littekens
Gezondheid

Solution for Scars. Magische creme bij littekens.

Sinds mijn zeventiende is mijn zicht slechter geworden, Ik heb een oogziekte en het zicht ging de eerste jaren snel achteruit. Nu zie ik slecht, maar heb gelukkig super goede lenzen. Met deze lenzen kan ik prima functioneren. Meestal dan! Zonder lenzen zie ik helemaal niks. Mijn rechter oog ziet ook met lens weinig. Hierdoor zie ik weinig diepte en zie ik rechts naast me niks. Hierdoor loop ik  vaak tegen dingen aan en snij me geregeld in mijn vingers.  Nou ben ik een fanatieke klimmer en rotsen en geen diepte zien, is niet echt de ideaal combinatie. Hoe fijn is het dus dat ik de Solution for Scars mocht proberen van Science of Skin, goed voor alle littekens.. En ik kan zeggen, na gebruik: deze crème is magisch!

Meubels en openstaande ovens

Keratoconus heet de oogziekte die ik heb. Een lastige en pijnlijke oogziekte. Waarbij mijn zicht heel slecht is. Tafels, kastjes, een openstaande oven, ik heb ze allemaal in huis als al eens geraakt. Bont en blauwe benen is dan ook niet vreemd voor mij. Thuis lachen we er maar om wanneer ik weer eens een grote glazen pot granola naast de tafel zet.  Zo kunnen we weer eens iets nieuws kopen, zeggen we dan altijd maar.  Doordat ik slecht diepte zie en mijn rechter ooh weinig mee doet, snij ik nog wel eens in mijn vinger. Ik, een kaasschaaf, scherp mes of schaar is altijd wachten op snijwondjes.

Klimmen

De laatste jaren ging het vooral mis met klimmen. Laat ik voor op stellen dat ik super blij ben dat ik lenzen heb. Ik heb nu een aantal jaren sclerale lenzen, deze zitten prima, vallen er niet uit en ik kan er op zich goed mee functioneren. Echter doordat ik het inschatten van diepte een beetje kwijt ben, haalde ik verschillende keren achter elkaar mijn scheenbeen open. Doordat de klim rots ineens dichterbij was dan ik dacht. Ik laat dit altijd genezen zonder er iets op te smeren, net als op mijn vingers. Hierdoor komen snel ontstekingen, rode plekken en flinke littekens.

Weg met littekens

Of ik de Solution for Scars van Science of Skin Benelux wild proberen? Nou heel graag. Omdat ik vaak wondjes heb, ben ik een ideaal proefpersoon om zo te zeggen. Wat wordt er gezegd over deze crème :

Deze litteken behandeling crème combineert de meest effectieve ingrediënten uit de wetenschap en de natuur te helpen verminderen van de verschijning van littekens, vermindert de pijn, kalmeren prikkelbaar littekens en het verminderen van roodheid.
Solutions for Scars bevat een van nature actieve groene thee-extract dat wetenschappelijk is bewezen dat sommige littekens krimpen met 40%. de geur vrij. Geboren uit cutting edge wetenschappelijk onderzoek in Engeland, Oplossing voor Littekens ™ werkt met de natuur te herstellen reactie van de huid te verbeteren en het uiterlijk van littekens te verminderen.

Solutions for Scars- magisch

Ik kreeg een proefmonster Solution for Scars toegestuurd en nadat ik weer eens in mijn vinger had gesneden, kon ik het meteen gebruiken. De crème is zeer vloeibaar waardoor je weinig nodig hebt. De crème voelde verfrissend aan, dit was heel prettig. Het plakt niet en trekt snel in. Wat ik merkte was dat de roodheid van de wond snel verdween en er geen ontsteking ontstond – iets wat vaak gebeurd wanneer ik er niets op doe-.  De litteken van de snee was snel verdwenen, eerder dan waneer ik er geen crème op doe. Nou heb  ik de crème alleen gebruikt bij kleine littekens en niet bij grote rode littekens. We merkte ik groot verschil met niet insmeren.  Mijn littekens zijn minder rood en de wondjes genezen sneller, zonder dat ze ontsteken. Ik neem deze crème dus zeker mee wanneer we op klim vakantie gaan.

Science of Skin

Science of Ski is een innovatieve oplossingen voor de gezondheid van je huid. Goedgekeurd door de Vegetariër Society, Mother & Baby Awards finalist 2016. Naast Solutions for Scars hebben ze onder andere ook Solutions voor Strech Marks.

littekens

Voordelen:

  • zeer vloeibaar, dus je hebt weinig crème nodig.
  • trekt snel in, plakt niet.
  • roodheid verdwijnt snel.
  • weinig geur aan de crème
  • ontstekingsremmend

Ideaal voor mij en voortaan gaat er altijd een flesje mee in mijn tas.

Last van jeuk? Dan heb ik hier een goede crème

Voor dit artikel mocht ik een proefmonster ontvangen van Sience of skin/ Disclaimer

4 thoughts on “Solution for Scars. Magische creme bij littekens.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *