

Als cadeau voor een ander staat de Vinobox óók garant voor een aangename verrassing; je personaliseert het cadeau door het toevoegen van een persoonlijke boodschap. Daarnaast geeft je bij de wijnfles ook het bijzondere verhaal achter de wijn cadeau. De box wordt geleverd in een speciaal ontworpen doos en het levermoment is naar wens aan te geven. Zo geef je een complete wijnreis cadeau dat zeker in de smaak valt.

Vinobox- hét online wijnadres voor liefhebbers

Gemak dient de mens

Veelal doen mensen momenteel online hun boodschappen en geef ze eens ongelijk. Hoe makkelijk is het dan om maandelijks standaard een Vinobox binnen te krijgen. Je hoeft zelf niet meer na te denken over smaken, want dit wordt voor jou gedaan. Of we dit jaar de feestdagen samen vieren is nog de vraag. Maar een goed wijntje hoort daar zeker bij!

foto’s beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

ik ben schrijver, reiziger, bohemian en modeliefhebber en deel graag tips, ervaringen en laatste trends met mijn lezers. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen (2007 & 2009). In mijn vrije tijd ben ik creatief en druk met mijn moestuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept