tuby badcape invented 4 kids
Baby Gezin

Tuby de handige badcape van Invented 4 kids.

Herken je het, je doet  je baby in bad en hebt de handdoek nodig om je kleine spruit in af te drogen. Echter de handdoek ligt achter je en je kindje loslaten kan niet. Wat nu? Dit is zo een probleem waar veel ouders mee worstelen. Bij Invented 4 kids™ weten ze hier alles van en komen met de handigste uitvindingen voor jou en je kindje, zoals de Tuby badcape en Baby Shower Glove.

Badderen

Zelf ben ik al weer even uit de kleine kinderen, maar wat kan ik me dit nog goed herinneren. Als nieuwbakken moeder was ik al ontzettend onzeker en helemaal wanneer ik zo een glad en bewegend wurmpje in mijn armen had tijdens het badderen. Ik wist niet hoe snel ik een handdoek moest pakken om hem af te drogen. Maar hoe? De oplossing is daar, in de Tuby ™ Badcape. Een uitvinding die voor mij te laat kwam, maar wie bedenkt en maakt nou zo iets?

Ervaringsdeskundige bij Invented 4 kids™

Guus welling is uitvinder/ ondernemer en oprichter van Invented 4 kids™. In 1999 ontwikkelde hij de plassticker™. Een sticker waarmee jongens goed leren richten in de wc. Na deze sticker volgde een zindelijkheidstraining gepasseerd op deze plassticker™, waar kinderen sneller zindelijk mee worden. Ondertussen was hij vader geworden en dus ervaringsdeskundige en bracht in 2014 de Baby Shower Glove™ op de markt.

Baby Shower Glove™

Samen met je baby douchen is fijn, maar wat het alleen lastig maakt, is dat een baby onder de douche erg glibberig is. Om meer grip op je kind te hebben, heeft Invented 4 Kids™ de Baby Shower Glove™ ontwikkeld, een speciale handschoen die je onderarm grotendeels bedekt. Zodra de Baby Shower Glove™ nat wordt, plakt de speciale badstof van de handschoen aan je arm en wordt je hele onderarm stroef. Zo heb je beter grip op je baby als je onder de douche staat.

tuby badcape invented 4 kids

Tuby ™ badcape

En nu terug komend op het bad en afdroog ritueel. Dit jaar wonnen ze de Baby Innovation 2018 Award met de Tuby ™ badcape. In de Tuby ™ badcape zit een verzwaard pootje. Deze gooi je over je schouder. De badcape blijft nu hangen, waardoor jij droog blijft en je twee handen vrij hebt om je zoon of dochter in de badcape te wikkelen.

tuby badcape invented 4 kids

Hier vind je alle verkooppunten en informatie over Invented 4 kids™.

De Baby Shower Glove™ (one size) kost € 13,95 en is er in vijf uitvoeringen. Het is gemaakt van zacht, ecologisch katoen en draagt het keurmerk ‘Confidence in Textiles’.

De Tuby ™ badcape kost € 29,95 en is er in drie originele uitvoeringen: als een chimpansee met grote oren, een koalabeer met pluizige oren en een pandabeer met zwarte oren. Eén poot van het dier hangt over je schouder en die houdt op een slimme manier de badcape op z’n plaats.

Wat jou zij nog wel eens uitgevonden willen zien voor jezelf en je kindje?

Misschien ben je ook geïnteresseerd in het artikel: de melktandjes van de kinderen bewaren

Foto’s en informatie invented 4 kids™

22 thoughts on “Tuby de handige badcape van Invented 4 kids.”

  1. Wat super handig! Zoiets eenvoudigs maar voor zoveel meer gemak kan zorgen. Ik ging ook graag met mijn babies onder de douche dus zoiets was echt handig geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *