De verschillende mogelijkheden in jaloezieën

Er is een grote keuze aan raamdecoratie, maar welke kies je? Kijk eens naar de verschillende mogelijkheden van jaloezieën

Met zoveel soorten raamdecoratie kan het kiezen van het beste type een flinke uitdaging vormen. Als je op zoek bent naar een stijlvolle oplossing met optimale controle over licht en privacy dan kom je al snel uit op jaloezieën. Wat de opties zijn en welk type onze voorkeur heeft kun je op deze pagina lezen.

Welke jaloezieën moet je kiezen?

Er zijn diverse soorten jaloezieën die met diverse materialen gemaakt worden en in vele kleuren leverbaar zijn. Allereerst raden we aan om niet voor de goedkoopste jaloezieën te kiezen. Niet eens zozeer omdat ze er goedkoop uitzien maar het mechanisme is vaak niet zo goed. Het systeem loopt stroef, de bediening laat te wensen over en na enkele jaren neemt het bedieningsgemak sterk af. Je hoeft ook zeker niet de hoofdprijs te betalen voor kwaliteit, zo kun je flink besparen als je bereid bent zelf te meten en het systeem te installeren. Dit stelt niet zoveel voor als je een beetje handig bent. Kijk maar eens naar de bamboe jaloezieen van Powered Blinds. Die zijn van hoge kwaliteit, ze zien er prachtig uit én de bediening is ongeëvenaard.

Waarom kiezen voor bamboe jaloezieën?

We willen niet te hard van stapel lopen en de keuze voor nieuwe jaloezieën voor je maken, toch willen we bamboe jaloezieën even voor het voetlicht plaatsen. Alle jaloezieën bieden het voordeel dat je optimale controle hebt over invallend licht. Door de draaihoek aan te passen heb je overigens ook meer privacy in huis terwijl je toch de ruimte kunt verlichten met daglicht. De uitvoering in bamboe biedt echter nog enkele unieke voordelen ten opzichte van andere materialen zoals:

  • Bamboe is een hernieuwbaar materiaal en behoort daarmee tot de meest duurzame materialen om te gebruiken.
  • De natuurlijke uitstraling van hout geeft klasse aan ieder interieur.
  • De kleuren zijn opvallend maar neutraal waarmee ze aansluiten op ieder interieur.
  • De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend, niet in de laatste plaats dankzij de lange levensduur.
  • De PoweredBlinds zijn zelf te installeren, je kunt vanuit huis de volledige configuratie samenstellen.

Als je op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie dan zijn jaloezieën zeker een optie om te overwegen. Kijk in dat geval ook zeker naar de selectie bamboe jaloezieën voor een unieke look in huis.

Om jaloers van te worden!

Schijf het woord ‘jaloezie’ in jaloezieën maar gerust met hoofdletters want we hebben nog een upgrade wat mogelijk tot afgunst zal leiden. Of meer positief zal het jouw gasten inspireren om zelf aan de slag te gaan met huisautomatisering. Op de website van Powered Blinds Nederland kun je namelijk een aantal uitbreidingen vinden op je raamdecoratie om er nog meer profijt van te hebben. De eerste aanrader is een slimme luidspreker. Omdat Powered Blinds werkt met een universeel inzetbaar TaHoma kastje kun je er smart speakers zoals die van Apple en Nest of Amazon aan koppelen. “Hey Google, sluit de jaloezieën!” De eerste keer als je gasten over de vloer hebt is het natuurlijk eventjes een show opvoeren, toch heeft spraakbediening ook praktische toepassingen. Er zijn nog veel meer slimme uitbreidingen van merken als Somfy, Hue, Velux, Sonos en Honeywell om een smart home op maat mee in te richten.

Lees ook: Waarom kiezen voor Sonos

foto gratis afbeelding van StockSnap via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept